Eteinen on kodin käyntikortti

Rakkautta & Mamarkiaa

Eteinen on kodin käyntikortti, on yksi isäni kuolemattomista opetuksista. Kun kodissa asuu kaksi muodin parissa työskentelevää aikuista ja yksi ulkoiluvaatevalikoimaansa laajentava 1-vuotias, käyntikortista tulee helposti kaoottinen.

Meidän eteisessä on onneksi liukuovellinen kaappi, joten muun kodin fengshuin ei tarvitse kärsiä kengistä, hatuista ja naulakossa roikkuvista takeista. Pidän siitä, että tavaroilla on omat paikkansa. Lapsen myötä epäjärjestystä on silti alkanut sietää paremmin. Epäjärjestyksen kuristavalla hetkellä helpottaa, että karanneet tavarat on nopea palauttaa paikoilleen. Tila pitää pystyä maksimoimaan. Silloinkin, kun sähkökaappi on parhaimmalla paikalla ja liukuovet katkaisee tilan haastavasti.

 

Säilytyskorit 25l ja 40l: Plastex (saatu)  /  Kangaspussit: tulleet H&M- ja COS -ostosten mukana  /  Magneettikoukut: Granit

 

Yksi laatikko talvitakeille ja -haalareille sekä kerrastoille, lämpimille pipoille ja lapasille. Yksi välikaudelle: vaatteet, softshell rataspussi ja rattaiden istuinpehmuste. Oma pussi puistovarusteille: rukkasille ja Stonzeille, sekä omansa villasukille, töppösille ja tossuille.

Yhteen laatikkoon meni minun ja Allun hattuja ja yksi jäi vielä tyhjäksi! Hyvä niin, sillä osa Fridan talvivaatteista on vielä(kin) ostamatta.

 

 

Seuraa instagramissa uskallanko paljastaa miltä eteinen näytti ennen muodonmuutosta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.