NEW! Madara aurinkotuotteet

Rakkautta & Mamarkiaa

Kevään ensimmäisen lämpimän ja aurinkoisen viikon starttasi kolmen päivän työmatka Riikaan. Yleensä reissupäivät ovat pitkiä, ja työpäivän päätteeksi vetäytyy mielellään vain hotellin lakanoihin lepäilemään. Kesällä onneksi kaikki muuttuu, kaupungit ovat parhaimmillaan ja olokin on energisempi. T-paitojen lisäksi pakkasin mukaan Mádaran uudet auinkosuojatuotteet ja menin työpäivän jälkeen nauttimaan aurinkoisesta illasta ravintolan terassille.

 

 

Erityisesti ensimmäisten kesäpäivien jälkeen tunnistaa kyllä ne, jotka eivät ole suojautuneet auringolta. Ruskettavien ja polttavien UVB-säteiden lisäksi iho tulee suojata myös UVA-säteiltä, mikäli haluaa estää valovanhenemisen, vapaiden radikaalien ja ryppyjen syntymisen. Säteiden vaikutus näkyy hitaammin (jos muistat esimerkiksi ne rekkakuskin toispuoleisesti vanhentuneet kasvot), mutta kiitos tulee varmasti ajan myötä. 

Luonnollisen aurinkosuojan kehittäminen vaatii useiden vuosien työn ja hienosäädön, jotta koostumus ja levittyvyys saadaan vastaamaan tavanomaisia aurinkosuojia. Aurinkosuojat ovatkin yksi vaikeimmista kosmetiikkatuotteista valmistaa. Käytössä luonnollinen, eli fysikaalinen aurinkosuoja on kuitenkin helppo: se suojaa välittämästi levityksen jälkeen ja teho kestää niin kauan, kunnes voide pestään pois. Aurinkosuojaa ei siis välttämättä tarvitse lisäillä päivän aikana. 

 

 

Mádara kehitti ensimmäisiä aurinkosuojatuotteitaan viisi vuotta. Tänä keväänä lanseeratut aurinkosuojat kasvoille ja vartalolle, sekä CC-voiteen keskivahvalla aurinkosuojalla pääsivät heti vierailemaan kotiseuduillaan Latviassa. Titaani- ja sinkkioksidiin perustuvia aurinkosuojia tehostaa vadelmansiemenöljy sekä A- ja C-vitamiinit. Lisäksi niitä on rikastettu antioksidanteilla ja ihoa hoitavilla ainesosilla, kuten patenttia odottavilla kasvisoluilla pohjoisesta isoampiaisyrtistä. Kiitos toistaiseksi kylmien kevätsäiden, iho on ollut vielä vaatteiden suojassa, joten käyttöön oli aiemmin päässeet vasta kasvotuotteet. 

Plant Stem Cell Age-Defying Sunscreen SPF30 on höyhenen kevyt, sävytetty kasvovoide. Sekä sävy että voide sulautuu ihoon heti. Olen levittänyt tätä päivävoiteen jälkeen kasvoille ja lisännyt sitten mineraalimeikkipohjan tai CC-voidetta ja hieman mineraalimeikkipohjaa T-alueelle. En ole vastaavaan tuotteeseen törmännyt aiemmin, ihan täydellinen suojavoide kasvoille! 

Anti-Pollution CC cream SPF15 tasoittaa ihon sävyä, hoitaa ja suojaa ihoa. Se toimii kevyenä meikkipohjana sekä hyaluronipohjaisena kosteusvoiteena. CC-voide suojaa ilmansaasteilta, ehkäisee tulehduksia ja ihohuokosten tukkeutumista. Lopputuloksena todella kuulas ja miellyttävän tuntuinen iho. Ihastuin tähän jo helmikuussa, kun sain Mádaran myymälästä Riiassa pari näytettä ostaessani Fridalle öljyvoidetta.

Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30 levittyy todella helposti ja tuoksuu raikkaan sitruksiselta. Voide ei jää lainkaan tahmaiseksi, rasvaiseksi tai valkoiseksi iholla, vaan sulautuu siihen heti. Todella positiivinen yllätys.

 

 

(Tuotteet saatu Mádaralta.)

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentoi