Festivaalitähdet oikeassa asemassa

Räyhälä

Tällä hetkellä kärvistelen hyvin epämiellyttävän flunssan kourissa (puhumattakaan deadlineista, jotka eivät kysy terveydentilaani), mutta iloitsen vilpittömästi siitä, kuinka alun kankeudesta huolimatta tämän kesän festariaikatauluni osui lopulta nappiin.

Koska Primaveran liput ehtivät huveta alta aikayksikön, ehdin jo haudata toiveet sekä Radioheadin että PJ Harveyn näkemisestä tänä kesänä - Helsingin Sidewayskin kun sattui samaan ajankohtaan kuin häät, joissa olen lauantain kaasona.

Asia ratkesi kuitenkin parhain päin; vaikka suuntani ei tänä kesänä olekaan Barcelona, näen sekä PJ Harveyn että Radioheadin. Nimittäin lähes kaikki hyvät Sideways-nimet sattuivat lopulta perjantaille (ja lisäksi vielä Susanne Sundfør!), ja tulipahan sitten ostettua liput Lissabonin NOS Alive -festareillekin: ohjelmassa muun muassa Radiohead, Arcade Fire, Grimes, Pixies, Tame Impala, Ratatat...

Sen lisäksi Maailma kylässä -festivaali tuo aiemmin hehkuttamani Alo Walan kaupunkiin (ilmaiseksi!), puhumattakaan tietysti loppukesän Flow'sta ja kaikkien festareiden kaikista mahdollisista hyvistä julkistuksista, joita ei ole vielä tehty.

Ou jee, että hyvinhän tämä lopulta kääntyi. Ja Portugalissa en olekaan vielä käynyt, kuten en myöskään Madridissa, jonne tulee tehtyä paluumatkalla parin päivän lenkki.

Kuva: worldwanderista.com


Sitten vaan päiviä laskemaan. Ja Lissabonin ja Madridin matkavinkit ovat tietysti tervetulleita!

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Oi! Onnentyttö! Lissabon on ihana ja Madrid varmasti myös (kateus! mut hyvä sellainen) Ja Radioahead myös "ihan ok" ;)

Räyhälä
Räyhälä

Nyt vaan pidän peukut pystyssä, ettei kukaan peru tai siirry toiseen ajankohtaan tms. vastaavaa! Ja joo, odotan ihan ookoota Radiohead-keikkaa! ;)

ReettaM
Harharetkiä

EIKÄ! Radiohead Lissabonissa, en voi kuvitella mitään parempaa.

Näin kyseisen bändin muutama vuosi sitten berliiniläisessä metsässä olleessa amfiteatterissa, ja keikka oli varmaan parasta, mitä olen koskaan livenä nähnyt. Aijai. Tuo NOS alive kuulostaa kyllä niin hyvältä, että ehkä täytyy alkaa kerätä matkakassaa! :D

Räyhälä
Räyhälä

Uu, kuulostaa huipulta! Mä oon onnistunut missaamaan Radioheadin jo niin kauan, että on vihdoinkin aika nähdä ne livenä. Ja laitapa infoa jos matkakassa kertyy, niin otetaan oluet! :D

(Oikeesti noi NOS-liput ovat aika kohtuuhintaiset verrattuna moneen muuhun festariin, eikä Lissaboninkaan hintataso ole ilmeisesti pahimmasta päästä. Se oli myös yksi syy juuri tän festari- ja matkakohteen valkkaamiseen.)

ReettaM
Harharetkiä

Oli pakko heti alkaa katsomaan lentolippuja, mutta vähän pahan hintaiselta näyttää... Ei kyllä kieltämättä mikään kallis festarilippu tollaisella lineupilla vielä (t. Flow 180€)!

Räyhälä
Räyhälä

Joo, olin yllättynyt miten kallista on mennä suoraan Lissaboniin näinkin pitkällä varoitusajalla! Tuntuu, että melkein kaikkiin muihin eurooppalaisiin pääkaupunkeihin pääsisi halvemmalla. Mun kaveri löysi jostain jotkut kiertoreittilennot ihan ok-hinnoilla, ja kun saatiin siihen vielä sisällytettyä tuo parin päivän pysähdys Madridissa, niin pakkohan ne oli buukata. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.