Ladataan...
RetroPrinsessa

Sieltä sitä tultiin turvatarkastuksesta läpi ihan rullaamalla vaan. Tänään meidän rökökööri lensi Ivaloon vastaanottamaan uutta vuotta.

Nämä isojen tyttöjen kärryt oli kyllä vähän ihmeelliset.

Aah, lunta! Ja mikä kaamos tämä muka on, yhdeltä näkee kyllä ihan hyvin. Vähän vaan sinertää.

Illalla paukautellaan parit koiranpaskapommit tuolla jäällä. Sen jäläkeen SYYÄÄN mätiä, smetanaa ja mummin tekemää leipää, niin ja pihiviä, korvasienikastiketta ja lohkopottuja, slurpsista! HYVVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! 

Ladataan...
RetroPrinsessa

Eilen illalla yksi kamalimmista painajaisistani kävi toteen, taas kerran. Huomasin tyttöstä saunaan riisuessani, että kulmahampaassani on massiivinen halkeama. "Voi H...TTI!!", oli ensimmäinen ajatukseni.

Tuo tunne on aivan KAMALA. Siinä on sekoitettuna pakokauhua, paniikkia, epätoivoa ja kuoleman pelkoa. Muilla sanoilla en sitä oikein osaa kuvata. Minusta vaan yksinkertaisesti tuntuu, että elämä loppuu tähän ja PISTE.

Yö meni suurimmaksi osaksi valvoessa ja miettiessä kuinka aamulla joudun soittamaan hammaslääkärilleni. Sitten mietin kuinka joudun menemään hammaslääkäriin, istumaan odotushuoneeseen siirtymään tuoliin, avaamaan suuni jne, jne. Ja minun piti pakkailla rauhassa ja nautiskella kotosalla viimeisestä kotipäivästä ennen pohjoisen matkaa. Ahdistus!

Aamu koitti ja soitto hammaslääkäriin. Hoitoaika klo 12:30. Paniikissa unohdin tuon ajankin, jouduin soittamaan vielä uudestaan hoitajalle ja kysymään, että moneltako minun pitikään tulla...

Vastaanotolla hammaslääkärini ilmoitti, että kyseessä on juurihoidettu hammas, eli en tuntisi kipua enkä mitään. Pieni helpotus. Poran ääniä hän ei valitettavasti voisi poistaa, mutta hoito ei tulisi sattumaan, sen lupasi. 

TOSIN, kun kyseessä on juurihoidettu hammas, joka on minun puruvimmallani varustetussa suussa, tavallinen paikka tuskin kestää pitkään. Vaarana on myös hampaan juuren lohkeaminen ja hampaan poisto... Tällöin uuden hampaan rakentaminen maksaisi rapiat 3000 euroa. Joo, ei kiitos, minulla on jo yksi tuollainen monen tonnin hammas ja toista en halua. Hammaslääkäri suositteli kestävää posliinipaikkaa, jonka hinnaksi tulisi alennuksen (?) jälkeen 300 euroa (siis mitä alennusta, losohammasalennusta vai?). 

Tänään olenkin, pakkaamisen sijaan, viettänyt päiväni aika pitkälle hammaslääkärissä. Jouduin käymään siellä kahdesti, kun joku tietokone rakensi sitä minun hampaani paikkaa (?), niin piti odotella. Olen myös köyhtynyt 300 euroa (plus sen odotusajan shoppailut) rahaa, jota minulla ei todellakaan olisi ylimääräisenä ollut. Mahtavaa!

Pikkuisen on meinannut ahdistaa ja masentaa juu. Onneksi rakas, kaksimielinen veljeni piristi kovasti päivääni kommentoimalla facebookissa päivitystäni seuraavasti...

Päivitykseni:

No niin. Posliinia suussa ja kukkaro 300 eksuu köyhempi, jiihaa!!!

Veljeni kommentti:

Taisit varastaa Jykän lauseen :)

Hetki piti lukea tuota päivitystäni läpi, kunnes aivosoluni kohtasivat ja tajusin. Tipahdin. Kiitos Ile piristyksestä!

Kyllä tämä tästä. Nyt pakkailemaan ja aamulla kohti pohjoista.

Ladataan...
RetroPrinsessa

Parina päivänä olen nyt kierrellyt alennusmyyntejä, sekä suunnitellut ja fiilistellyt kevään-kesän väritystä kotiimme. Eilen shoppailureissun päätteeksi kokoonnuimme Sinin luokse viettämään iltaa ja napsimaan loput pakasteesta kaivetusta siianmädistä. Kävin tonkimassa Sinin kangasaarrekaapilla ja löysin sieltä paljon ideoita kevääksi. 

Tässäpä muutama fiilistelykangas, joista aion osasta ommella tyynyt sohvaamme kaunistamaan. Herkkuja! Ajattelin käyttää noita keltaisen ja vihreän sävyisiä kankaita kesäsisustuksessamme.

Vauvaenergiaa kaksin kappalein. Pikkuherra on kyllä hiukan epäileväisen näköinen. Pelkää varmaan tyttöbakteereja.

LAPSET leikkii.

Tää on niiin jännäää!!!

Äidin sylissä on turvallinen olla. Ei tarvi pelätä niitä bakteereja.

Siianmätimätöt. 

Sini osti shoppailureissultamme Saanalle tällaisen ihanan baskerin.

Sitten minun parin päivän löydökset tulevat tässä:

Tyttöselle kengät. Uskoisin näiden mahtuvan vielä ensi jouluun saakka ainakin. Niin ja toivon, että Saana suostuisi nämä jalassa jotakin vielä joskus tekemäänkin. Nyt ainakin vain potkii ja yrittää repiä niitä jalastaan.

Itselleni muutama pue ja mene paita. Näitä ei tarvitse silittää, jes!

Lämpöistä myös. Tiistaina lennetään pohjoiseen, siellä tälle ainakin on käyttöä. Oikeastaan ostin paidan ihan tuon värin takia. Niin ja hintakin oli mahtavan HALPA.

Pari tarjoilulautasta, jouluna hajonnutta korvaamaan. Hömppäkynsilakkaa, kun vielä saisin aikaiseksi siirtää sitä tuosta purkista kynsiini. Pieniä lasisia joulupalloja, ensi vuoden paketteja koristamaan.

Lempparikaupastani löytyi passion huonetuoksu sekä pari lintua. Aion ripustaa nuo linnut kevätrisuun sitten kun on aika siirtyä keväänodotusoksasta kevätoksaan.

Täytyy kyllä sanoa, että pari päivää kauppojen kiertelyä tuntui ihan sairaan mahtavalle. Siitä on pitkä aika kun olen viimeksi ostanut itselleni mitään, siis mitään uutta. Kirppisostoksia ei lasketa. Näillä euforisilla fiiliksillä mennään taas pitkään, eikä hetkeen kyllä tarvitse ostaa yhtään mitään. 

Niin, ja siianmäti, saaristolaislimppu, smetana ja sipuli maistuivat ihan käsittämättömän hyvälle glögin kanssa. Vieläkin.

Pages