Yrtti/kukkaseinä eurolavasta

RetroPrinsessa

Pelastin pihatalkoissa aitan takaa löytyneen eurolavan ennenkuin se kuskattiin kaatopaikalle. Näistä eurolavoista on tullut suorastaan muoti-ilmiö sisustajien keskuudessa, vaikka ehkä suurin hypetys alkaakin olla jo ohitse. Itse ainakin olen hiukan kyllästynyt noihin, koska niitä löytyy jo lähes jokaisesta kodista. Mutta eipä siitä kauan aikaa ole, kun yritin puhua Jykää ympäri tehtailemaan noista meille sängyn makkariin... Onneksi se ei suostunut, sillä nyt haluaisin siitä jo todennäköisesti eroon.

Vaikka en kotiin sisälle eurolavoja enään havittelekaan, on niissä mielestäni jotakin rujon kaunista, varsinkin tällaisissa vanhoissa, harmaantuneissa yksilöissä. Lavat ovat todella kauniita ja käytännöllisiä ulko- ja vihersisustamiseen.

Me vedimme äitini kanssa mutkat suoriksi ja kipaisimme sokkarilta jos jonkinlaisia ruukkuyrttejä ja istutimme niitä noihin vakoihin. Sekaan survoimme kukkasia vähän väriä antamaan. Monesti kuulee sanottavan, että tuollaiset kaupan yrtit eivät oikein tahdo menestyä kotikasvatuksessa, koska ne on kasvatettu kasvihuoneissa ja niitä on lannoitettu ihan hirveästi. Minä olen huomannut, että yrtit saattavat ns. ottaa vähän nokkiinsa kun ne istuttaa ulos, mutta muutamien päivien päästä virkistyvät kummasti ja ryhtyvät rehottamaan. 

Saas nyt nähdä miten näille käy. Noo, jos joku kuolee, niin haetaan sokkarilta uusi tilalle.

Kommentit

laurako
Kalaonnea

Nää on niin huippuja! Olen bongaillut samanlaisia yrttitelineitä, joissa on kaksi lavaa toisiaan vasten taloyhtiöiden pihoilta, supersuloinen idea ^^

Raissi
RetroPrinsessa

Joo, näistä voi kyllä tehdä melkein mitä vaan. Mielikuvitus vaan on rajana :D

Kommentoi