Uuden vuoden hekumaa

Kiitos vain kysymästä kaikki tapaamani ihmiset, oli taas yksi hyvä joulu. Mahtavia ruokaelämyksiä, paljon aikaa läheisten kanssa, pään nollamista punkkulasi kourassa, saunomista, runsaasti kävelyä, ja yksi juoksulenkkikin. Ihania ja ilahduttavia lahjoja. Ja yksi jännittävä jo päättynyt rekryprosessi.

2015-12-29 16.32.56.jpg

(Ylläoleva kuva ei liity aiheeseen, mutta kun joulu mahdollisti tällaiset mainiot asiat, on niillä nyt leijuttava. Kattokaa nyt jumalauta, mä tein melkein oikeaoppisen lifestyle-kuvan! Miinusta tietysti huonosta valotuksesta, mutta se johtuu siitä, että meidän kämppäämme ei tule koskaan riittävästi valoa juuri mistään.)

Työkuvioiden suhteen olen yrittänyt psyykata itseäni siihen, että järjestyivätpä asiani millä tavalla hyvänsä, ovat kaikki lopputulemat vain plussaa. Ja niinhän ne loppujen lopuksi ovatkin. Suurin tämänhetkinen ongelmani nimeltä työelämän ja talouden epäsäännöllisyys ja epävarmuus on yhä läsnä arjessani, mutta nyt ei auta muu kuin kerätä itsensä ja hyväksyä se tosiasia, että minä olen tosiaan freelancer. En ehkä ole toivonut itselleni täysin sellaista uraa, mutta näin siinä nyt on käynyt. Ja onhan siinä puolensakin. Ja niin kauan kuin niitä hyviä puolia riittää, on vain opeteltava pitämään ne jatkuvasti mielessä ja edettävä kohti tulevaa niiden turvin. On vain tilaisuuksia, polkuja ja mahdollisuuksia, joista osa tulee varmasti menemään sivu suun, ja osa voi poikia jotain vieläkin parempaa.

Vuosi 2016 alkaa kummallisissa merkeissä. Näkyvissä on paljonkin mahdollisuuksia, mutta myös epävarmuutta ja valintoja. Yhden valinnan päätin kuitenkin tehdä tässä vaiheessa, kiitos monilta ystäviltä viime aikoina saamieni kauniiden sanojen. Ajattelin tehdä Räyhälästä ihan oikean virallisen blogin, luomalla sille aivan oman Facebook-sivun. Mikäli blogijutut, hypetykseni ja sanapommitukseni kiinnostavat enemmänkin, niin käy painamassa peukkusi, niin rysähdän ryminällä news feediisi!

Tästä eteenpäin alan kutsua itseäni myös nimikkeellä bloggaaja. Sillä tästedes minä olen oman itseni ja elämäni mikälie työntekijälähettiläs tai käyntikortti, myös kaikkine puutteineni ja vajauksineni. Tervetuloa mukaan!

**

Ja koska huomenna en kuitenkaan ehdi, ja vuoden 2015 summaava postaus saa vielä odottaa päivänvaloaan, niin

gini.png

ÄLYTTÖMÄN HYVÄÄ JA INTERGALAKTISEN SÄDEHTIVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE! MALJA TEILLE! TE OLETTE UPEITA, MUTTA SENHÄN TE JO TIESITTEKIN.
<3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *