La Vie Boheme de Lufthansa

Räyhälä

Terveiset Barcelonasta!

Lennätimme 50-vuotiaan äitimme tänne ilman, että hänellä oli aavistustakaan siitä mihin menemme. Ennen kuin tapasimme Barcelonan lentokentällä siskoni vauvoineen, ehti tämä täti viettää tietysti upean päiväpunkkuhetken yläilmoissa. Valittelin joskus aiemmin sitä kuinka en kehtaa käyttää hattuja, mutta tuo samettinen hattu kissamummon ja Clint Eastwoodin välimaastosta käveli vastaan Vallilan Emmaus-kirpputorilla ja oikein kirkui Barcelonaa. 

Täällä sitä nyt ollaan lähes viikon ajan, hattu päässä ja ilman muita suunnitelmia kuin olla rennosti ja ruokailla jonakin iltana yhdessä suosikkiravintoloistani Sensi Tapaksessa.

Jos juuri sinulle tulee mieleen jokin ihan must-paikka Barcelonassa, niin avaathan sanaisen arkkusi kommenttiboksiin. Myös vauvaystävälliset vinkit ovat tervetulleita (joskin epäilen, että harvemmalla hulttioblogiani lukevista ihmisistä on edes vauvoja).

Koska kyseessä on niinsanottu perhematka, niin saatanpa tulla välillä iltaisin naputtelemaan aikani kuluksi tännekin - mikäli en näissä boheemipäissäni innostu lähtemään yksinäiselle punkkurallille ympäri kylien. Kuulemiin siis!

Kommentit

Jaana K

Kivaa matkaa! Mä en oo ikinä ollut Barcelonassa, pitäisi kyllä ehdottomasti käydä. Ps. Hattu on hyvä!

Räyhälä
Räyhälä

Kiitos! Suosittelen, ruoka on mahtavaa, ja oikeastaan kaikki on mahtavaa :)

Maiski
40 hours and counting

Ihanaa matkaa! Laitathan Barcelona-vinkit jakoon, kun oot tullut takaisin - itsellä ehkä syysmatka myös tiedossa sinne.

PS. Hattu näyttää oikein tyylikkäältä.

Räyhälä
Räyhälä

Tänks! Yritän ehtiä jossakin vaiheessa päivitellä vähän omia vinkkejä kaupunkiin :)

Pax
Liikehdintää

Menkää merelle! Barcelonan edustalle pääsee pienille purjehduksille. Stefan on hauska saksalaissyntyinen kaveri, jonka kanssa on kiva jutustella englanniksi, jos espanja ei taivu. Hauskaa reissua!

Räyhälä
Räyhälä

Oi vitsi, toi olis ollut varmaan mahtavaa, mutta vauvan kanssa asioiden aikatauluttaminen hankaloittaa aika paljon. Ehkäpä ens kerralla sitten. Kiitos vinkistä!

ReettaM
Harharetkiä

Ihanaa matkaa! Barcelona on ihana kaupunki!

Barri Goticissa on yksi ihan törkeän hyvä pintxo-paikka, eli tarjolla baskitapaksia! En meinannut muistaa nimeä, mutta googlettamalla se selvisi: Euskal Etxea (miten ihmeessä tämä pitäisi lausua, en tiedä...) Pieni kuin mikä ja luultavasti ihan täyteen ammuttu, mutta kannattaa piipahtaa jos vaikka iskee kamala nälkä ennen illallisaikaa. Annoksia poimitaan tiskiltä ja maksetaan lautasten lukumäärän mukaan lähtiessä. Ja reissussa parasta muutenkin on syödä, koko ajan.

Räyhälä
Räyhälä

Kiitos vinkistä! Laitetaan korvan taa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.