Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Pääsimme tänään etukäteen tutustumaan Ipanaisen myymälän uusiin tiloihin. Lastentarvikeliike-kirpputorin ilme oli upean raikas ja tila optimaalinen kaikille tuotteille ja palveluille. Uuden myymälän visuaalisuus on noussut ainakin neljä sataa prosenttia. Vaneria ja pastellia, pisaroita ja pilviä, sekä tekstejä ja hahmoja. Jopa asiakaskeittiön ONNI-syöttötuolit olivat saaneet erityisen Ipanaisen-värin. Pelkkään yhtenäiseen, harkittuun teemaan ja yksityiskohtiin visuaalisuus ei kuitenkaan jäänyt, vaan esillepanot olivat houkuttelevat ja selkeät.

 

 

Asiakaskeittiön lisäksi Ipanaisessa on ihastuttava leikkialue lapsille ja erillinen kurssitila. Asiointia helpottavat myös kaksi asiakasvessaa hoitopöytineen, opastusalue kantamiseen sekä kaksi kassapistettä. Myymäläsijoittelu oli mietitty laadulla, esimerkiksi leikkialue on sijoitettu kirpputori-osaston ja lastentarvikeosaston väliin. 

Isompi myymälä pitää sisällään myös paljon uutuustuotteita. Juuri niitä arkea helpottavia asioita, joita ei vain ole edes osannut etsiä aiemmin. Tai ihania juttuja, joilla saa arjesta vähän kauniimpaa, kuten hollantilaisen Luman kylpy- ja WC-tuotteet. Ostin mintun ja harmaan värisen potan ihan vain sen herkullisen värin, yksinkertaisen muotoilun ja irroitettavan säiliön vuoksi. Ja sen takia, että Frida kävi välittömästi istumaan sen päälle nähtyään sen. (Toisin sanoen, ostin motivaatiota pottaharjoituksiin.)

Uusi Ipanainen on visuaalisesti vakuuttava ja kotoisa. Eli kaunis ja sydämellinen tukipiste. Suosittelen tutustumaan!

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Mainion SS17 mallisto, Comics on värikäs ja mustavalkoinen, sekä tavallaan raju, mutta vähän yksitasoinen. Lookbookin kuvista tulee tunne, kuin selaisi Megan Dendingerin ja Gottshotin instagram-tilejä. Sarjakuvien maailmaa olisi mielestäni ollut mahdollista ammentaa useammalla tasolla, mutta tästäkin Mainion mallistosta löysin silti pari suosikkia. Jostain syystä tykkään ilmeisesti enemmän Mainion AW-mallistoista.  

Erityisesti punainen mekko tietyllä överiydellään innostaa. Muuten valitsisin tästä mallistosta sen hillitympiä osia. Plussaa ehdottomasti siitä, että Mainio jatkaa koko perheen mallistolla, eli paitoja on myös miehille tai (perusmallista oversizea kaipaavalle naiselle).

Comics lanseerataan huomenna, 28.2. Drop 2 tulee myyntiin myöhemmin.

 

 

Kuvat: Mainio 

 

 

Lue myös:

SS17 suosikit: VIMMA

SS17 suosikit: METSOLA

SS17 suosikit: PAPU (children)

SS17 suosikit: PAPU (adults)

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

- Ainakin jos kevään alkamiseksi määrittelee maaliskuun ensimmäisen viikonlopun, ilmapallot, kevätvaatteet ja iloisen tapahtuman, voi Lastentoria pitää kevään aloituksena.

Lasten PR ja Riikan blogi kokoaa ensi lauantaina (4.3.) Telakkarantaan, upeaan Konepajan halliin (siellä missä Vimman myymäläkin sijaitsee) kiinnostavia yrityksiä, tapahtumaa lapsille ja bloggaajia kirppistelemään. Itse odotan, että saan ainakin ideoita pienten kevätkenkien ostoon Pikkujalat-verkkokaupan pisteeltä, ihastella Tuutilullan, Kiddown, Harakanpesän löytöjä, sekä yllättää Fridan uudella kirjasuosikilla S&S-kustantamon valikoimasta. Pop Up Kemujen ilmapallo-paja varmasti viihdyttää Fridaa ja Allua lounasaikaan asti, sillä olen itse myymässä tapahtuman bloggaajien vaatekirppiksellä. 

 

 

Otan mukaan kaikki kiertoon liikenevät Vimman vaatteet Fridalta, mutta minityyppi porskuttaa edelleen 80cm leggingseissä, joten kaappiin jää enemmän Vimmaa vasta parin kuukauden päästä. Mukaan tulee ainakin kenkiä ja yksi pilotti kevääksi, sekä muitakin hyväkuntoisia vaatteita Papulta, H&M baby Exclusive-mallistosta ja Zaralta. 

 

 

Täällä sairastupaa on kestänyt nyt viikon ja tänä viikonloppuna olemme molemmat Allun kanssa olleet kuumeessa. Toivotaan siis ensi lauantaiksi paitsi nuhatonta nenää, myös aurinkoista ulkoilusäätä. Olisi nimittäin upeaa kävellä taas Lastentorilta kotiin ilmapallot auringossa heiluen! (Ja jos ei ole keväinen ilma, niin lupaan, että Konepajan halli tarjoaa hyvät puitteet ilmapallojen heiluttamiseen ja niiden kuvaamiseen.)

Nähdään launtaina!

 

PS. Kuvassa näkyy muuten S&S-kustantamon Leikkimään, teippi! -kirjan inspiraation jälki. Oli pakko keksiä uusia leikkejä, kun lapsella oli niin paljon enemmän virtaa kuin kuumeessa makaavilla vanhemmilla. 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Frida on jo puolitoistavuotias! Sunnuntain merkkipäivän kunniaksi edin juuri hätäisesti tehdä herkkujäätelöt kaapin antimista päiväunien aikana, mutta sitten kuume tahdittikin päivää ihan uuteen uskoon. Toisaalta kylmä jäätelö jäähdytti potilasta ja saimme edes jotain syötävää pieneen mahaan. 

Pipsa Hurmerinnan Pipsan keittokirja pienille ihmisille inspiroi muuntamaan avokadojäätelötikut kerrosjäätelöiksi. Kookosmaidon tilalla käytin kaurakermaa, sillä Frida ei juurikaan pidä kookoksesta.

 

KERROSJÄÄTELÖT

 

1 avokado

2 dl paksua kauravalmistetta

noin 0,5 dl makeuttamatonta soijajogurttia

1 rkl hunajaa

noin 0,5 dl sitruunan mehua 

 

Kerroksiin:

vadelmia

mysliä

 

Soseuta ainekset tehosekoittimessa. Kaada seosta, vadelmia ja mysliä kerroksittain pahvimukeihin. Lisää mukeihin puiset jäätelötikut, pahviset pillinpuolikkaat, tai kuten itse tein muoviset jäätelölusikat. Jäädytä pakastimessa noin 5 tuntia. Irroita jäätelöt pahvimukeista repimällä. (Reseptillä tuli 5 jäätelöä.)

 

 

 

 

Muita maidottomia:

Maidoton kotijogurtti

Quarnpannukakku

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Papun SS17 mallisto, Summer Night Dream on laajempi, kuin koskaan aiemmin. Se näkyy erityisesti aikuisten mallistossa. Se, mitä jo Papun pari aiempaa mallistoa on viitoittanut, on nyt erittäin selvästi nähtävillä. Papu on muutakin, kuin Kanto-mekkoja ja leggingsejä aikuisille. Kevät/kesä17 sisältää uusia siluetteja, materiaaleja ja tuotteita. Sen vuoksi se ansaitsee oman huomionsa SS17 suosikit -juttusarjassa, vaikka tarkoituksenani onkin koota suomalaisten lastenvaatemerkkien kevät/kesä -mallistojen suosikkeja. Lisäksi selviää, miksi tammikuussa olin salaperäisellä reissulla Tampereella. Olin Papun SS17 mallina.

Kuten lasten mallistoa käsittelevässä jutussa kerroin, Summer Night Dream drop 1 tulee myyntiin 23.2. Eli tänään!

 

 

Kuvat: Papu / Mikko Ovaska

 

Kerron kuvauksista myöhemmin lisää!

 

Lue myös:

SS17 suosikit: VIMMA

SS17 suosikit: METSOLA

SS17 suosikit: PAPU (children)

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Papun SS17 mallisto, Summer Night Dream on hempeä ja raikas, kuin ... Niin, kesäyö. Mallisto on myös laajempi, kuin koskaan aiemmin. Erilaisista printeistä ja väreistä huolimatta Summer Night Dream on helposti yhdisteltävä kokonaisuus. Tarkastelin koko mallistoa tarkkaan, enkä löytänyt ainuttakaan tuotetta, jolle ei malliston sisältä löytyisi vähintään yhtä täydellistä paria. En nimittäin ikinä osta Fridalle yksittäisiä tuotteita, vaan ostan aina settejä tai kokonaisuuksia. Ensi-ihastukseni koko mallistosta on Earth-kuosin setti, paita ja leggingsit. Mesh- ja Dot-kuosi, sekä herkän hempeä Twinflower Shirt ihastuttavat myös suuresti. 

Summer Night Dream, kuten muutkin Papun mallistot, jakaantuu kahteen dropiin. Ensimmäinen tulee myyntiin huomenna, torstaina 23.2. Suurin valikoima tuotteita on Papun omassa verkkokaupassa Weecosissa, mutta tietysti kivijalkamyymälöissä on aina ihana päästä konkreettisesti malliston äärelle.

 

 

Kuvat: Papu / Mikko Ovaska

 

Lue myös:

SS17 suosikit: VIMMA

SS17 suosikit: METSOLA

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Pages