Ladataan...

Moi!

Täällä kirjoittelee minä, joka on vielä ihan unenpöpperössä, ja joka onnistui juuri räjäyttämään puuron mikroon.

 

Tulin kertomaan teille iloisia uutisia. Me muutettiin maailman ihanimpaan uuteen kotiin, olen jatkanut taas koulua suurella tarmolla ja motivaatiolla, ja pikkuhiljaa tosissaan vaivannut välilevynpullistuma alkaa helpottaa.

 

Mutta mitäs vielä? Tiedättekös, jatkossa mun juttuja voi lukea (taas) uudesta osoitteesta! www.rakkaudellahenna.fi  KOSKA tein itse itselleni blogi/kotisivut, ja olen alkanut kasailemaan juttuja sinne! Kasaan jatkossa sinne niin uusia ohjeita kuin artikkeleita, ja myös nostan vanhoja klassikoita entisistä blogeista. Sivut tein koulunäyttönä, ja hyvät arvostelut sain ! Sivu tulee muuttumaan jatkuvasti, sillä aion opetella sitä kautta käyttämään wordpressia, ja kehittyä nettisivujen tekijänä. (Ihan pienenä katsauksena jo tulevaan, tulossa on ohjeita erilaisiin sukkiin, kuten esimerkiksi aikuisten prinsessanilkkasukkiin, tipsukkiin, sekä pitempivartisempiin kirjoneulesukkiin!)

 

Mitä sinne on jo kerennyt ilmestymään?

olen kirjoittanut jo mm siitä, mitä löytyy tarvikepussukasta, onnellisen kodin onnellisesta matosta, ja uudesta käsityölehdestä !

 

Toivotan sinut tervetulleeksi mukaan seuraamaan juttujani jatkossa uudessa osoitteessa <3

Ladataan...

Ladataan...

Jotkin asiat ovat vain hirvittäviä mörköjä. Sellaisia mörköjä, joita ei uskalla silmiin katsoa, koska se oma mukavuusalue kiehtoo niin paljon enemmän. Yksi pitkään vaivanneista möröistä ovat ehdottomasti olleet miesten villasukat. Mikä siinä on, että jotain vain pelkää niin aloittaa, että mieluusti jättää sen tekemättä? Mutta sitten kun sen aloittaa ja tekee, niin miettii, mikä tässä taas oli niin pahaa? Mutta taasen, se omalta mukavuusalueelta poistuminen, joka tällä hetkellä tunnetaan koon 39 kirjoneulesukkina, kannatti. Sen jälkeen on syntynyt kahdet villasukat koon 45 jalkaan. Toiset sai Jani, toiset menivät kasaan, josta sitten jouluna ja muina juhlina lahjon lahjottavia.

Satuin löytämään puhelimeni valokuvatiedostoista tallennetun kuvan, jossa ei ollut mitään muuta kuin seuraava salaviesti: 2o2n 3kierrosta, jonka jälkeen 2o 2kierrosta, toistetaan. Ja koska olen utelias sielu, piti tuo salaviesti testata ja kokeilla selvittää. Mitä siitä syntyisi? Siitä syntyi kaunis ruutumainen joustinneule, joka sopii äärettömän hyvin yksivärisen langan kanssa yhteen. Kyllähän minä menin ja testasin sitä myös raidalliseen lankaan, mutta ei toiminut samalla tavalla, ei. Suosittelen siis yksiväristä.

 

Ja hei, tuo lanka. Iltapyöräilynä ajelin läheiseen Saleen ihan vain vähän irtokarkkeja hakemaan. Siinä sitten ajattelin, että katsompas nyt lankahyllynkin samalla. Olin jo ajatellut ja haaveillut ostavani tummansinistä lankaa, ja siellähän se minua odotti, alennusprosentit kyljessään. Ja oli muuten enää yksi ainoa kappale jäljellä.

Näistä sukista on tullut palautetta koekäyttäjältä, ja mallilta, että istuu mukavasti jalassa. On sopivan napakat, ettei pyöri jaloissa. Olen onnistunut.

Ladataan...

Tuumasta toimeen! Muutama postaus sitten kirjoitin teille siitä, miten haluaisin itselleni keltaiset villasukat. Ja siinä ne on! Keltaiset piirakkasukat! Nämä kun olivat ensimmäiset harjoituskappaleet, ja langan pelkäsin loppuvan kesken, kun sitä vain noin 100g oli, niin jätin varret lyhkäsiksi. Mutta itseasiassa, mielestäni piirakat sopivat hyvin nilkkamittaisiksi! Ohjeen nappasin Novitan sivuilta, ja kuten aina, muokkailin omaan makuun sopiviksi. Tosin en tuota itse kuviointiosaa, vaan muuten.

Yksi mörkö taas selätetty, ja uusi taito opittu !

 

Miten sinä ajattelit haastaa itseäsi tänään?

Rakkaudella Henna

Ladataan...

Ladataan...

Kuvissa esiintyvä lippalakki saatu yhteistyössä Riva clothingilta

Kissavauva-arki on ihanaa! Jaloissa pyörii nyt kaksi ihanaa karvalasta, ja molemmat hakeutuvat vuoron perään kylkeen kiinni nukkumaan. Pusuja jaellaan puolin ja toisin, ja pienempi oppi kehräämään! Voi tätä purinan määrää. Väistämättä mieleen pyrkii se surullinen ajatus, että joku on tosissaan hylännyt jotain näin rakasta.

Olen tutkinut paljon eri kissakotien ja eläinsuojeluyhdistysten sivuja, kun meille on kissoja etsitty. Ollaan myös käyty paikan päällä useasti katsomassa pieniä. Sydän murtuu joka kerta. Ne tarinat, mitä pienen viattoman eläimen takana on. Minkälaisista oloista ovat pelastettu. Niiden tarinoiden jälkeen haluaisin vain kotiuttaa kaikki meille. Antaa kodin ja paljon rakkautta. Moni ilta on mennyt sen jälkeen itkien, kun en vain voi pelastaa kaikkia. Onneksi olen saanut pelastaa meille jo kaksi niin ihanaa hellyyspakkausta, ettei toisia! <3

Kun kuulin RIVAn kesäkissamallistosta, lämmin puuska kulki sydämessä. Malliston ajatuksena on kampanjoida sitä vastaan, etteivät ihmiset ottaisi kesäkissoja, vaan antaisivat kissoille loppuelämän kodin. Jos otat kissan, olet vastuussa siitä sen jälkeen aina. Et voi vain hylätä pientä ja luulla, että se pärjää omillaan. Eivät ne pärjää. Mallistosta saaduista tuotoista lahjoitetaan osa kodittomien kissojen auttamiseen.

Syksyisin eläisuojeluyhdistyksillä on ruuhkaa. Kesän jälkeen hylätyt alkavat löytyä, ja niitä loukutetaan turvaan. Näin on luultavimmin käynyt kaikille meidän kissoille, niin Tiuhtille, pikku-Miisalle kuin Mymmelille. Tiuhti ja Mymmeli ovat paikoista, joissa kissat ovat olleet huonolla hoidolla, ja lisääntyneet holtittomasti. Pikku-Miisan koko perhe oli hylätty ja jätetty selviytymään omin avuin. Emo oli synnyttänyt pennut luontoon ja koko perhe loukutettiin turvaan. Emo oli jouduttu lopettamaan, ja kaikki neljä pentua lähtivät yksitellen ikiuneen. Viimeisenä meidän pikku-Miisa.

Tiuhtin ja Mymmelin tarinat päätyivät onnellisesti, ja me olemme onnellisia kissojen omistajia. Onneksi löytyy paljon hyviä ihmisiä, jotka auttavat hylättyjä kissoja. Miten sinä voisit auttaa?

Voit tukea ja auttaa monella tapaa. Voit esimerkiksi lahjoittaa suoraan eri yhditsyksille, jotka pelastavat kissoja. Voit lahjoittaa rahaa, tai voit viedä ruokaa ja muita tarvikkeita suoraan paikan päälle. Voit antaa kodin löytökissalle, tai voit alkaa sijaiskodiksi. Tai sitten voit ostaa RIVAlta jotain niin päheetä, kuin tämä lippalakki, ja osallistua sitä kautta pienten auttamiseen. Tai jos lippis ei nappaa, mallistosta on jäljellä vielä esimerkiksi t-paitoja! RIVAlta löytyy myös useita muita kampanjoita, joita kannattaa seurata!

Pidetään huolta karvaisista ystävistämme.

Ladataan...

 

Olemme olleet pari viikkoa täysin lomalla. Kun Janille koitti töistä vapaus pakkasimme tavarat reppuihin ja suuntasimme Janin vanhempien luo. Nyt näin kaksi viikkoa myöhemmin voin todeta, että onnistunut lomailu, toden totta.

Tänään kun on aika palata takaisin omaan kotiin, havahduin miettimästä arkea. Kotona odottavia tuotteita, joista pitää ottaa kuvat. Muuttopakkausta- ja siivousta. Raha-asioita. Koulua. Puhelinsoittoja ja sähköpostiviestejä.

 

 

Ja koska kyseessä olen minä, mietin näiden arkisten asioiden keskelle niitä sellaisia arjen pelastuksia. Sitä, mitä pitäisi syödä lattiapiknikillä. Mistä löytyisi lisää vaahtokarkkeja. Pitäisikö neuloa keltaiset piirakkasukat, kokeilla jotain uutta teetä? Rakentaa kalenteri alusta asti itse, vai tilata jostain jokin ihan mielettömän yltiövärikäs.

Kun olen sellainen pieni arjen rakastaja, on taipumukseni tehdä siitä arjesta sitten itseni näköistä. Tapahtui se sitten keltaisilla villasukilla tai lattiapiknikillä. Suosittelen sinullekin arkeen rakastumista, ja myös lattiapiknikkiä.

Ihana, ihana arki ja syksy, tervetuloa vihdoin!

Pages