Ladataan...
RetroPrinsessa

Tiiättekö sen tunteen, kun vauvan pulautuksen löyhähdys käy nenään aina välillä, mutta et löydä sitä mistään?
Joo, mie oon tässä nyt reilun vartin etsiny sitä mahdollista yrjöä, eikä löydy ei. Turhauttavaa.
Kerran etsiskelin vauvan kakkaa. Luulin, että minun kädet haisi. Pesin ja pesin, ja aina vaan haiskahti nenään. Luovutin. Löytyihän se hajun lähde sitten viimein ulkona, kun joku ystävällinen ihmisolento huomautti, että sulla taitaa olla ripulit rinnuksilla.
Noh, kaipa se mahdollinen yrjö kuivuu jonnekin ja hajut haihtuu...

Ladataan...
RetroPrinsessa

Katselinpa tuossa juuri tv:tä ilman sen kummempaa syvällistä tarkoitusta. Mainoskatkolla tuli karkkimainos, chupa chups. Siinä huolestunut äiti raahaa poikansa kallonkutistajalle kun hänen poikansa on riivattu. Hörhön näköinen psykiatri siinä esittelee pojalle erilaisia mustetahrakuvia, joihin poika aina vastaa, että chupa chups. Lopuksi hörhö puoskari tuumaa, että ei sun lapsessa ole mitään vikaa, menkää himaanne vaan. Sitten näytetään kun puoskari avaa jonkun salaseinän ja se on täynnä chupa chups karkkipusseja ja puoskarilla on itselläänkin suussa kyseinen karkki. Lopuksi iloinen naisääni kailottaa, että CHUPA CHUPS, JÄÄT NIIHIN KOUKUUN!! 

Siis mitä hittoa oikeesti!!?? Jäät niihin koukkuun!!! Onko se nyt sitten hyvä asia, että opetetaan jo pienille lapsille, että on siistiä olla koukussa johonkin? Tässä tapauksessa vielä sokeriin, joka on todellakin koukuttavaa kamaa. Ihan päätöntä minun mielestä. Miettikääpä kuinka paljon meidänkin yhteiskunnassa ihmiset kärsivät erilaisista riippuvuuksista ja kuinka paljon yhteiskunnalla menee rahaa niiden hoitamiseen..

Yleensäkin "Olla koukussa" johonkin ei tarkoita mitään hyvää kyseiselle ihmiselle. Se, että ollaan koukussa, tarkoittaa pakonomaista tarvetta saada/tehdä/syödä jotakin asiaa. Ja kun jostakin asiasta tulee pakkomielle, aiheuttaa sen asian "harrastaminen" hankaluuksia joko ihmiselle itselleen tai hänen läheisilleen. Ja tällöin kyseessä on ongelma. Joskus koukussa oleminen paisuu niin suureksi, että sen "harrastaminen" aiheuttaa jo ihan yhteiskunnallisiakin ongelmia. Terveyden huollossa ei painita enään ainoastaan päihderiippuvaisten kanssa, vaan siellä hoidetaan myös niitä, jotka ovat koukussa sokeriin, rasvaan, suolaan. liikuntaan jne jne.

Jotenkin tuo mainos nyt pysäytti ja hätkähdytti. Mitä kaikkea soopaa tuosta toosasta ulos pukkaakaan, enkä minä edes huomaa. Mitä kaikkea lapset sieltä imevät itseensä? Nykyään mainostajat suuntaavat paljon mainoksia nimenomaan lapsille, koska on todettu, että lapset vaikuttavat suuresti perheen hankintoihin ja ostoskäyttäytymiseen. Mikä oiva kohde tuollainen viaton, puhdas, vaikutteille altis lapsi onkaan.

Hohhoijakkaa, kylläpä nyt ahistaa oikeen kunnolla. Taidan mennä sängyn päälle makaamaan pari puhelinluetteloa rinnan päällä.

Sitä ennen pari ideaa mainostajille:

Olvi, SIIHEN JÄÄ KOUKKUUN!!

Kabanossi, SIIHEN JÄÄ KOUKKUUN!!

Hiusvärit esim. poly blonde, SIIHEN JÄÄ KOUKKUUN!!

Ladyshaverit, SIIHEN JÄÄ KOUKKUUN!!

Ladataan...
RetroPrinsessa

Ihan käsittämättömän hyvä ja nopea lounas. Salaattipussista vaan salaatti lautaselle, vähän rucolaa sekaan. Pieniä tomaatteja (valitse tosi pieniä, niin ei tavi pilkkoa), suippopaprikaa ja avocadoa. Mausta salaatti ennen muita härpäkkeitä, suolalla, sitruuna(musta-)pippurilla ja öljyllä. Heittele muut systeemit päälle, purista sitruunaa avocadon päälle, rouhi suolaa ja pippuria vielä vähän. 

Mmmmmhh, slurpsis ;)

Pages