UUSI KOTI & MUITA MUUTOKSIA

Moi!

Täällä kirjoittelee minä, joka on vielä ihan unenpöpperössä, ja joka onnistui juuri räjäyttämään puuron mikroon.

 

Tulin kertomaan teille iloisia uutisia. Me muutettiin maailman ihanimpaan uuteen kotiin, olen jatkanut taas koulua suurella tarmolla ja motivaatiolla, ja pikkuhiljaa tosissaan vaivannut välilevynpullistuma alkaa helpottaa.

 

Mutta mitäs vielä? Tiedättekös, jatkossa mun juttuja voi lukea (taas) uudesta osoitteesta! www.rakkaudellahenna.fi  KOSKA tein itse itselleni blogi/kotisivut, ja olen alkanut kasailemaan juttuja sinne! Kasaan jatkossa sinne niin uusia ohjeita kuin artikkeleita, ja myös nostan vanhoja klassikoita entisistä blogeista. Sivut tein koulunäyttönä, ja hyvät arvostelut sain ! Sivu tulee muuttumaan jatkuvasti, sillä aion opetella sitä kautta käyttämään wordpressia, ja kehittyä nettisivujen tekijänä. (Ihan pienenä katsauksena jo tulevaan, tulossa on ohjeita erilaisiin sukkiin, kuten esimerkiksi aikuisten prinsessanilkkasukkiin, tipsukkiin, sekä pitempivartisempiin kirjoneulesukkiin!)

 

Mitä sinne on jo kerennyt ilmestymään?

olen kirjoittanut jo mm siitä, mitä löytyy tarvikepussukasta, onnellisen kodin onnellisesta matosta, ja uudesta käsityölehdestä !

 

Toivotan sinut tervetulleeksi mukaan seuraamaan juttujani jatkossa uudessa osoitteessa <3

puheenaiheet syvallista ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *