WISH OUTFIT

outfit2.png

Vietettiin viime viikonloppu parhaan ystäväperheen kanssa miehen vanhempien (tyhjällä) asunnolla, ja vaikka oltiin vain 50 kilsan päässä omasta kodista niin se tuntui silti ihan pieneltä get-a-wayltä. Pieni irtiotto arjesta eri ympäristössä teki tosi hyvää! Tehtiin pizzaa ja pidettiin pannaribrunssi, käytiin uimassa, tehtiin ristikoita, valvottiin myöhään, ja pidettiin leffailtaa. Kotimatkalla kävästiin vielä lasten kanssa Hoplopissa peuhaamassa ja voin kertoa – sekä lapset että vanhemmat taisi olla viikonlopun jäljiltä pienessä univelassa 😀

Käytiin myös kuvaamassa uutta materiaalia mun ja Anskun twoxanna -instatiliä varten. Löydettiin lähistöltä makeita kuvauslokaatioita, vaihdettiin asut onnistuneesti autossa, ja saatiin kuviin myös innokkaita sivullisia (lue: nuoria jätkiä) mukaan 😀 Meistä on kehkeytymässä aika hyvä tiimi jo, kun mun mies viihdyttää lapsia sillä välin kun Anskun mies toimii meidän valokuvaajana. Kunhan babyt tosta vähän vielä kasvaa, niin niiden hoitoon jättäminen on helmpompaa, jolloin myös kuvaussessiot voi olla pidempiä. Syksyllä viimeistään lähtee ihan uusi vaihde päälle! 

Tässä kuvia odotellessa kokosin toiveasun Anskun ihanan kimonon ympärille. Vilkuilin itekin tota Zaran vihreää takkia, mutta Ansku ehti napata sen tällä kertaa ennen mua 😀 Miten rentoja noi pitkät, liehuvat takit onkaan! Sopii ihan täydellisesti näihin Suomen hiukka viileisiin kesiin, jos mieli tahtoo kuitenkin pukea jotain kesäisempää vaatetta päälle. Farkkuhamosta ja tekstiteepparia päälle, sekä Balenciagan kaksi ihanuutta vielä mukaan niin kyllä muuten kelpaa.. Ensinnäkin toi Balenciagan vihreä kolmio-laukku on tervetullut tuulahdus sekä värin että muodon puolesta laukkurintamalla. Ja mites toi sukkamaiset tennarit? Noi on jotain niin makeeta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *