Ensimmäinen paskamyrskyni

Hyvä internet, tämä on törkeä kirjoitus. Siis kertakaikkisen törkeä!

Tässä kirjoituksessa minä hyökkään henkilökohtaisesti sinua kohtaan. Minä kyseenalaistan oikeutesi olla olemassa. Kyseenalaistan persoonasi, työpaikkasi, valintasi ja vapautesi.

Minä kerron sinulle mielipiteeni, saatanpa heittää pari pohdintaakin. Ihan vain siksi, että haluan tehdä elämäsi hankalammaksi ja muistuttaa sinulle, että kyseenalaistan sinun oikeutesi olla oikeastaan yhtään mitään.

Ei minua kiinnosta tietää elämästä ja asioista yhtään sen enempää, mietiskellä ääneen, kuulla erilaisia näkökulmia tai käydä mitään helvetin dialogia, kunhan bloggaan täällä ihan vain sinulle vittuillakseni.

Niin. Juuri sinulle. Lällällää, saatana.

Sillä sitähän me bloggaajat haluamme tehdä. Sinun elämästäsi mahdollisimman hankalaa. Näyttää sinulle paikkasi.

Kyllä. Lällällää saatana uudelleen.

Minua kiinnostaa niin helvetisti juuri sinun elämäsi hankaloittaminen, ja siksi kirjoitan tätä blogiakin. Ihan vain sinua kiusatakseni. Senkin tollo!
 

what.png

 

Tällaiselta vaikuttaa välillä käsityskyky ja kanssakäynti blogimaailmassa. Ne kuuluisat paskamyrskyt – kun joku on postannut joko jotakin hölmöä, ajattelematonta tai mielipiteitä jakavaa, ja yleisö vetää henkilökohtaiset herneet nenukkiinsa, kokien kirjoittajan henkilökohtaisena uhkana ja itse paholaisen kätyrinä.

Somepaskamyrskyt blogeissa ovat olleet mielestäni aina jollain tavalla hyvin kiehtovia. Siksi on vähän harmi, etten ole itse vielä kokenut yhtään oikeaa sellaista, vaikka sivusta olen seurannut yhtä sun toista. (Paskamyrskyjen seuraamista voisi oikeastaan kutsua jonkin sortin harrastukseksi. Missä myrsky, siellä kohta meikä. HS ja iltapäivälehdet tosin poislukien, koska ei vaan pysty.) 

Haluaisin kokea ihan uteliaisuuttani sen miltä tuntuu kun jokin oma ajatus ymmärretään totaalisen väärin ja oma somepreesens mestataan oikein talkoovoimin, mutta se tuntuu myös liian kammottavalta ajatukselta. Etenkin silloin, jos olisin itse tehnyt ajatteluvirheen tai huomannut olleeni tietämätön. Ja uskokaa tai älkää – aika moni meistä ei tiedä kaikkea. Ja aika moni tekee myös virheitä.

Suurin osa bloggaajista tuskin kirjoittaa ajatuksiaan auki nettiin loukkaamismielessä, joten tuntuu vähän kohtuuttomalta, että kommenttiosiossa näin voi kuitenkin vapaasti tehdä. Teksteissä käsiteltävät aiheetkin on lopulta ilmeisesti ihan ookoo unohtaa, kunhan vaan saa mahdollisimman paljon loukattua kirjoittajaa ja annettua tälle jonkinlaisen ”opetuksen”. 

HJUUH.

Voidaanko nyt vaan hyväksyä se tosiseikka, että meitä ihmisiä on tässä maailmassa aika monenlaisia, ja joskus emme vaan yksinkertaisesti kykene ymmärtämään toisiamme. Että meillä on erilaisia arvoja, eritasoisia käsitys- ja hahmotuskykyjä, erilaista tietoa ja erilaisia verbaalisia työkaluja. Ja että joskus ei ehkä kannata jatkaa sitä väittelyä, kun toinen puhuu kaalista muristen ja toinen perunasta kiljuen.

Ja jos on ihan pakko jatkaa keskustelua, voi sen tehdä asiallisesti, menemättä henkilökohtaisuuksiin tai halvasti vittuilematta (joskin ymmärrän, että se on kovin monelle ihan ylivoimaisen hankalaa siinä vaiheessa kun argumentit loppuvat). Voisimmeko miettiä edes minuutin ennen kuin provosoidumme toisten kirjoituksista? (Lupaan kokeilla tätä itsekin seuraavan kerran esim. Ulla Appelsinin kohdalla.)

On minullakin ajatuksia, joista ihan varmasti roihahtaisi kunnon somerikkisavut. Mutta pelkurimaisuuttani en laita niitä tänne. Sen sijaan nurisen tutuille baarinnurkissa ja kirjoitan tämän aivan helvetin törkeän ja kamalan postauksen. Ja tämähän siis on aivan kauheasti sinua loukkaava. Senkin lukija!

Joten nyt kysynkin:

Voisitko osallistua minun ensimmäiseen paskamyrskyyni? 
 

Pliis? Tämä postaus on kuitenkin henkilökohtainen hyökkäys JUURI SINUA KOHTAAN. 

Nyt on ihan lupa puolustautua, purkaa sitä omaa pahaa oloaan tuntemattomille ja huutaa mikä maailmassa tai minussa on vikana. 

Tilaisin siis 1 kpl paskamyrskyä tämän postauksen kommenttiboksiin. Enkä muuten tippaa kommenteista.

Don’t leave me hanging!

 

Aiempia ajatuksiani blogeista, mediasta ja paskamyrskyistä:

Kommentit (100)
 1. Lontoon Nainen
  16.2.2017, 14:07

  Kylläpä tästä postauksesta paistaa kirjoittajan oma paha olo ja katkeruus kaikkia ja kaikkea kohtaan. Toivon todella, että hankit pian ammattiapua moniin ongelmiisi, koska sitä todellakin tarvitset. Juuri sinunkaltaisesi elämässä täysin epäonnistuneet ihmiset riehuvat internetissä oksentamassa sitä kamalaa sisäistä paskaa pitkin suomi24-palstaa, joka onkin itse asiassa sopiva paikka, kun vain teidät kaikki saisi lukittua sinne pois saastuttamasta muuta, meille viisaille suunnattua internettiä.

  Rukoilen puolestasi että saat tarvitsemasi avun.

  1. Muistakkin rukoilla sitten sen maailman ainoan uskonnon mukaisesti!!1

   (Hahah, ”meille viisaille suunnattu internet”, mahtava käsite!)

 2. Olet siis sitä mieltä että kaikki maailman pakolaiset pitää ottaa Suomeen ja häätää suomalaiset kodeistaan ja että kaikille pitää makssaa kansalaispalkkaa 6000€ kuussa? Millä luulet että tämä kaikki maksetaan, kannattaisko tulla pois sieltä suvakkikuplasta?

  1. kyllä ainakin suomalaisen valkoihoisen, lyhyen, karvaisen miehen pitäisi saada 6000€ kansalaispalkkaa, muuthan ei luultavasti ole oikeita suomalaisia, kun eivät tätä maata tarpeen tullen aseellisesti puolustaisi eivätkä juhli itsenäisyyspäivää. Työttömät ja ties mitkä paperittomat loiset voi tehdä kaikki työt ilmaiseksi työkokeiluna ja sitten maksaa veroja, niin sillä rahoitetaan se kansalaispalkka.

   1. Kuules vierailian tyllerö, minäpä kerron sinulle että ei täällä mitään kansalais palkkaa tarvita. Minä olen jo 16 vuotta elänyt kolikoilla ja kannattais pitää pienempää suuta kun ei mitään siitä ymmärrä. 6000€ on jo vittuilua. Mutta ethän sinä huomionkipeä vierailia sellaisesta mitään tajua niin en jaksa edes selittää mitä tällä kommentilla tarkoitin.

    1. Köyhät jääkää kotiin! Älkää käyttäkö viimeisiä kolikoitanne ruokaan ku kaivakaa jotain juuria metsästä. Mutta ennen kaikkea jääkää kotiin. Sinäki täälä jotain blogaat vaik oot köyhä. Köyhä! Etkö tajuu, et pitäis jäädä kotiin.

     1. Turha sun on tulla mun kodista tänne avautumaan kun et ole koskaan meillä käynyt. Jos nään sut anonyymi kadulla niin heitän sua varmasti kolikolla!

      1. Sulla mitään kotia oo. Ja vaikka oliskin, ei sinne kukaan haluis tulla.

       (Minna, sä oot oikeessa, tää on aika hupaisaa!)

       1. Tähän meinaa kyllä jäädä koukkuun. Onkohan tämä nyt se perimmäinen syy tällaisten puheiden takana? Koska näihin muodostuu riippuvuussuhde? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *