Hyvästi pallomaha! -Ei tuu ikävä!

RetroPrinsessa

Minä tykkään syödä leipää!! Niin se vaan on, että aamupalaksi on ihanaa syödä pala tai kaksi leipää ja hörppiä teetä. Mitkään rahkaviritelmät ja joghurttimössöt eivät korvaa aamupalaleipää, piste ;) Mutta, mutta, mitä tuumaa maha tästä... Murisee, ärisee ja TURPOAA. Uuh, olo on iltapäivällä kuin täyteen puhalletulla ilmapallolla. Aamulla jalkaan sujahtaneet housut kiristävät niin, että nappi pitää avata. 

Olen kokeillut kaikenlaista: jogurtti- ja rahkamössöjä, jyrsinyt gluteenitonta näkkäriä, juonut luontaistuotteita ym. ym. Muttaku MIE TAHON OIKIAA LEIPÄÄ!!

Viime viikolla löysin leipäosastolta tämän, hiivattoman kauraleivän. Ajattelin, että enpä tuossa paljoa häviä, jos kokeilen. 

Sehän toimi. Leipä maistuu hyvälle, oikealle leivälle, ja vatsan turpoaminen loppui kuin seinään. Hyvästi turvonnut pallomaha ja kaasun tuotanto, -Ei todellakaan tule ikävä!!

Ps: Minä säilytän leipääni jääkaapissa, niin pysyy hyvänä vielä eräpäivän jälkeenkin muutaman päivän.

Kommentit

Serkku (Ei varmistettu)

Tytär on valitellut mahaansa, täytyypä kertoa hänelle kyseisestä leivästä, jospa se auttaisi mahakipuihin. Mies on myös sanonut, että ruisleipä turvottaa, pitää kokella itsekin kyseistä leipää. Toivottavasti sitä saa Kuopiosta.

Raissi
RetroPrinsessa

Kannattaa kokeilla ehdottomasti. Ruisleipä on ihan hirveää myrkkyä myös minun mahalle.

jermia
Itärajapakolainen

Itse sairastan ärtynyttä suolistoa, johon kuuluu osaltaan myös tuo turpoaminen. Huomasin vastikään, että kiellettyjen ruoka-aineiden listalla oli kaikki muut kotimaiset viljat paitsi kaura. Tyytyväisenä olen voinut syödä kaurapuuroa ja tuo kauraleivän ostaminen myös ollut mielessä. Täytyykin kokeilla! :)

Raissi
RetroPrinsessa

Joo, mullaki on jos jonkinlaista vatsavaivaa ollu elämäni aikana ja kaikkea olen kokeillut. Tuo hiivaton kauraleipä on kyllä ihan paras löytö ikinä :) Ei tarvi iltoja viettää vatsakipujen kourissa enään. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan.

Kommentoi