Ladataan...
RetroPrinsessa

Hmm.. varmaankin tähän ikään mennessä olisi jo pitänyt löytää tasapaino ja seesteisyys niin oman tyylinsä kuin makunsakin suhteen. Minäpä en ole löytänyt. Tykkään liian paljon ja liian kaikesta, oli kyseessä ruoka, pukeutuminen, sisustus, melkein mikä vaan. Ruoka on yksi elämäni suuri ilon ja nautinnon tuoja. Mikä sen parempaa kuin istua hyvässä seurassa ja maistella erilaisia ihania makuja. Ei monikaan asia mene tuon edelle. Tai no menee muutama juttu, kuten lapset ja ... no, arvaatte varmaan.

Aika ajoin mietin ja toivon, että olisin sellainen ihminen jolle ruoka on vain polttoainetta, välttämätön pysähdys päivään, jotta pysyy liikkeessä. Olisi varmasti ihanaa olla laiha ja hyväkroppainen, tuollainen edellä mainitsemani ihminen varmasti sitä on. Välillä mietin itsekseni, että mikä hitto siinä on, että minun paino ei putoa, vaikka mitä tekisin. Varmaan huono aineenvaihdunta tai jotain... Joo, joo, kyllä se on tämä hedonisti herkkuperse tässä koneen ääressä, se syy.

Teeppä ite-dieettiini jatkukoon taas lomareissun ja synttärikekkereiden jälkeen siis. Jospa se siitä pikkuhiljaa. 

Mutta ei minun pitänyt syömisestäni tänään hölistä, vaan väreistä ja sisustamisesta. Olen varmaankin jo kyllästymiseen asti hokenut kuinka rakastan värejä. Rakastan kyllä, mutta sopivina annoksina. Tässä se tasapainon löytämisen vaikeuteni taas näkyy. Välillä kotimme on ihan musta-harmaa-valkoinen. Menee kuukausi ja minä kyllästyn. Alan lisäämään värejä, ensin vähän värejä, sitten lisää värejä ja lisää ja lisää, kunnes tulee stoppi, ja ryhdyn pikkuhiljaa karsimaan niitä värejä. Hohhoijakka, en hetken rauhaa ole tältä värirumbalta tänäkään keväänä saanut.

Ensin tuli yksi räsymatto, sitten tyynynpäälliset, sen jälkeen värjäsin tuolin päälliset, lisää räsymattoja jne. Oleskelutilan tyynynpäälliset ja värit ovat edelleen mieluisat ja herkulliset, mutta tämä tuolinpäällisrumba alkaa itseänikin jo pikkuhiljaa kyrsimään.

Ekaksi tuli nämä:

Tuossa yksi yö nuo pinkit päälliset alkoivat ahdistamaan ja halusin vähän vaihtelua... Siinä klo 23 silittelin sitten verhoja ja penkinpäällisiä tuoleihin. Lopputuoloksena oli tämä...

Meni pari viikkoa ja nuo pinkit verhot ja päälliset rupesivat silmissäni näyttämään todella tunkkaisilta. Eipä muuta kuin päällisiä vaihtamaan ja verhoja repimään.

Tänään ruokailutila näyttää tältä...

Tämän on pakko johtua lähestyvästä pääsiäisestä, koska ei ikinä, koskaan meillä ole ollut näin paljon keltaista... Oleskelutila näyttää tänään tältä.

Sohvalta nappasin kuvan vielä tuonne ruokailutilaan päin

Huoh. Mitähän huomenna pieni pääni keksii? Varmaankin vetelen seiniin mustaa liitutaulumaalia innoissani, kun sillä tavalla saa kotiin jatkuvasti vaihtuvan taidenäyttelyn. Jiihaa!

Ladataan...
RetroPrinsessa

Minä olen hulluna sushiin, tai siis sanotaanko näin, että rakastan kaikkea hyvää ruokaa. Sushi on yksi suurista herkuistani. Nimenomaan itsetehty sushi on parasta, koska silloin väliin voi rullata juuri niitä aineksia, mistä itse tykkää. Mutta se tekemisen työläys, aivan järkyttävää pipertämistä ja äherämistä. Ei tosiaan ihan joka sushihimoon viitsi niitä vääntää.

Mutta nyt apuun tuli PIRKKA. Uudessa lehdessä oli sushisalaatin ohje. Ooh, vesi herahti välittömästi kielelle ja kauppaan oli lähdettävä aineksia ostamaan. Tänään testasin sunnuntailounaaksi tuota sushisalaattia, pienillä fiksauksilla. Ohjeessa salaattiin laitettiin kurkkua, mutta koska vatsani ei tuota vihreää pötkylää kestä, vaihdoin sen suippopaprikaan. Itseasiassa en oikein edes pidä kurkun mausta, se on jotenkin tosi voimakas, maistuu närästykselle mielestäni. Suippopaprika sopi salaattiin mielestäni ihan älyttömän hyvin. Ja muutenkin tuo salaatti oli TAIVAALLISTA.

SUOSITTELEN!

Ohje löytyy täältä.

Aamulla oltiin pitkästä aikaa kiipeilemässä. Saanakin jo kovasti mittaili reittejä. (Huomatkaa haitulapinni)

"Joo-o, että tällaisia otteita..."

"Jos minä tästä sitte nykäisen itteni tuonne ylös."

Kohta minä taas nappaan skumpan kainaloon ja sitten me suuntaamme kaverin luokse räsymattoja hakemaan.

Aion vaihtaa räsymatot tähän luomukuohariin. Toivottavasti on hyvää. En ole itse maistanut kyseistä juomaa, mutta myyjä kehui kovasti.

Pages