3 vinkkiä kiitollisuudesta + ripsiväriarvostelu, koska tämä on kauneusblogi

Saara Sarvas

Huhhuh. Jo kolmannen polven keittiöpsykologi ja E:n ylioppilas velho S. Sarvas on ollut aika sanaton tämän palautteen alaisena. Mitäs tätä sisältöä sen enempää selittelemään. Eilisen jälkeen mieleeni on herännyt paljon ajatuksia, joista kirkkaimpana nämä:

1. Kiitos ei koskaan ole turha. Mä olen viimeisen vuorokauden aikana nauttinut enemmän valkoviiniä kuin vuos.. ku.. viikkoihin! Olen lukenut teidän kommenttejanne, joihin alan aivan juuri vastaamaan (Kunhan haen vielä toisen lasillisen viiniä. Se on ihan ok, kun on 26v. ja potee vahvaa identiteettikriisiä blogimaailman tapahtumien vuoksi.. Onhan? :D). 

Olen itkenyt, nauranut, hämmästellyt ja lukenut kirjoituksianne joita on satanut tähänkin blogiin satoja ja muihin sosiaalisen median väylöihini vielä muutama sata lisää <3

Ihmiset tekevät toistensa, jopa tuntemattomien ihmisten, vuoksi suuresti heidän omaa elämäänsä muuttavia asioita ilman minkäänlaista kiitosta. Lausuttuna kauniisti kielenkannoista lennähtävä kiitos ilahduttaa aina ja muistuttaa myös muita ihmisiä siitä, miten paljon yksi sana voi mielialaan vaikuttaa. 

Testataan vaikka: Kiitos. Kiitos kommenteistanne ja luottamuksestanne, kiitos kannustuksesta ja kritiikistä sekä huumorintajuni jakamisesta :D Kiitos niin paljon, että kaikki mun kehon chakrat loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä!

_____________________________________

2. Muista pyytää ja antaa anteeksi. En mä tiedä, pitääkö tätä avata sen enempää. Ehkä sen verran, että muistakaa riita- tai ongelmatilanteessa se, että kaikilla tarinoilla on kaksi puolta. Katsokaa vielä kerran peiliin ja miettikää, oliko omassa tekemisessä mitään korjattavaa. Jos ei, niin siirry kohtaan kolme :P

_____________________________________

3. Kolmas ja ehkä kaikista tärkein vinkkini on rehellisyys. Jo omalle itselleen rehellisesti kommunikoiminen on vaikeaa, joten muihin ihmisiin kohdistettuna sen kanssa on todella tehtävä töitä. Maailmassa pärjää paljon helpommin, kun vain myötäilee ja laskee omia standardejaan, mutta silloin on harvemmin yhtä onnellinen.. Se tunne, joka valtaa kehon illalla valojen sammuttua, ei enää muistutakaan tekemättömistä asioista tai tehdyistä asioista, jotka olisi pitänyt jättää tekemättä... Se muistuttaa vain onnellisuudesta. Se on ehkä siistein tunne jonka olen saanut kokea koko elämäni aikana.

Tää on kuin mitäkin the Secret ja Power of Now kamaa :'D Perustetaanko kultti? Jos perustetaan, niin sen ensimmäinen (Vai kolmas?) sääntö on rehellisyys. Kun alat itse olemaan rehellinen, muut peilaavat käytöstäsi ja kas, muutamien luurankojen romahdettua ulos kaapeista elämä on niin paljon kevyempää! Kuulin, että eräs tuttavani eläkeikäinen sukulaisnainen oli lopettanut keskustelun virkkeellä: "No kuule, ei elämän pidä olla hauskaa.." MIKSEI!? 

Mä toivon, että teidän elämät olisivat ihania <3

Ehkä konkreettisin asia, minkä rehellisyydellä saavuttaa on asioiden selkeys. Ei enää tarvitse pelätä selän takana juoruamista, ei turhaa spekulointia ja sanojen valikointia, ei arvailuja toisen todellisista motiiveista. Se on niiiiin siistiä. Voi vain keskittyä elämän hyviin asioihin ja nauttia hetkestä.

toim. huom. Rehellisyys ei ole sama asia, kuin vittumaisuus. Joskus on myös tärkeää tietää, milloin ei täysin turhan takia kannata aloittaa konfliktia. 

Huhhuh. Nyt meni sinne syviin vesiin, joita joku toivoi vältettävän.... NOH! Nyt kävi näin, huomenna sitten niitä ripsareita? Ei, en mä voi tehdä sitä. Ripsariarvostelun mä lupasin, joten ripsariarvostelun te saatte!! 

 

Tuote saatu blogin kautta maahantuojalta joskus alkuvuodesta, lukuisia kertoja testattu ja vain yhden kerran pettänyt. Maybelline Lash Sensational

 

Mukavasti kaareutuva ja erittäin tarkka harjasosa on mitoitettu täydellisesti. Harjaan jää pullosta juuri sopivasti väriä ja se levittyy kauniin geelimäisesti, mutta tuuheuttaa yksittäistä karvaa yllättävänkin paljon. 

Kommenttien lukemista ja silmien toistuvaa pyyhkimistä kyyneleistä väri ei kestä.. Eli suosittelen tätä ennen kaikkea kaikille, joilla on lääkitys, parisuhde, perhe, terveys ja mielenterveys kunnossa. Ai niin ja erityisesti pitkille + ohuille ripsille taivutuksen kanssa.

Peace out. Ja ehkä vielä yksi lasi viiniä. #petoonirti #wino4ever #notreally #sorrynotsorry #winning

 

p.s. Ostin lapsimessuilta, jotka kuulostavat todella irstaalta näin lauantai-iltana kirjoitettaessa, pehmoeläimen joka on minä. En tiedä, miten lelun valmistaja on voinut päästä henkilökohtaiseen sieluuni käsiksi ja kloonannut näitä eläimiä, mutta tahtoisin ostaa tällaisen kaikille, jotka sellaisen haluavat :D Saisikohan noita tilattua AliBabasta...

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Ihana Ötökkä ♡

Ja, kiitos ;))

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Tuo ripsarikuva ♡ Tuli niin mieleen kun pidettiin naamanvääntelyskapoja kylppärin peilin edessä, äiti ja tytöt ;D

Sannak (Ei varmistettu)

Kiitos! Blogiasi jää kaipaamaan eikä vähiten näiden kuvien takia. Se on pettämätön yhdistelmä ripsari, viini ja kyyneleet :)

Mariaaa (Ei varmistettu)

Hei, kiitos maailman parhaasta blogista! Oon luottanut useisiin tuotesuosituksiisi ja aina ollut erittäin tyytyväinen :) Nyt oon kuitenkin aivan HÄDÄSSÄ, mistä nyt tiedän, mikä kosmetiikka on sopivaa juuri minulle ja, mitkä uutustuotteet ovat hyviä??? ELI onko sulla suosituksia kosmetiikkablogeista, joista itse tykkäät?

pussukka (Ei varmistettu)

jaaha.. onpa kiva taas :'(

pussukka (Ei varmistettu)

miksi blogi ei voisi jatkua vaikka vähemmän säännöllisesti...???

Sonja S.
The Neuletakit.

Saara <3

Liisaaaa (Ei varmistettu)

Voisin vuodattaa tämän tuohon lopettamispostaukseen, mutta koska minulle on annettu tämä valinnanvapaus, vuodatankin tämän tähän ja toivon että nyt näet viestini todennäköisemmin!
Kauan sitten blogiisi ilmaannuttuani olin vielä kaiken meikkaamisen noviisi ja tarvitsin apua ihan melkein kädestä pitäen. Kaikkien meikkaamiseen liittyvien sitsueissönien yhteydessä (juhlameikki? Uusi meikkivoide? Inspiraatiota???) hain tukea, turvaa ja tietoa blogistasi, ja usein sitä myös tuon hyvin järjestetyn arkiston kautta löysin. Olen vinkkejäsi seuraillen ostanut vaikka kuinka monta meikkituotetta ja ollut niihin pääsääntöisesti tyytyväinen. Sinä opetit oikean meikkivoiteen levityksen, sivellinten pesun, monet eri luomivärityylit ja muutaman kampauksenkin!! (Melkein ostin kerran kihartimenkin sinun suosituksistasi!)
Viime aikoina olen kuitenkin vähemmän alkanut blogiasi selailla. Postaukset ovat ehkä vähän siirtyneet luovasta ja inspiroivasta meikkaustouhuilusta sillain lähinnä uusien tuotteiden esittelyyn ja arviointiin, vähän kuivempaan juttuun. Se on täysin ymmärrettävää tietty: jos on paljon elämässä meneillään, niin kyllähän tällainen luovuus kärsii. Olen silti aina silloin tällöin palannut blogiisi ja arkiston pariin tarvitessani apua mitä erilaisimmissa kosmetiikkahommeleissa. Usein apu on löytynyt.
Suurin syy blogistasi erkanemiseen on kuitenkin se, että tunnen nousseeni omille siivilleni ja oppineen vihdoinkin tarvittavan määrän asiaa meikkaamisesta selvitäkseni siitä jotakuinkin omin avuin! Jee. Avullasi olen oppinut kaikennäköisiä seikkoja ja todella hyödyllisiä faktoja sekä kriittistä suhtautumista minulle kaupiteltaviin meikkituotteisiin. Tuntui siis todella haikealta, mutta kuitenkin "ainoalta oikealta" ratkaisulta, että tämä blogi vaipuu unille ja Sinä saat keskittyä uusiin asioihin elämässäsi. Olet auttanut meitä jo niiiin paljon!! (Älä poista noita vanhoja postauksia kuitenkaan, kohta mä niitä taas tarvitsen.)
Sanottavaa ei siis oikein jää kuin sen verran, että kiitos opastuksesta meikkien maailmaan halki lukiovuosieni - reilun kuukauden päästä ylioppilasjuhlissani se kertynyt meikkaustaito pistetään ultimaattiseen testiin!! - ja kiitos inspiraatiosta sekä tiedosta. Kiitos myös blogista, jota on ollut hauska lukea myös ihan ajankuluna. Olet ihana! Moi moi. (Kuuntelen sua aina aamuisin. Sano Ilelle terkkuja, mä tykkään siitä jotenkin.)

Tumpeli (Ei varmistettu)

Kiitos Blogista. Haluaisin, että blogi jatkuisi koska siitä on ollut niin paljon iloa, mutta ymmärrän, että elämäntilanteet ja haasteet muuttuvat.
Nyt tulee mieleen, että mitä mä ny teen. Pitäisi keksiä joku uusi blogi, jossa on kauneusasioita (hiuksia, meikkiä, kynsiä yms. ) jossa sekä esiteltäisiin tuotteita, uusia meikkituulia ja olisi tutorialeja. Olen seurannut joitain muitakin blogeja, mutta osa niistä on vuosien saatossa muuttanut muotoaan epätyydyttäväksi ja epäkiinnostaviksi.

Voisitko tehdä esittelevän postauksen, jossa kertoisit kollegoidesi blogeista? Mistä he yleensä bloggaavat, mitä sisältöä he kirjoittavat, mitkä ovat heidän taustansa, mitkä ovat heidän vahvuutensa.

eppue (Ei varmistettu)

Saara, loistava kirjoitus! Rehellisyys, siinäpä hyvä ohje. :) Tuun niin kaipaamaan tätä blogia, ihan kuten sun treeniblogiakin! Iso menetys lukijoille, mutta hyvä että olet löytänyt oman uuden tiesi! :)

Feline (Ei varmistettu) http://merensininen.blogspot.fi

OMG mikä söpö yksisarvispallero! Meillä on saman sarjan pingviini ja joka päivä jaksaa ihmetellä miten söpö se on :D (Löytyy muuten instagramista hashtagilla #bobthepenguin)

Mahtava kirjoitus, loppupeleissä niin yksinkertaisia asioita mutta tuppaavat nykymaailmassa unohtumaan (:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.