YOU ARE A BADASS - kirjasuositus

BY RACHEL

Oon puhunu aika paljon itsensä kehittämisestä, unelmien tavoittelusta, self helpistä.. Oon myös antanu näiden aihepiirien ympärillä kirjavinkkejä ja podcast-suosituksia. Nyt tulee kuitenkin tähän mennessä ehdottomasti hauskin koskaan lukemani kirja self help -kirjojen viidakosta; Jen Sinceron You Are A Badass - Lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä. 

Jen Sincero on New York Timesin bestseller-kirjailija sekä elämäntapavalmentaja, joka You Are A Badass -kirjassaan puhuu suoralla asenteella, kiroilee ja vitsailee, kertoo hauskoja tarinoita omasta elämästään sekä päästää lukijat päänsä sisään.. Kirja antaa lukijalle työkaluja muuttaa vahingollisia uskomuksiaan, kohtaamaan hölmöimmätkin pelkonsa, asettamaan riman tarpeeksi korkealle, sekä opettaa olemaan välittämättä siitä mitä muut ajattelevat. Jen puhuu paljon itsensä rakastamisesta, positiivisesta ajattelusta, omaan intuitioonsa luottamisesta sekä ylipäänsä rohkeudesta. Kirjan lukeminen on kuin juttelisi parhaalle ystävälle, joka sanoo asiat suoraan ja pakottaa rikkomaan oman ajattelunsa kangistuneita kaavoja. Kirjan avulla ymmärtää paremmin miksi on sellainen kuin on, saa rohkeutta ja itseluottamusta, sekä oppii luomaan sellaista elämää, jota rakastaa.

Kirja on äärimmäisen viihdyttävä ja tarjoaa nautinnollisen lukukokemuksen lisäksi kasoittain inspiroivia tarinoita, viisaita neuvoja sekä yksinkertaisia harjoituksia. Mä nauroin ihan ääneen monta kertaa kirjaa lukiessani. Oon lukenu aika paljon tylsiäkin self help-kirjoja, mutta tämä kirja imaisi mukaansa heti ensisivuilta lähtien ja kahlasin sivut läpi niin nopeasti kun vaan kehtasin. Tämä kirja oli myynnissä myös I Love Me -messuilla Viisas Elämän osastolla, jossa sen kerrottiin olleen koko viikonlopun suosituin ja myydyin kirja.

Voidaanko keskustella myös hetken siitä, miten jokainen luku alkaa jonkun viisaan ihmisen sitaatilla? Läheiset ihmiset, sekä blogia pidempään lukeneet tietää jo, minkälainen quotesien suurkuluttaja mä oon, niin jo pelkät viisaat sanat ja sanonnat sai multa heti kymmenen peukkua. Kirja on ollut mulla kirjastosta lainassa jo neljättä viikkoa, koska oon halunnu lukea monia kohtia uudelleen ja uudelleen, sekä kirjoittaa tärkeimpiä ajatuksia sieltä itselleni ylös. Ihan vaan, että muistasin aina olla oman elämäni badass ;)

 

 

Kommentit

ElizabethRinne

Kuulostaapa ihanan erilaiselta kirjalta, täytyypä itsekin löytää tämä käsiini! Kiitos, kun vinkkasit! <3

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

byrachel
BY RACHEL

Siis ehdottomasti! Kirjassa oli paikoittain vähä korkealentostakin juttua (mm. universumin voimasta), mutta näissäkin kirjailija pitää realistisen ja humoristisen otteen ja puhuttelee lukijaa hyvällä asenteella :) Tää on hyvä kirja varsinkin sellaisille, joiden mielestä perinteiset selfhelpit onnelisuusguruineen on hölynpöylä :) Toivottavasti tykkäät!

Kommentoi