Pelle Peloton

Räyhälä

Terveiset Skotlannista, jossa vietin maassa asuvan ystäväni kanssa mielenkiintoisen viikon upeissa saaristomaisemissa Arranilla, vireässä, mutkattomassa ja historiaa henkivässä Edinburghissa sekä vaihtariajoistani hupaisasti muistuttavassa pohjoisessa. (Matkaraportti tulossa jahka saan kerättyä itseni.)

Viikko tien päällä, ja kokonainen elämä isossa muutoksessa.

Ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin en tiedä, en ymmärrä, en osaa selittää, en ennustaa. En voi tehdä muuta kuin hengittää, pitää ajatukseni virkeinä ja antaa auringon paistaa sisään sinne missä olen, ottaa myös sateen, vaikka rännänkin. 

Ja oikeastaan sellainen on aika helpottavaa; vankkumaton luottamus siihen, että kaikki järjestyy ilman että sitä tarvitsee murehtia erikseen. Sillä kyllä kaikki järjestyy ja oikenee - ja tänään on täydellinen päivä korkata kuohuva ja tanssia kerhohuoneella diskopallon alla ystävien seurassa.

Nyt on kevät, pian on kesä, ja sitten on syksy, ja olen taas reppu selässä uusine kynineni ja penaaleineni, valmiina ottamaan vastaan kaiken mahdollisen opin minkä vain saan.

Nyt aion sanoa, että minusta tulee suunnittelun maisteri. Pelle ja peloton.

Hyvää lauantaita kaverit ja Lily, jatketaan taas ensi viikolla. <3

Kommentoi