Neljä syytä rakastaa the Deucea

Randolfin hipat

Sisältää spoilereita

Hämärähommista kertova the Deuce sopii hämäriin syysiltoihin! David Simonin luoma sarja sijoittuu 70-80-lukujen New Yorkiin ajankuvan taakse alistumatta. The Deuce kertoo parittajista ja paritettavista, vilunkiveikoista ja viinanjuonnista, vähemmistöistä vähättelemättä. Tässä neljä syytä, miksi rakastaa the Deucea:

1. Kullit. Naisen paljaat rinnat seksin intensiteetin kuvaajana on niin nähty. Arvatkaa mitä, the Deucessa kiimamittarina käytetään myös kulleja! Tämä on tervetullutta vaihtelua.

2. Rinnat. The Deuce vilisee rintoja: isoja, pieniä, paljaita, peitettyjä, kiinteitä ja pehmeitä. Ainoastaan silmiinpistävät silikonit loistavat poissaolollaan.

3. Ajankuva-ansaan ei kapsahdeta. Valitettavan usein menneisyyteen sijoittuva teos piiloutuu ajankuvan taakse: siihen aikaan oli sellaista ja ei sille enää mitään voi. Ajankuvalla selittely on laiskuutta, ja siihen ansaan ei the Deuce kapsahda. Se ei kirjoita historiaa uudestaan, mutta tuo parrasvaloihin vähemmistöjen ääntä ja kohtaloita.

4. Oivallukset. Seksin myyminen on laitonta. Seksin myyminen, kun kamera käy, on laillista. Miksi näin yhä on? Sitä sopii kysyä.

Mikä muu the Deucessa on mahtavaa?

<3: Mertta

Kuva: HBO

Kommentit

NiinaK (Ei varmistettu)

Ja ne vaatteet! &lt;3

Kommentoi