Kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat

Rakkautta & Mamarkiaa

Mamma rimpuilee -blogin Laura julkaisi Facebook-profiilikuvansa 10 vuoden ajalta, ja minunkin oli pakko mennä kurkistamaan miltä omani näyttää. Vuosien saatossa olen siivonnut kuvia tililtäni, mutta kaivoin ulkoisen kovalevyn muistista kuvat vuosilta 2007 ja 2008. Puuttuneiden kuvien perusteella olen ilmeisesti halunnut deletoida myös vuoden 2012. Muutama huomio tuli myös tehtyä kuvia katsoessa: profiilikuvien vaihtumisella on ollut suora yhteys lomiin ja sinkkuna olemiseen. En kommentoi viimeistä sen enempää, sillä olenhan aina seurustellut vain Allun kanssa. Lisäksi profiilikuvien määrä on viime vuosina laskenut kovasti. Kuva vaihtuu yhtä usein, kuin ensimmäisinä vuosina, kerran tai jopa harvemmin. Ja tärkeintä, oma tyyli on onneksi kehittynyt vuosien saatossa.

 

2007 Barcelonassa.

2008 Palmassa. Myös tyyli selvästi vuodessa 2008.

2009 Italiassa. Imagolasit ja aina huivi kaulassa. 

2010 Elimäellä äidin luona käymässä.

2011. Pidin ripsien pidennyksiä yli kaksi vuotta. Nyt en voisi enää kuvitella silmiini sellaisia.

2012 San Diegossa. 

2013 ja Grand Canyon. Vuoden pysäyttävin näkymä. Nähtävästi olen istunut kallioilla kaksi vuotta.

2014 työmatkalle lähdössä. Taustalla sama koti kuin nytkin, mutta onpa sekä koti että nainen muuttunut.

2015. Tämä kuva on näkynyt blogissa aiemminkin. Ihana muutosten vuosi 2015.

2016 otteita hääkuvista. Tämä kuva taisi aloittaa profiilikuvana jo vuoden 2015 puolella, mutta pysyi paikallaan koko vuoden. 

2017. Myönnän, että vaihdoin tämän kuvan profiilikuvaksi ihan viime vuoden viimeisinä päivinä, mutta siellä se nyt on edelleen ollut. 1-vuotiskuvauksen saldoa.

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kauniita kuvia :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos! :)

Periaatteen Nainen (Ei varmistettu) Http://periaatteennainen.com

Jotenkin kauhean lohdullista, että nekin ihmiset joiden tyyliä suorastaan ihailee, ovat käyttäneet leggingsejä farkkuhameen kanssa 10 vuotta sitten. :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos! Joo kyllähän se näin on. Onneks se oli vaan hetken, tai no sen vuoden, huumaa. Valkoiset, sukkahousumatsku, pitsit. Ah. Ja farkkuhameen tai shortsien kanssa. Kuvia selatessa tää ei valitettavasti ollu ainoa järkytys, mutta kyllähän ne kertoo ihanasti ajasta. :)

Ja kiitos ihanasta kommentista, repesin ääneen! <3

Suttastiina

2015, tosi kaunis kuva!

Kommentoi