Oooh, nyt ne on valmiit!

RetroPrinsessa

Tultiin just hetki sitten ihanan ystäväni Sinin luota kyläilemästä. Meillä oli siellä pieni ompelupaja. Tai siis Sinillä oli. Sini ompeli minulle tyynynpäällisiä ja minä leikkasin muutaman. Onnistuin leikkaamaan useamman kankaan ilman mitään vaurioita tai haavereita, wuhuu!!

Tässäpä näitä tänään valmistuneita herkkuja. Ooh, voisin vain tuijotella noita, ne suorastaan pursuaa energiaa. Huomisen päivän minä varmaan asettelen niitä meidän sohville (ellen sitten innostuksissani töpise ensi yötä niitä järjestellen).

Täytyy vielä täälläkin kertoa prinsessa uutisia: Pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen, Hänen ylhäisyydelleen puhkesi eilen hammas. Voimme siis peruuttaa tekaritilauksen, jes!

Kommentit

Raissi
RetroPrinsessa

Ei, ei turkoosi.. Unohda nyt jo se turkoosi. Se oli joku hairahdus. Ne pinkit päälliset tulee olemaan samassa tilassa kyllä tavallaan joo. Mutta tungen noiden sekaan varmaan muutaman punasävyisen tyynyn... Tai sitten laitan fuksian väriset verhot... Katotaan nyt mitä keksin huomenna. Nyt sotketaan värejä kunnolla, kyllä! Onhan siinä räsymatossaki ihan sikana värejä. Olkoon se vaikka yhdistävä tekijä sitten jos ei muuta ;) Turkoosia ei kuitenkaan. Se oli jo liikaa, jopa mulle.

Raissi
RetroPrinsessa

Hyvä. Oishan se ollu kyllä karmeeta, jos oisin aiheuttanu sulle semmoista stressiä. Oikeastaan ihan siitä syystä jätin sen turkoosin pois :D Tuossa pikkuisen mallailin noita tyynyjä. Näyttää kyllä ihan käsittämättömän herkulliselta. Ihan niinku karkkikaupassa asuis. Mulla on pari punasävyistä tyynyä, jotka sotken tuonne sekaan. Iiiihaanaa!! Tuo sohvalla makoileva mies vaan jotenkaan ei sovi väritykseen. Pitäisköhän minun peittää se tilkkutäkillä...

eppunen

Ihania tyynynpäällisiä! Kyllä sun kelpaa noiden kanssa odotella kesää :)

Raissi
RetroPrinsessa

Niin kelpaakii ;D Mulla on ihan kevätfiilis jo. 

 

eppunen

Mua harmittaa toi lämmin talvi, kun tulee kylmä kesä jos tilastoihin on uskominen :( Mutta sais se kevät sieltä silti tulla. Heti uudenvuoden jälkeen laitoin kevätverhot ikkunoihin ja aloin odottamaan :D

Raissi
RetroPrinsessa

Ääh, mitkään tuommoiset tilastot koskaan pidä paikkaansa. Lämmin kesä tulee. Ei oo muita vaihtoehtoja :D

Asikaine
Asikaine

Ihania kuoseja! Varsinkin tuo päällimmäinen, oih! <3 psykedeliakukat <3

Raissi
RetroPrinsessa

Se on ehkä minunki lemppari. Onneks kangasta jäi vielä tyttösen liivimekon verran :D

Kommentoi