Ladataan...
Regina J.

En koe, että kärsisin ikäkriisiä. Ainakaan vielä tai tällä hetkellä. On tapahtunut niin isoja muutoksia/juttuja tässä viimeiakoina, että olen ihan unohtanut että syksyllä tulee pyöreät taas täyteen. Juurihan minä vasta sen 20 täytin, herranjestas. 

Vasta ystäväni minulta hetki sitten kysyessä, onko minulla kolmenkympin bucketlist - eli lista siitä mitä pitäisi tehdä ennen kolmeakymppiä, havahduin tähän ikääntymiseen. Eihän tässä tosiaan enää montaa kuukautta siihen ole. Eikä muuten ole sitä listaakaan. Itse ikääntyminen minua ei millään lailla harmita, mutta elämäni taitaa muuttua aika isolla kädellä syksyllä noin muutenkin, olenhan saamassa elämäni parhaimman syntymäpäivälahjan, esikoiseni. Siispä aloin miettimään, mitä tällä bucketlistillä voisi vielä olla kesän aikana toteutettavia juttuja, kun olen vielä yhtenä kappaleena. En nyt alkanut mitään taivaanrantoja maalailemaan, vaan listasin vain arkea ilahduttavia pieniä juttuja ja sellaisia helposti toteutettavia asioita. Tämä mahankasvatusprojekti kun jo itsessään rajoittaa aika monia suurempia haaveita ihan vain fyysisesti, kuten vaikka maratonin juoksun. Niitä ehtii sitten myöhemmin taas toteuttamaan. Lähinnä keskityin listalla kesäpuuhiin ja siihen miten haluaisin tulevan kesälomani käyttää.

 

 

Kesä 2017

 • Käy Lonnalla ja muilla Helsingin ihanilla saarilla
 • Istuta piha ja parveke täyteen yrttejä ja hyötykasveja ja nauti aamukahvit/lounaat/illalliset ulkona aina kun sää sen sallii
 • Kutsu suku ja ystävät pihatupareihin aka kakkukesteille
 • Kierrä ulkoilmakirpputoreja
 • Käy vihdoin ja viimein Kuumassa aamiaisella tai lounaalla
 • Mökkeile niin paljon kuin mahdollista
 • Tee Porvoo -visiitti
 • Käy Tallinnassa ja Tukholmassa
 • Syö paljon tuoreita marjoja
 • Käy ulkoilmaelokuvissa! (missä niitä järjestetään??)
 • Suunnittele ja toteuta kesäisiä terveellisiä herkkureseptejä ja jaa niitä blogissa
 • Ulkoiluta kumpua läheisillä lenkkipoluilla ja etsi parhaat vaunulenkkimaastot syksylle
 • Vietä päivä Kumpulan maauimalassa (en ole ikinä siellä käynyt!)
 • Käy bongailemassa lintuja eväiden kera Lammassaaressa
 • Käy tuomaroimassa pesisporukan pelejä, vaikket muuten itse voisikaan pelata (NYYH!)

 

 

Odotan kesää kyllä tänä vuonna jotenkin erityisen paljon. Edessä on pisin "loma" sitten yläasteaikojen. Haluan kuitenkin ennen kaikkea viettää kesän täysillä nauttien, tehden asioita joista tykkään ja tärkeiden tyyppien ympäröimänä. Listassa ei siksi olekaan sen kummempia, arkea ihmeellisempiä juttuja. Pienet asiat tekevät onnelliseksi.

Tämän hetken säässä ei ole pilkahdustakaan kesästä, joten kaivoin vanhoja kuvia edeltäviltä kesiltä piristämään postausta ja mieltä. Huomenna on jo toukokuu ja onneksi on luvattu aurinkoisempaa säätä vapun juhlijoille. Huomenna suuntaamme brunssille ystävien kanssa ja käydään varmaankin pyörähtämässä Kaivopuistossa ja kaupungilla vappuvilinän seassa. Hauskaa ja ihanaa vappua kaikille! <3

 

- R -

Ladataan...
Regina J.

Tässä on tullut pidettyä "pienehkö" blogitauko. Tavallaan täysin aiheetta ja toisaalta ihan syystäkin. Loppuvuodesta huomasin kirjoitustahdin jo hidastuneen, kunnes tuli täysi stoppi. Ei huvittanut, ei jaksanut, ei kiinnostanut ja muutenkin loppuvuodesta oli jokseenkin rankkaa aikaa ihan henkisestikin, siihen sen enempää pureutumatta. Nyt vihdoin uskaltauduin takaisin näppäimistön ääreen ja tuntuu, että kevät tuo tullessaan uusia raikkaita ajatuksia. Onpa tässä välissä tapahtunut kaikenlaista mukavaa, reissuja ja onnenpotkujakin, joten varmasti jatkossa riittää kirjoitettavaa ihan uudestakin aiheesta. Täällä nimittäin odotellaan nyt esikoispoikaa saapuvaksi elokuun lopussa. <3 

 

 

Tässäkin siis myös yksi syy muutaman kuukauden koomailuun ja väsymykseen. Voin kertoa, että pari ensimmäistä kuukautta meni täydessä unessa. Kävin silmät sirissä töissä ja kotiin päästyä nukahdin sohvalle, josta minut herätettiin, kun oli aika siirtyä sänkyyn nukkumaan. Energiaa ei yksinkertaisesti ollut mihinkään ylimääräiseen. Onnekseni tämä ja lievät aamuheikotukset olivat ainoat oireeni alkuraskaudessa. Nyt elämä taas hymyilee ja jaksan touhuta ja mennä tavalliseen tahtiin. Ja puolivälissä raskauttaa siis ollaan nyt. Toivon, että kirjoitustahti siis lähtisi taas nousuun. Katsotaan miten käy.

Ihanaa, kun kevät näyttää vihdoin alkaneen kunnolla ja saa nauttia jo hiukan lämmittävistä auringonsäteistä. En malttaisi odottaa kesää ja lomaa. Parvekkeenkin olen jo laittanut kevätkuntoon. Vielä tosin kesälookista uupuu kukkia ja yrttejä ja muuta sälää, mutta niihin päästään käsiksi vasta, kun yöpakkaset ovat tipotiessään. Kotona olisi nyt myös yksi huone taas uudelleen sisustettavana, kun työhuone tulee muuttaa lähiaikoina lastenhuoneeksi. So excited!

 

 

Käytiin tänään myös Lapsimessuilla Messukeskuksessa ja vaikka lasta ei vielä olekaan, oli siellä mukava käydä hypistelemässä ihania pikkuruisia vaatteita ja testailemassa vaunuja. Muutamat heräteostoksetkin sieltä tietysti lähti mukaan. En vaan voinut vastustaa näitä söpöjä Done by Deer:n lautasia ja nokkamukia, vaikkei ne ihan heti käyttöön pääsekään. Samoin tuo Mainion neule oli niin hurmaava, että mukaanhan se lähti. Kokonsa puolesta saadaan odottaa talvea, mutta sinnehän se onkin sitten sopivan lämmin vaate!

 

 

Tästä se taas lähtee. Olen herännyt talviunesta ja -horroksesta.

 

- R -