Kauneudenhoitolaite for dummies

RetroPrinsessa

Palataanpas ajassa reilut 1,5 vuotta taaksepäin. Makoilin tuolloin monena päivänä sohvalla jättiläismäisen mahani kanssa. Jalkapohjani olivat tulehtuneet, joten käveleminen oli kirjaimellisesti tulisilla hiilillä etenemistä. Makoilin pitkiä aikoja sohvalla, levisin, turposin ja odotin tyttöä syntyväksi. Jostain syystä kehitin tv-shopin katsomisesta mitä suurinta viihdettä päiviini. Saatoin tuijottaa samoja mainoksia peräjälkeen niin kauan, että osasin ne jo lähes ulkoa. Yksi noista tuolloin pyörivistä mainoksista oli ihmelaite DermaWand. 

Sitä kun tarpeeksi monta kertaa ihmiselle toistaa jotakin asiaa, saattaa se tampio ruveta jopa uskomaan siihen...

Muutaman viikon tv-shopin katsomisen jälkeen olin täysin vakuuttunut tuon ihmelaitteen toimivuudesta. Siinä mainoksessa keski-iän ylittänyt nainen hivelee DermaWandilla kulmakarvaansa ylöspäin ja kun hän poistaa laitteen kasvoiltaan, on kulmakarva koholla kuin yli-innokkaan kirurgin jäljiltä. Wau! Tuon minä tilaan heti Lyytin syntymän jälkeen itelleni synnytyslahjaksi, minä päätin ja tuijotin harmaata turvonnutta naamaani peilistä. 

Kun me Lyytin (Saanan kutsumanimi oli tuolloin siis Lyyti) kanssa kotiuduimme Kättäriltä, minä naputtelin netissä tilauksen ja jäin odottamaan omaa ihmelaitettani saapuvaksi. Jokunen päivä meni ja sieltähän se tupsahti, kauniissa pinkissä pussissaan. 

Pinkin, tosi kätevän ja monikäyttöisen säilytyspussin sai tosiaan ihan tilaajalahjaksi.

Pinkistä pussista paljastui itse käänteentekevä ihmelaite DermaWand.

Intopinkeenä luin ohjekirjan läpi ja ryhdyin hommiin. Laite rätisi uhkaavasti kun sen käynnisti, joten minua hiukan pelotti painaa se kasvojani vasten. Ohjeessa kehotettiin aloittamaan pienimmällä voimakkuudella, jotta iho tottuu laitteeseen, mutta minä halusin ottaa laitteesta maksimitehot irti heti. Väänsin volat pohjaan ja hetken emmittyäni rohkaistuin painamaan laitteen poskelleni: "AI P*RKELE! AI, AI, AI V*TTU!!" 

Laite räpsi mojovia sähköiskuilta tuntuvia räpsyjä naamani, sattui ihan saakelisti ja haisi oudolle. Luin taas ohjekirjaa: Laitteesta lähtevä mieto tuoksu on puhdasta happea... Ooo, puhdasta happea, wau!

Väänsin tehoja vähän pienemmälle ja sivelin kipristelystä huolimatta naamani läpikotaisin laitteella. Käsittelyn jälkeen kasvoni olivat helakan punaiset, mutta kulmakarvojen kohoamista en havainnut. Laitteen vaikutuksen huomaa varmasti vasta säännöllisen käytön jälkeen, ajattelin ja jatkoin naamani kiduttamista aamuin illoin, tehoja lisäten. 

Raahasin laitteen Ivaloonkin, jotta äitini saisi myös testata ihmelaitetta:

"AI, AI, AI V*TTU! MIKÄ TÄMÄ JÄRKKY HAJUKI ON? HAJOSKO TÄMÄ??" kuului äitini kommentit ensimmäisen testaamisen aikana.

"Ei, ei, anna mennä vaan. Se on kuule ihan puhasta happea se haju. Sen kuuluuki vähän sattua. Tehot tuntuu," minä valistin äitiäni. 

Pari viikkoa myös äitini hinkutti naamaansa säännöllisesti aamuin illoin. Hänenkään kulmakarvansa ei kohonneet. Äiti ei koskaan tilannut laitetta ja omanikin on unohtunut pinkkiin pussiinsa kylppärin kaappiin.

Mutta tänään kaivoin ihmelaitteen kaapista ihan näytösmielessä. Katsokaas tätä:

Kulmakarvani ennen DermaWand käsittelyä

Tehot täysille tietysti.

Ja kulmaa kohottamaan. Sattuu muuten ihan sairaasti, kun pitkästä aikaa tätä taas testaa.

Ja lopputulos. Kyllä heti huomaa kumpaa kulmaa on kohotettu...

Seuraavaksi minä taidan tilata ne kalliiden merkkifarkkujen näköiset, persettä kohottavat, vatsaa litistävät taikafarkut, jotka on oikeasti superihanat legginssit.

Kommentit

eppunen

Ja mulle h2o mop x5+... :D Mikko on päässyt käpälöimään sellaista ihan oikeasti ja tuntuu kuulemma siltä että hajoaa ensimmäisellä käyttökerralla. Jonkun "oikean" höyrypuhdistimen haluan silti sen mainoksen perusteella...

Raissi
RetroPrinsessa

Meillä on ollut parikin sellaista lattiahöyrymoppia ja olen tykännyt ihan sikana. Ei tosin tv-shopista tilattuja, vaan ihan oikeasta kaupasta ostettuja :D

eppunen

Mäkin varmaan tykkäisin, mutta en ostoskanavalta tilatusta :D Jos sitä sitten jaksaisi mopatakkin useammin... 

Colleges (Ei varmistettu) http://www.sumra.in

Great Article sharing with us
http://anycolleges.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.