Pelkkää seksiä

Yleisön pyynnöstä Tyylinäytteitä vuosien varrelta !
Kaikkein hämärimmät asut sijoittuivat myös henkisesti pimeimmille vuosille,  jolloin en vahingossakaan astunut kameran eteen, mutta tässä edes vähän osviittaa siitä, millaisissa vermeissä sitä on kuljettu kakarasta koululaiseksi, sieltä taidelukioon sekä yliopistoon hippeilemään ja sittemmin kohti aikuista arkea.

Jo kolmannella luokalla osaksi naamaa omaksuttujen rillien ohella pukeutumisen kulmakiviä olivat pitkään pipot sekä huivit päässä ja kaulassa. Noin muuten lookini on tasapainoillut teinigootin ja hippimenninkäisen välillä – ajautuen aika ajoin kummallisiin tyylien ristisiitoksiin.

Ai mikä on tuo otsikko? No ihan vain yritin kiinnittää huomiosi!

Tähän on tultu, kakarasta kohti häämöttävää keski-ikää. Edelleen jalat maassa ja pää pilvissä, mymmelimekko hulmuten. Usein liikuskelen urheilutrikoissa, mutta jos joku kaipaa avecia pukujuhlaan, lupaan päivittää tyllihametyylin tähän päivään!

Millaisia muotiluurankoja ja muuta mukavaa löytyy teidän komeroistanne?

Kommentit (2)
 1. Oih ja voih, tätä olinkin jo tovin odotellut!

  Ehdottomia suosikkejani ovat nuo tanssahtelukuvat – kun tanssijalka vipattaa niin sitähän on seurattava just sillä sekunnilla. Minna Canth henkisestä otoksesta tuli mielen omat Feresi-ajat matkailuneuvonnassa ja Björk-mekko on vain ihanuus!

  Jotenkin itsesi näköinen olet kaikissa kuvissa ja tyyleissä – tai siis sen kuvan mukainen minkä kirjoituksistasi olen siusta muodostanut 😀
  Tuota mustakaapukuvaa jäin miettimään, että missä tilanteessa siihen pukeuduit? Siis pitkä musta mekko?

  1. Hihi, hyvä (?) jos kuva vastaa kirjoittajapersoonaa 😀

   Tanssijalkaa on kyllä aina vipattanut kovasti – korona-arki saa ne suorastaan polttelemaan! Kaverin kanssa oli parikymppisenä tapana aina tekstata ”It´s on !!”, ja se oli merkki loikata bussiin ja kohti tanssilattiaa.

   Great minds think alike! Itsekin ihmettelin eniten tuota mustanpuhuvaa lookia jossa näytän Riitta Uosukaisen ja Draculan morsmaikun yhdistelmältä. Tuo vahakabinetti-look voisi viitata hautajaisiin tai Tuska-festivaaliin, mutta pahoin pelkään ja muistelen että kyseessä on synkeähkö kannanotto joulun vieton riemuun. Hetken kestää elämä, sekin synkkää ja ikävää! Tuo lehmän nuolaisema kampaus on kyllä kohtuu kolho, kauheus ei ole tässä tapauksessa katsojan silmässä vaan ihan puhdas fakta…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *