Räyhälä remonttiin – osallistu talkoisiin!

Epäkaupallinen yhteistyö: Paulo Coelho -generaattori
 

Jo vuosia olen kirjoitellut elämästäni, ajatuksistani ja erinäisistä ilmiöistä, jotka minua kulloinkin kummastuttavat, mutta en oikein vieläkään tiedä aivan täysin, että miksi ja keille. Kaikkia tekemisiään ei tarvitse toki järkeistää, mutta nyt kun tässä on nämä viikon blogit sun muut, niin olen saanut vihdoinkin ohjelmoitua aivoni blogilevelille niinsanotusta ammattinäkökulmasta. Panin heti muutamia asioita merkille:

 •  En varsinaisesti identifioidu bloggaajaksi, eikä minulla ole kunnollista bloggaajaidentiteettiä. Huiskin ja sätkin sinne sun tänne.
 •  Olen ehkäpä ainoa bloggaaja tai mikälie semi-bloggaaja, joka ei ole vielä vuosienkaan aikana luonut blogilleen jonkinlaista tietoista some-preesensiä ja brändiä. Ei ole Facebook-sivua eikä Instagramia tällä blogilla.
 •  Taidan olla vähän vanhanaikainen ja uskoa vielä siihen, että löydän lukijani ilman minkäänlaisia some-strategiointia, suositusleimoja ja markkinointia.
 •  Taidan tajuta vihdoinkin, että minulla on oikeasti aika paljon lukijoita, joita en tunne, ja joilla saattaa olla jonkinlaisia odotuksiakin tämän blogin suhteen. Se tuntuu samanaikaisesti hienolta, hassulta ja kummalliselta!

räyhbanner.png

Blogikirjoittamisessa vapaus on kaiken a ja o, joten en ole koskaan halunnut rajata blogiani liian kategoriauskovaiseksi. Jonakin päivänä tämä on blogi asioista, joista olen jotakin mieltä, ja jonain toisena päivänä tämä on blogi, jossa möllötetään ja kuunnellaan musiikkia. Ja sitten joskus täällä on jokin aivan typerä video, ja välillä taas rönsyilevä raportti ties mistäkin matkastani tai työviikostani. Eihän sellainen peli vetele. Vai veteleekö?

Kuten ylle asettelemani kuva, olen minäkin tällainen epäsymmetrinen ihminen (fyysisesti ja henkisesti! Mun toinen silmä on ehkä vähän isompi kun toinen, jos oikein tarkkaan ja läheltä katsoo, buahahaa), ja samaa epäsäännöllisyyttä ja epäsymmetriaa heijastelee bloginikin.

Mutta kun huomaan lukijalistan kasvaneen, ja analytiikkakin kertoo, että eivät kaikki täällä käyvät voi olla tuttujani, naapureitani, serkun kaimoja tai sukulaisiani, niin tunnen jonkinlaista painetta tietynlaisten linjausten tekemiseen. Mutta ennen kaikkea tunnen kylläkin kiitollisuutta siitä, että ihan tuiki tuntemattomatkin jaksavat käydä täällä. Siis kiitos teille!

Kiitollisuuteni (ja tuoreiden blogipaineideni) merkiksi haluaisin tarjota teille puheenvuoron, arvon lukijat. Koska kaikenlaiset talkoot ovat nyt tämän hetken kuuminta hottia, niin tee päivän hyvä työ ja osallistu Räyhälän blogitalkoisiin vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:
 

1. Muutamalla sanalla – kuka olet?

2. Miksi luet tätä blogia?

3. Mitä haluaisit lukea tästä blogista?

4. Mille asialle nauroit viimeksi kunnolla? 
 

Voisinpa sanoa, että kaikkien vastanneiden kesken arvotaan risteilylahjakortti Karibialle, kymmenen kiloa luomuananasta tai timantein kirjailtu kissan kaulapanta (ja kaupan päälle kätevä kantokassi), mutta valitettavasti minulla ei ole tarjota juuri mitään. Sovitaan kuitenkin niin, että kaikkien nimellä tai nimimerkillä vastanneiden kesken arvotaan oikeasti jotakin – jos arpaonni suosii tuttua, niin tarjoan kaljan, pillimehun tai yhden muun vapaavalintaisen juoman. Jos tuntematonta, niin toimitan sinulle jonkun näistä valitsemistasi hyvin hyödyllisistä esineistä: hammasharja (käyttämätön), kuulakärkikynä (jäätävin, jonka onnistun löytämään) tai yhden suklaapatukan (suffeli, avaamaton) Paulo Coelho -generaattorin luomaan mietelauseeseen käärittynä. Eikö olekin mahtavaa! 

Jos et halua avata sanaista arkkuasi julkisesti, niin pistäpä kirjekyyhky liitelemään tänne:
 

yhteys.png

 

Jokainen vastaus on kovin arvostettu.

Ihastuttavia luksushetkiä hammasharjojen, kuulakärkikynien ja muiden merkkituotteiden parissa teille glamourintäyteisille lukijoilleni toivottaen,

Räyhälä
 

**

PS. Noin parin viikon päästä juhlitaan tämän blogin 1-vuotissyntymäpäivää! Bileistä ei tule varmaankaan yhtä kovat kuin erään myös pian vuoden täyttävän tyypin muumi-synttäreistä, mutta kuitenkin. Suoritetaan tuo arvontakin silloin (13.11.2015).

PPS. Olen minä kyllä siellä Snapchatissa, ollut jo jonkun aikaa. Mutta en laita sinne kun vaan aivan paskoja snäppejä, jotka eivät liity tähän blogiin yhtään millään tavalla, niin en taida kehdata paljastaa nimimerkkiänikään. Heissulivei!

Kommentit (4)
 1. Noniin, nyt teistä jokaisella on 33,333333333% mahdollisuus voittoon – tämähän menee jännittäväksi!

 2. 1. Elina, työtön käsikirjoittaja. Muu määritelmä riippuu päivän sävystä. Tällä hetkellä hengailen pöllöpeiton alla sohvalla. Kohta pitäisi ottaa välipalaa ja lähteä laulamaan. Aikamoinen introvertti, itsekeskeinen, keskenkasvuinen (mutta isokokoinen), vakava, sarkastinen, lämmin. 

  2. Tulin kulttuurifriikkujuttujen perässä ja jumahdin.

  3. Aika lailla sitä mitä tähänkin asti. Kaikenlaista, mutta säännöllisesti friikkujutuista ja kulttuurista. 

  4. Kysymys, jonka takia olin jättää kommentoimatta. En muista. Todennäköisesti joku törkeän typerä juttu, johon saattaa sisältyä uudelleen kirjoitettuja laulujen lyriikoita ja alastomia ihmisiä. Ei siitä niin kauan ole, mutta eipä tuo vastaus mikään suuri oivallus ollut. Hymyjä ja naurua kuuluu kuitenkin jokaiseen päivään.

  Ajattelin, että mahdollisen voiton osuessa kohdalle kieltäytyisin kunniasta, koska krääsää on jo riittävästi, mutta totesinkin sitten palkinnot oikein käytännöllisiksi. Hyvä Räyhälä! Nimestä olen kateellinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *