Fanipostia Kasper Strömmanille

strömman.png

Kasper Strömman on yksi Suomen tämän hetken suosituimmista miesbloggaajista eli mbloggaajista. Hänen tunnettu ja rakastettu Kasper Diem -bloginsa tavoittaa tällä hetkellä merkittävimmän osan maamme mielipidejohtajista, puhumattakaan muista.

Miten tähän asemaan on päästy? Ainutlaatuisella mbloggaus-konseptilla ja maltillisella määrällä töitä.

**

Arvoisa Kasper Strömman,

me täällä Räyhälä-blogissa haluaisimme lähettää faniterveisiä Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömmanille Kasper Diem -blogiin. Blogista on tullut äkkiseltään iso osa elämääni. Niinkin iso, että kun parin viikon matkalta palattuani pääsin lukemaan kerralla kaikki uudet Kasper Diem -päivitykset, olin lentää hykertelystä naamalleni, ja päätin kirjoittaa tämän fanikirjeen.

Mutta miksi? No tietysti siksi, että Kasper Diem on todistetusti Suomen ainoa blogi, jossa on kiinnostavaa ja relevanttia sisältöä. Tarvitseeko tätä edes perustella? No, perustellaanpa nyt kuitenkin, jos joku ei olisi sattunut vielä kuulemaan ilmiöstä ja konseptista nimeltä Kasper Diem. (Tätä pidän kuitenkin hyvin epätodennäköisenä, mikäli et ole haiseva silli, ja muhinut lasipurkissa, jonka kyljessä lukee ABBA, BOY tai Rainbow.)

1. Vuoden vauvan 2015 syntymän live-tweettaaminen. Me täällä Räyhälä-blogissa näemme tässä erityisen hienolaatuista digiajan edelläkävijyyttä. Kaikille maailman lapsille kuuluvat yhtälaiset oikeudet, joten ihmisoikeusjulistukseen tulisi lisätä myös pykälä lapsen syntymän yhteydessä käytettävästä hashtagista. Miltä omasta lapsestasi mahtaisikaan tuntua, kun koulussa kaverit alkaisivat kiusata häntä saadessaan kuulla, ettei hänellä ollut syntyessään omaa hashtagia? Nii-in. Lapsella on oltava oikeus isään, äitiin ja omaan #hashtagiin. Tästä pääsemmekin seuraavaan kohtaan.

2. Lapsen oikeus äitiin ja isään (siis naiseen ja mieheen, joilla on todistetusti housujensa ja hameidensa alla piilossa ne oikeanlaiset sallitut ja kaikki EU-direktiivit täyttävät värkit) on onnistetusti todistettu oikeaksi. Se lukee nyt Kasper Diem -blogissa, ja on siis näin ollen totta, koska aiheesta tehtiin tutkimus. Jos et usko, niin katso vaikka täältä. Huomaa myös ennennäkemättömät kuvat!

3. Oletko tullut koskaan ajatelleeksi mitä postiluukkusi yläpuolella lukeva teipinpalanen paljastaakaan sinusta? Niin, mekään täällä Räyhälä-blogissa emme olleet. Onneksi Kasper Diem -blogissa valotettiin tätä asiaa, sillä nyt voimme virallisesti todeta asunnossamme asuvan hämmentyneitä ja epävakaita ihmisiä. Meidän kylttiämme ei nimittäin löytynyt blogissa esiteltyjen mainoskieltojen joukosta! Tästä tiedosta johtuvan identiteettikriisin keskellä olen yrittänyt miettiä pääni puhki, että mitähän postinjakaja ajattelee meistä, kun meillä on Helsingin seudun ympäristöhuollolta saatu valmiiksi painatettu tarra ovessamme. (Mielestäni tämä ei mene ihan vielä Poliittinen kieltäytyjä -kastiin.) Luulenpa, että joudun kääntymään asiassa psykologin puoleen. Kiitos siis Kasper Strömman, että toit tämän asian tietoisuuteemme. Ilman sinua emme ehkä olisi koskaan hakeneet apua ongelmiimme, emmekä olisi vieläkään matkalla eheiksi suomalaisiksi.

4. Välillä on hyvä vallata mediatilaa myös sellaisille asioille, jotka eivät sitä kovinkaan usein saa, johtuen kovista kilpailijoistaan. Ainaisen kahviasian sijasta Kasper Diem -blogissa nostettiin esille myös mielettömiä teelaatuja kauniine pakkauksineen. Mitäpä olisi ankea elämäni ilman White Power -giver -teetä?

5. Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömmanin Kasper Diem -blogi on tästä lähtien myöskin ainoa kanava, josta me täällä Räyhälä-blogissa aiomme seurata kotimaan politiikkaa, sillä Kasper Diem -blogissa nimittäin sanotaan asiat just niinkuin ne ovat, niin että minä tavallinen suomalainenkin ymmärrän. Ja siksi, koska kaiken muun uutisoinnin lukeminen sattuu silmiin.

Kaiken tämän lisäksi olen nauranut vedet silmissä hauskoille määritelmille ja sanoille, kuten ”seksikäs seikkailu” tai ”kesy supikoira jolla on AIDS”. Vain muutamia viimeisimpiä mainitakseni.

Siispä sen pidemmittä puheitta ilmoitan, että olen täten perustanut digiaalloille kollektiivin nimeltään #vuodenfanit2015. Tätä hashtagia käyttämällä voivat kaikki muutkin asiaan vihkiytyneet tehdä kunniaa Suomen parhaalle bloggajalle 2015 ja vuoden graafikolle 2013. Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa.

Arvostaen,
Aida Räihälä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *