Heippa Lily!

Räyhälä

Blogini Lilyssä täyttäisi muutaman päivän kuluttua kolme vuotta. Uhmaiässähän tässä ollaan, joten vailla sen kummempia seremonioita, lausun minäkin jäähyväiset. Kiitos menneestä, tämä on ollut parhaimmillaan aivan uskomattoman voimaannuttava, ihana ja tärkeä yhteisö, mutta paikkani ei ole ollut täällä enää hetkeen.

 

Bloggaamista jatkan toki tietysti ihan vain siksi, etten osaa pitää sormiani erossa näppikseltä. Tiedän, että yhteisöllisestä portaalista lähtemällä hukkaan varmasti ison osan lukijoistani, mikä on tietysti tylsää, mutta väistämätöntä.

Suuret kiitokset kaikesta hyvästä, jota olen Lilyn kautta tähän mennessä saanut, ja jatketaan ainakin toistaiseksi uudella alustalla. Pihistelijä minussa ei ole vielä valmis maksamaan sen koristelusta, mutta toivotaan, että sisältö miellyttää: suunnitelmissa on kirjoitella tuttuun tapaan erilaisista aivoituksista, itsensä etsimisestä, ilmiöistä, taiteista, kulttuurista, yhteiskunnasta, matkustelusta, maailmasta, ihmisistä ja kaikesta siitä mikä liikkuu linssieni läpi ja tuntuu tärkeältä.

 

 >> www.rayhalablog.wordpress.com <<

 

Iloista marraskuun jatkoa ja toivottavasti tavataan uudessa osoitteessa! Kurkkaa myös Facebookiin, niin pysyt perillä siitä missä milloinkin mennään.

<3

Bye bye baby!

 

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Tervetuloa wordpressiin, siellä on meitä entisiä Lilyläisiä jo monta! :) Laitankin siut heti seurantaan, ettei unohdu.

Räyhälä
Räyhälä

Jipii, kiitos! Mun pitää vielä yrittää ottaa haltuun wordpressiä ja kaikenlaisia seurantatoimintoja, en oo käyttänyt sitä vielä koskaan bloggaamiseen. Jännää!

mybkexperience (Ei varmistettu) https://mybkexperience.me

Hii there... It's a very nice blog. I thoroughly enjoyed it. Thanks for sharing such amazing information. Good job.

Kommentoi