H&M Studio A/W16

Rakkautta & Mamarkiaa

Olin H&M:n Showroomilla tutustumassa naisten, miesten ja lasten Studio A/W 2016 -mallistoihin. Kyse on erikoismallistoista, joiden ydin koostuu H&M:n suunnittelijoiden omasta näkemyksestä, sesongin vaikutteista ja avaintuotteista. Naisten Studio A/W -mallistot on esitelty Pariisin muotiviikoilla vuodesta 2013 asti.

Syksy näytti huikealta! Olen ollut innoissani jokaisesta Studio -mallistosta, mutta erityisesti A/W -mallistot ylittävät odotukset joka kerta. Olen ostanut vähintään yhden takin jokaisesta mallistosta. Näyttää siltä, ettei tämäkään vuosi tee poikkeusta asiaan. 

 

 

Naisten Studio A/W 16 -mallisto on valikoima yksilöllisiä vaatteita, folkloristista romantiikkaa ja voimakasta naisellisuutta. Räätälöidyt tuotteet korostavat vyötäröä ja hartioita. Mallistossa on vaikutteita ruotsalaisesta kansanperinteestä, mikä näkyy silueteissa, printeissä ja koristeluissa. Kaikissa tuotteissa huomio kiinnittyy yksityiskohtiin. Mallisto kuvastaa naisten vahvuutta ja voimaa. 

Upeita gaucho-hattuja, folkloristisia paitoja ja räätälöityjä takkeja! 

 

Ruotsalainen kansanperinne on inspiroinut ilves -printtiä. Pitsi ja lampaannahka luovat kontrastia. Hopeiset ketjukoristelut ja cowboy-bootsit tuovat asennetta. 

 

Muotoiltu vyötärö ja kirjottuja folkloristisia kuoseja. Helmikirjailu ja kristallit tekevät koristelusta kolmiulotteista. 

 

 

Miesten Studio A/W 16 -mallisto keskittyy ominaisuuksiin ja tekstuureihin. Univormumainen ja ylevä tyyli päivittää klassiset miestenvaatteet. Malliston avainmateriaalit ovat kierrätetty villa, kašmir-merinovillasekoite, vakosametti, nailon ja silkki-Pima-puuvillasekoite. Yksivärisiä asuja, joissa neuleet ovat erityisen tärkeitä. Yksityiskohdat on harkittu tarkkaan.

Vakosametti-bomber ja -housut, sekä kierrätetystä villasta valmistetut takit olivat malliston mieleenpainuvimmat tuotteet. Malliston rauhalliset tuotteet saavat yhdessä aikaan suuren vaikutuksen.

 

Vahva look syntyy päivitetyistä klassikoista. Platform-pohjaiset nahkakengät olivat upeita.

 

 

Lasten ensimmäinen H&M Studio mallisto oli valloittava!

Folkloristinen muotifantasia syntyy koristeluista, printeistä ja volyymista. Liisa Ihmemaassa ja ruotsalaisen John Bauerin sadut ovat inspiroineet mallistoa, joka on täynnä leikkisää kuvitelmaa. 

Mallistoon kuuluu myös hurmaavat party kitit, jotka sisältävät kupit, lautaset, lautasliinat ja kutsukortit juhliin. Kirjaillut naamarit ja naamarivihkot, koristeltu ukulele, keppihevonen, kruunu ja taikasauva täydentävät mallistoa. Naamarivihkoista voi jokainen värittää oman kettu- tai pupunaamarin juhliin.

 

Sadut ja tarinat heräävät eloon. Pitsiä, kerroksia ja kultaa. Lapsillekin on oma ilves -kuosinen setti.

 

Ihastuttava hevoskuosinen neulesetti, nahkatakki, samettiviitta, smokkipaita ja liituraitableiseri

 

 

Frida hurmioitui myös lasten mallistosta ja otti Showroomin haltuun. Äidin nahkatakin syöminen onneksi hillitsi hetkeksi esillepanojen uudelleenjärjestelyä ja ikkunoille kiipeilyä. Hyväntuulinen tyttö ihastutti taas Showroomilla, vaikka väsymys tekikin tepposet lähtiessä.

Fridan 1-vuotissynttärit oli suunnitteilla elokuun viimeiselle viikonlopulle, mutta nyt mietin pitäisikö ne siirtää syyskuuhun. Studio A/W 2016 mallistot tulevat myyntiin valikoituihin H&M -myymälöihin ja hm.comiin 8. syyskuuta.

 

Suosikkini naisten ja lasten Studio A/W 2016 mallistoista:

 

Tähän kuului myös leveät, laskeutuvat housut. Upea setti tulee myyntiin vain hm.comiin.

 

Räätälöity, hartioita ja vyötäröä korostava takki. Ulkonevat taskut luovat kiehtovaa kontrastia.

 

Lasten kerroksellinen, ruusukuvioitu mekko.

 

Lasten villakankainen takki, jossa korotettu vyötärö ja karvakaulus. Sopisi ilves -kuosisen neulesetin kanssa ihanasti.

 

 

Esillä oli myös H&M Sport For Every Victory -mallisto, joka on tehty yhteistyössä Ruotsin olympiatiimin kanssa. Mallisto juhlistaa urheilun ja itsetunnon voimaa, ja sen keulakuvina esiintyy muun muassa Caitlyn Jenner, Chelsea Werner ja Mike Coots. Tuotteet ovat saatavilla kaikissa myymälöissä 21. heinäkuuta.

 

Nukketuotteet tulevat myyntiin vain Ruotsiin.

 

Kommentit

verbeliini
happy flow

ei vitsit kuinka ihanilta näyttää!! innolla odotan, että ilmestyy kauppoihin...

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Sama täällä! Pitää ehkä tehdä joku harkittu ostoslista, ettei mene ihan överiksi :D Toisaalta näistä mallistoista on usein jääny pitkään kaivelemaan, jos ei jotain herkkua olekaan ostanut....

Kommentoi