Just another day at Absurdanistan

Räyhälä

Aikuiset ihmiset katsovat asiakseen solvata julkisesti lapsia (ölömölö ölölöö, kehtaavatkin muslimilapset virpoa), Halla-Aho pelaa keppisotaansa terroristien pussiin idioottimaisilla ulostuloillaan, Trumpin ukko Jenkkilässä huutaa uliuli, lapset kertovat televisiossa kerrassaan vastenmielisistä rasistista kohtaamisista kanssaihmisten kanssa, maailmassa paukkuu (nykyään myös täällä Euroopassa), ja James Hirvisaari toivoo suvakkihuorien kuolemaa. Tällä hän viittaa ilmeisesti myös minuun, sillä hänen kielessään suvakki tarkoittaa ihmistä, joka on hänen kanssaan eri mieltä lähes kaikesta, ja huoralla taas naisia, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä lähes kaikesta. Ookoo, James. 

Tämä maailma on ollut aina jollain tasolla sairas, mutta viime aikoina sairaus on tullut ilmeisesti jonkinasteiseen terminaalivaiheeseen. Haluaisin sulkea kaiken tämän paskan ajatusteni ulkopuolelle ja keskittyä vain hyviin asioihin, mutta toisaalta homma alkaa mennä jo sen verran yli, että enemmän kuin lannistunut, alan olla todella vihainen. 

Tällä hetkellä ei tunnu oikealta säästellä yhtään sanoissaan, edes arkisessa keskustelussa. Silloinkaan, kun jonkin asian voisi esittää ehkäpä hieman kauniimmin. Tekee mieli haistattaa paskat yleisesti ihan kaikelle. Pitäkää tunkkinne, pitäkää valkoinen, patriarkaalinen ja heteronormatiivinen Suomenne.

Näillä puheilla haluaisin vain ihan yleisesti mainita, että arvostan ihan älyttömän paljon jokaista ihmistä, joka puuttuu havaitsemiinsa epäkohtiin, puolustaa heikompaa, tarttuu vaikeisiin aiheisiin muita kunnioittaen ja jaksaa käydä asiallista keskustelua silloinkin kun ei enää tarvitsisi. Arvostan jokaista, joka tekee jollain tavalla työtä tasa-arvon ja ihmisoikeuksien sekä niiden toteutumisen eteen ja riskeeraa oma sietokykynsä, hyvinvointinsa ja jopa ystävyyssuhteensa niiden takia.

Enkä itseasiassa edes pelkästään arvosta, vaan jopa rakastan. Te älykkäät, inhimilliset ja uskomattoman sitkeät kanssaihmiset olette välillä ainoa valonpilkahdukseni tässä synkässä ja ahdistavassa maailmassa. 

Ja mä alan tällä menolla ihan just harrastaa tuota videolla näkyvää KRUMPINGIA, jota maailma kaipaa niin helvetisti enemmän kuin mitään Trumpingia. Mutta ihan ensialkuun kävin ilmiantamassa James Hirvisaaren twiitteineen, ja samaan haastan myös kaikki muut suvakkihuoritellut.

#suvakkihuoratunited
#hirviösaarellekyytiä

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Siis ei ole tottta!! Mä mietin kirjoittavani just tämän saman tekstin. Siis ihan saman. Hullua. Melkein yhtä sekopäistä kun tämä maailman mahdoton helvetin meno. 

Räyhälä
Räyhälä

Mahtavaa! Meillä on selvästi jonkinlainen suvakkihuorasalaliitto.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.