Lady in red eli mansikkainen pikasorbet

Ripaus raakaa

Taustalla telkkarissa pyörii Meidän safkaa, jonka reseptillinen anti on mieletön! Monta testattavaa ohjetta on jonossa muutamien jaksojen pohjalta. Mutta mitä voi odottaa tyypeiltä, jotka ovat kehittäneet avokadopastan. Ei turhaan avokadot, pecorino ja lehtipersilja kadonneet kauppojen hyllyiltä, kun resepti löi itsensä läpi. Ohjelmassa on paljon yksinkertaisia, mutta sitäkin herkullisempia ohjeita. Ja usein yksinkertainen on parasta.

Ja se pätee myös seuravaavaan herkkuun, jolla herkuttelin justiinsa navan täydeltä. Ja toisin kuin kermaisissa herkuissa, tästä herkusta ei tule ähky olo.

Mansikkainen pikasorbet

1 pakastepurkillinen jäisiä/kohmeisia mansikoita

1 rkl raakakaakaojauhetta

Vajaa 1/2 tl vaniljajauhetta

Sitruunan mehu

Makeutukseen hieman agavesiirappia

(1 rkl chiansiemeniä)

(variaatio: tuoretta minttua tai sitruunamelissaa)

Aja blenderillä pyreeksi. Mansikoiden täytyy olla todella kohmeisia, pehmeät mansikat eivät toimi, sillä lopputuloksen tulee olla liki sorbettimainen. Jos blenderi ei tunnu jaksavan, voi ottaa pienen osan mansikoista, sulattaa niitä hieman ja sitten kokeilla uudelleen. Oma blenderini saa tuosta hieman voimaa, kun mansikoista lähtee nestettä ja jaksaa taas huristella. Toki liraus vettäkin ajaa saman asian.

Kommentit

Nansku (Ei varmistettu) http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

Aivan ihana blogi ja herkullisen kuuloisia reseptejä! :)

Mikäli samantyyliset ruoat kiinnostavat (joskin melko harvoin syön/teen raakaruokia), kurkkaahan ihmessä blogini puolelle http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/ .

TiiaJ
Ripaus raakaa

Kiitoksia! Täytyykin selata blogisi läpi :) 

edgybeauty
Edgy Beauty

Tulee mieleen red velvet-kakku tuosta väristä ja kaakaosta! En oo itse tajunnut lisätä kaakaota marjajuttuihin varmaan ikinä, pitänee testata.

TiiaJ
Ripaus raakaa

Kannattaa ehdottomasti kokeilla, kaakao ja marjat tykkää toisistaan :)

Pipsa-Terveen Hyvää (Ei varmistettu) http://terveenhyvaa.blogspot.com

Ihanan näköistä! Tämä on myös oma suosikkijälkkärini, suomalaiset pakastemansikat ovat niin ihanan makeita ja sopivat hyvin raakakaakaon kanssa yhteen :)

TiiaJ
Ripaus raakaa

Ja tosiaan tää on ihana jälkkäri myös siinä mielessä, että olo on raikas ja kevyt syömisen jälkeen. Tosin ehkä kesällä tää puoltais enemmän paikkaansa kuin keskellä talvea, vaikkei nyt niin kylmä olekaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.