Ukrainalainen ennustaja

Tapahtuipa eilen seuraavaa: heräsin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa aamuun, jolloin tuntui, että pystyin todella hengähtämään – ei siis mitään keinotekoista itsensä huijaamista, jota on tullut harrastettua viime aikoina melkoisen paljon. Että pystyin työntämään syrjään kaikki väsyttävät ja kuluttavat ajatukset. Että minulla oli pitkästä aikaa yksi päivä, jolloin en pohtinut tekemättömiä töitä, hoidettavia velvollisuuksia, tulevia selvitettäviä asioita, elämäni järjestelemistä ja arkeni aikataulutusta.

Ehdin nähdä ystävää ex-tempore-brunssilla ja käydä hypistelemässä yhtä sun toista vaatekappaletta ihanassa Frida Marinassa. Ehdin hengittää, kävellä ja haahuilla. 

Ja yleensä kaikki parhaat löydöt tulevatkin vastaan juuri silloin. Tästä lähtien voitte siis kutsua meikäläistä ukrainalaiseksi ennustajaksi.

2016-09-10 17.13.38.jpg

(Pitääkö tähän väliin nyt laittaa joku esittely? Mamaha-turbaani Frida Marinasta, villamekko COS? Pitää varmaan, koska en ole koskaan oikein esitellyt ostoksiani, ja sekin velvollisuus pitää kai hoitaa alta pois ollaakseen oikeaoppinen bloggari. Check!)

Ja uuden päivitetyn tyylini suomalla auktoriteetilla ennustan elämääni seuraavaa: kävipä työasioiden ja muiden arjen realiteettien suhteen mitä vaan, tästä tulee vielä helvetin hyvä syksy. Kaikin puolin. Musiikin, kirjojen, luonnon, uuden asunnon, uuden elämänjärjestelytaktiikan (se ei muuten ole Kon Mari) ja muun muassa sen seikan vuoksi, että uudessa asunnossa odottaa piano.

Ugh, olen puhunut.

(Ja jos siirrätte sata euroa tililleni, kerron teidänkin tulevaisuutenne. Hieron täällä jo odottavaisena käsiäni yhteen.)

No olkoon menneeksi, ennustan teille kuitenkin yhden asian. Tämä sunnuntaipäivänne on oleva hyvä.

Kommentit (2)
  1. Sää olet söpö! Ihana turbaani – kateellisena katselen, sillä näytän itse idiootilta sellainen päässäni. Tässä tekstissä oli muutenkin täydellinen tahti, you go girl.

    1. No voi kiitos! Kommenttisi ilahdutti 🙂 

      Ja mä oon aina haaveillut turbaanista mutta ajatellut myös sen näyttävän hölmöltä päässäni, mutta nyt mulla on meneillään kai jokin fuck it -kausi, niin olen niiiiin valmis tähän!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *