Kamala kalliohipsteri avasi vaatekaappinsa - katso kuvat

Räyhälä

Hiihhii, sainpas sinut kalastettua blogiini klikkiotsikon turvin ja itsekkäin tarkoitusperin! Nimittäin hommahan on nyt se, että maaninen vaatteidenviikkailuprojektini koki kliimaksinsa, ja kärräsin useamman säkillisen tavaraa myyntiin erittäin sympaattiseen putiikkiin nimeltä Vallilan stoori. Kirpputorin lisäksi Stoorissa toimii kahvila, pop-up-kauppa ja vinyylien myyntipaikka, eli siellä kannattaa toki vierailla muutenkin kuin kirppislöytöjä tekemässä.

 

Meikän (ja siinä sivussa myös suunnilleen koko suvun) vermeitä on myynnissä pöydässä numero 24, joten kipitä paikalle pikimmiten - tämä tilaisuus kestää vain ensi viikon torstaihin asti. Vaatteita ja tavaraa on kaikille sukupuolille ja ikäryhmille (vauvoja ja pikkulapsia lukuunottamatta), ja seasta löytyy niin käyttämättömiä merkkivaatteita, vintage-kuteita kuin trikoota ja beniniläistä batiikkikäsityötä. 

Be there!

Räyhälän maanmainio megakirppis

Pe 4.3 - To 10.3. / Vallilan stoori

Sturenkatu 36  

Pöytä 24

ma-pe 10-18

la 10-15

Kommentit

Marjorie of LOVE

Hahaha! Klikkasin ja huomena meen yytsiin mestoille!

Räyhälä
Räyhälä

Hyvä, jee! Toivottavasti löytyy jotakin :) 

ReettaM
Harharetkiä

Vitsit, harmittaa etten pääse tsekkailemaan, sun pöydästä tekis varmasti löytöjä! Mutta kerro ihmeessä käykö Stoorissa kauppa hyvin, on pitänyt etsiä jotain halvempaa vaihtoehtoa Kaivarin Kanuunalle....:)

Räyhälä
Räyhälä

Toivotaan, ja kerrotaan! En oo koskaan aiemmin kokeillut itsepalvelukirppistä, mutta toivottavasti sieltä nyt edes sen verran menis, että saisi kulut katettua ja jäisi hieman plussallekin :)

Räyhälä
Räyhälä

HUOM. Tää on ehkä vähän epätoivoinen yritys, mutta se joka osti tuon mutteripannun, saa huomata mahdollisesti karvaan pettymyksen ellei ostanut sitä koristeeksi, nimittäin löysin juuri tiskikaapistamme sen suodatinosan, joka oli kuivumassa pesun jäljiltä. Jos tämä viesti sattuisi tavoittamaan jostain syystä ostajan, niin tiedät mistä sen saa.

:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.