Sophie The "Must" Giraffe

Rakkautta & Mamarkiaa

Frida sai puoli vuotta sitten isältäni lahjaksi Sophie The Giraffen. Ihmettelin aluksi Sophien ilmiömäistä suosiota. Kirahvi on suloinen, neutraali ja turvallinen. Minun makuunikin täydellinen lelu. Mutta mikä taika piilee suosion takana? 

Frida oli 4 kuukautta, kun kirahvi alkoi kiinnostaa enemmän. Siitä sai hyvin kiinni, ja vaikka ote lipesikin, niin muutaman kuukauden ikäinen köllöttelijä sai päätään kääntämällä aina jonkin osan kirahvista suuhunsa. Vauva pysyi tyytyväisenä. Suutuntuma oli ilmeisen hyvä myös ja Sophie kirahvista tuli pian ehdoton suosikkilelu. Muoto ja materiaali tekevät lelusta lumoavan. 

Sophie The Giraffen mekaniikka ei kestä kylpemistä, joten sen pintaan tarttunut lika on vain pyyhittävä pois. Siitä huolimatta kirahvi lopetti meillä nopeasti vinkumisen, mutta ajattelin sen saaneen vain liikaa kuolaa päälleen. Kun jokin osa kirahvin sisällä alkoi helistä, kysyin Sophie The Giraffen maahantuojalta, Big Small Companylta oliko kirahvin rikkoutuminen normaalia. Vinkumekanismi voi vioittua vedestä, mutta meidän kirahvin tapaus kuulosti harvinaiselta tuotevirheeltä. Laadukkaiden lelujen tulisi kestää useamman vuoden käyttöä.

Big Small Company lähetti meille tilalle uuden kirahvin ja nyt Frida on aivan innoissaan sen vinkumisesta!

 

Keinutuoli ja jakkara/pöytä: Jollyroom (saatu)  /  Haalari: VIMMA  /  Sophie The Giraffe: Big Small Company (saatu)  /  Matto: H&M Home

Kommentit

Varpuja

Meidänkin kirahvi lopetti vinkumisen. Pitää vissiin olla yhteyksissä maahantuojaan!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Vinkumisen loppuminen on sinänsä yleistä, jos kirahviin menee kosteutta, mutta jos mekanismi sisällä irtoaa, vaikka lelua ei ole keitetty tms, on tuote silloin viallinen. Etenkin jos se on ollut käytössä vain muutaman kuukauden. Näin ymmärsin. Ainahan toki voit kysyä! :)

Ystävilläni on kirahvin vinkuminen kuolan takia loppunut hetkeksi, mutta kuivuttuaan on yleensä toiminut. 

Varpuja

Joo, tää ei vingu enää ollenkaan eikä ole ollut tekemisissä veden kanssa. Vaikuttaisi vähän että vinkumekanismi olisi irronnut? No tylsä homma joka tapauksessa. 

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kysy ihmeessä! :) tai liikkeestä, josta ostettu, jos olet itse ostanut.. 

Kommentoi