Alle 15 minuutin kesäkampaukset eri pituuksiin!

Saara Sarvas

 

Kun kesän meikki on kevyt ja raikas, voi hiuksilla koreilla ja leikkiä huoletta, näyttämättä liian laitetulta! Olivat hiuksesi kuinka pitkät, lyhyet, ohuet tai paksut tahansa, saavat ne kesäisen rentoutensa hieman homssuisesta lopputuloksesta ja rouheammasta rakenteesta.

Suosittelen siis jokaiseen pituuteen pesun jälkeen levitettäväksi jonkinlaista rakennetta antavaa muotoilutuotetta! Hommaan sopii esim.: suolaspray, muotovaahto, tuuheuttava voide, hiuspuuteri tai hätätilassa kuiva hiuslakka.

Sillä aikaa kun hiuksesi odottavat valitsemasi rakennetuotteen vaikuttamista, rullaa alaspäin. Tästä postauksesta löydät:

  1. Pitkien ja puolipitkien hiusten pikapäivitys ja ärsyttävien etuhiusten selättäminen
  2. Helppoja nutturoita pitkille ja puolipitkille hiuksille
  3. Kesän 2012 lettivariaatioita
  4. Ideoita lyhyiden hiusten muotoiluun!
  5. +1 Kuinka käytät hiuskoristeita

 

Varoituksena ja pahoitteluna jo etukäteen: Vaikka tein kaikki videot lopulta kahteen kertaan ongelman huomattuani, äänet ovat jostain valitettavasta syystä siltikin jääneet naurettavan hiljaisiksi :( 

 

1. Alle 5 minuuttia - Piristystä pikkuvaivalla

Taltuta kasvoille putoilevat superärsyttävät suortuvat ja nyöritä, letitä tai kieputa ne näiden supernopeasti toteutettavien vinkkien avulla. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, vaikka äänet olisivatkin hiljaisella:

 

Etuhiusten nyöritys kahdella eri tavalla

 

Nyöritystä from saara sarvas on Vimeo.

 

 

JLo -nyöritys

Superhelppo nyöritys from saara sarvas on Vimeo.

 

Vesiputousletti

Vesiputousletti from saara sarvas on Vimeo.

 

 

2. Alle 10 minuuttia - Rennot ja nopeat nutturat

Nutturat ovat helppoja ja ihanan viileitä hiostavalla kesäsäällä, eivätkä ne myöskään lässähdä ilmankosteuden noustessa. Nutturan tekemiseen tarvitset vain harjan, ponnarin, pinnejä ja muutaman suihkauksen hiuslakkaa.

Päätä ennen tuumasta toimeen ryhtymistä, haluatko lookistasi rennon vai huolitellun. Rento lopputulos syntyy löysin rantein ja valmista tuotosta hieman sotkemalla, mutta huolitellun vaikutelman luomiseksi hiusten pinta kannattaa lakata mahdollisimman huolellisesti Miranda Kerrin tapaan!

Julianne Houghin hauskan, hieman sivuun kaatuvan sotkunutturan tekee juhlavaksi se, että hiukset on letitetty otsalta kohti poninhäntää, josta nuttura on pyöräytetty.

Nicole Richie taas yhdistää ylipitkän otsiksensa todella trendikkääseen ballerinanutturaan ja näyttää, ettei isompi aina ole parempi.

Jos et ole perinyt tai ostanut itsellesi yhtä paksua ja kiharaa kuontaloa kuin AnnaLynne McCord, kannattaa kokeilla lähestulkoon joka ikisen bloggaajan hehkuttamaa sukkanutturaa!

Tässä video omasta versiostani, jossa käytän sukan sijasta valkkia:

Valkkinuttura from saara sarvas on Vimeo.

Tämänkin nutturan tekeminen ja pysyvyys helpottuu, kun hiuksissa on jotain tavaraa pohjalla. Suihki siis hiuksiisi kauttaaltaan esim. suolasuihketta tai ripottele varsinkin hiusten tyveen hiuspuuteria. Käyttämiäni valkkeja taas löydät halvimmillaan H&M:ltä, jossa hinta taitaa olla alle 3e!

Tässä vielä vanha vinkki maailman nopeimman sotkunutturan tekemiseen paksuhiuksisille:

Hätänuttura 101 from saara sarvas on Vimeo.

 

 

 

3. Alle 15 minuuttia - Monipuoliset letit

Erilaiset letit eivät vain ikinä menetä viehättävyyttään. Tässä muutama idea tämän kesän käyttötavoista. Muista, että kaikki lettikampaukset saavat kesäisen rentoutensa, kun nypit niitä hieman löysemmiksi ja epäsymmetrisemmiksi ja annat vielä muutaman suortuvan pudota korvan päälle.

Niskasta alkavaa ranskanlettiä tehdessä kannattaa kipata pää ylösalaisin, levittää sormiin hieman hiusvahaa ja pitää letti koko ajan mahdollisimman tiukkana. Kun pää on ylösalaisin, on niskanahkasi normaalia tiukemmalla ja kun pään nostaa ylös, valahtaa ihana letti helposti muodottomaksi ja löysäksi.

Letitetty ponnari näyttää hauskalta, mutta toimii vain jos hiuksesi ovat pitkät ja letti on ihanan muhkea ja epäsymmetrinen! Ennen kuin letität ponnarin, jaa hiukset kolmeen hieman eri kokoiseen osioon ja levitä niihin reippaasti hiuspuuteria. Tupeeraa jokainen osio tämän jälkeen pöyheäksi pötkyläksi, joiden pintaa voit halutessasi silottaa. Aloita letittäminen ja tee se niin, että letti nousee tekovaiheessa mahdollisimman kohtisuoraan ylöspäin! Näin maksimoit sen tuuheuden, kun se on valmis.

 

Todellisuutta haastavamman oloinen kalanruotoletti taas syntyy näillä tutuilla ja turvallisilla vinkeillä:

 

 

 

4. Alle 15 minuuttia - Monipuolisuutta lyhyille hiuksille

 

Lyhyetkin hiukset taipuvat kesällä moneksi! No pun intended ;). Lyhyiden hiusten leikkaus- ja muotoiluvinkkejä on aina pyydelty tämänkaltaisten postausten yhteydessä. Näitä kuvia kerätessäni napsinkin samalla talteen suuren määrän erilaisia inspiraatiokuvia, joista kuulette lisää ensi viikolla. Nyt keskitytään kuitenkin kampauksiin.

Varsinkin suomalaista ohutta ja lyhyttä hiusta muotoillessa, on tuotteilla ihan ensiluokkaisen tärkeä merkitys! Hyvän pohjatuotteen jälkeen lyhyet hiukset saa muotoiltua helpommin ja kampaus myös pysyy huomattavasti paremmin. Kaikkien yllä näkyvien kampausten pohjalle sopisi täydellisesti Kevin Murphyn FULL.AGAIN tuuheuttava voide, joka on niin fantastinen, että ansaitsee ihan oman postauksensa.

Kesän trendikkään wetlookin saat luonnollisesti aikaan tymäkällä hiusgeelillä. Kätevämpi tapa on kuitenkin muotoilla hiukset ensin vahan avulla ja suihkuttaa sitten hieman liian läheltä hiuslakan kanssa, jolloin lopputuloksesta tulee vielä pysyvämpi. Kokeile esim. Tigi BedHead Hard Head -lakkaa!

Evan Rachel Wood pääsi kollaasiin jopa kaksi kertaa. Keskimmäisen kuvan look on ihanan ilmava! Kokeile föönata hiuksesi ensin täysin eteen. Ota sen jälkeen käyttöön pyöröharja ja käy pääliosa pääpiirteisesti läpi, että latvat saavat hieman taipuisuutta. Viimeistele kevyellä vahalla ja suihkauksella hiuslakkaa. Kokeile esim. pientä määrää d:fi Heavy Styling Waxia, joka on nimestään huolimatta aika kevyttä tavaraa.

Evanin toinen look taas on täydellinen lyhyitä hiuksiaan pois kasvattaville. Kurkkaa ensimmäisestä kohdasta JLo -nyöritysvideo ja tee samalla tavalla pienemmille osioille. Ysärifiboja pelkäävien kannattaa osion nyöritettyään työntää sitä hieman alkupäätä kohti, jolloin kampaus saa enemmäni kuohkeutta ja kieputus ei ole niin ilmiselvä.

Keira Knightleyn  kampauksen juju on ehdottomasti punainen panta, mutta kiharrettuina lyhyet hiukset näyttävät enemmänkin pitkiltä kutreilta, jotka on pinnitetty niskaan nutturaksi. GHD on viime vuosina saanut osakseen paljon polemiikkia, mutta sarjan Mini IV styler on silti paras löytämäni kapea muotoilurauta ja sopii tällaisen kampauksen loihtimiseen kuin nappi otsaan.

 

 

+1 Säväytä hiuskoristeilla!

Joskus kuitenkin tuntuu siltä, että pelkkä kampaus ei riitä! Silloin kannattaa turvautua aivan liian vähän käytettyihin hiuskoristeisiin. 

Kirsten Dunstin simppeli lettikampaus muuttuu salonkikelpoiseksi kertaiskusta, kun otsalle asetetaan hiusten sävyyn kauniisti sointuva kukkapanta ja Keira Knightleyn lyhyet ja kiharretut hiukset olisivat todella pliisut ilman punaista yksityiskohtaa.

Rönsyilevä panta voi olla ainoa koru, jonka tarvitset, mutta sellaisen valinnassa kannattaa panostaa laadukkaaseen ja viimeisteltyyn vaihtoehtoon! Halvat koristeet valitettavasti näyttävät joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta helposti juuri siltä - halvalta.

Vaaleissa hiuksissa moniväriset, kimaltavat ja vaaleat koristeet toimivat parhaiten, kun lopputuloksesta halutaan juhlava. Tummahiuksisten taas kannattaa valita selkeitä värejä ja muotoja, ettei lookista tule liian lapsellinen!

Metallisten koristeiden lisääminen tuo lookkiin enemmän särmää ja toimii myös arkipäivänä! Kopioi Kirsten Stewartin look pinnittämällä nutturan päälle joko ketjukoru tai hae askartelukaupasta erikseen pätkä koristeketjua. Ohutta ja kevyttä askarteluketjua voi helposti punoa myös letin sekaan!

Supertrendikkään ponnarirenkaan taas saat paikoilleen näin:

 

Elokuva tehty 14.7.2012 klo 13.34 from saara sarvas on Vimeo.

 

 

Kommentit

NeitiE (Ei varmistettu)

Ihana postaus, todella viitseliäs. :) Sun blogia on kyllä ilo lukea.

Itselläni on aina suuria ongelmia suttunutturan tekemisessä.. Jotkus on siinä luonnon lahjakkuuksia, minä en. Joudun aina väksläämään pinnien kans.

Ihana ja tosi hyödyllinen postaus, sellasia ideoita mitä oikeesti munki ohueen ja heikkoon tukkaan voi jopa kokeillakin! 

Tykkään blogistasi tosi paljon, aina odottelemasssa uusia kirjoituksia :).

 

AuriElina
Hopeareunus

Mulla ainoa "pitävä" nuttura tähän mennessä on nuttura kiinalaisella syömäpuikolla. Niin paljo massaa tukassa, että valuu lähes poikkeuksetta niskaan ja hiuslenkit paukkuu poikki. 

Nyt onkin iso ongelma edessä, kun oon kaasonvirkaa piakkoin suorittamassa ja hääkampaukset morsiamellekin on jo koetettu menestyksekkäästi, mutten kuollaksenikaan tiedä, mitä itselleni teen.

Voiskohan tuommonen tuuheuttava aine lisätä pitoa ja karkeutta jotenkin? Ei oo tullut ikinä mieleenkään käyttää semmoisia tähän pehkoon, pitäs ehkä kokeilla! 

 

Marylin (Ei varmistettu) http://aprenda.go-tico.org/guestbooks/

It's reaplу νery complicated іn this full of activity
life to listen news on TV, therefore I ѕimρly use ѡorld wide web for hat purpose, аnnԁ obtain thɦe hottest news.

Hann (Ei varmistettu)

Kiitos näistä, etenkin tota vesiputouslettiä on kokeiltava asap. Ja damn, girl, oot ihan superkaunis näissä!

Erika (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana jättipostaus! Pitäisi ehdottomasti opetella noi kaikki lettitsydeemit. Mäkin käytin sukkaa donitsina ja tein myös itse valkin sukkahousuista ja pumpulista, mutta nyt kun sain Glitteristä kunnon hiusvalkin, en luovu siitä ikinä! Paljon kestävämpi ja käytännöllisempi :)

Kivaa kessää!

Tee Erika (NUDE-blogi)

Saara S.
Saara Sarvas

NeitiE, Joo, ikiomasta tukasta väännettynä omat on aika surkeita.. Puhelinlankaponnareilla tulee tuuheampia :D Onneksi meille on muitakin vaihtoehtoja ;)

 

chrale, Ihana kuulla, kiitos kommentista! :)

 

AuriElina, Jo joku karheuttava föönaustuote ja kevyt hiuspuuteripläjäys voisi tehdä jo paljon! Myös kaikki nuo lettipohjaiset jutut ovat hyviä paksuun tukkaan, kun pysyvät paremmin :) Ja pinnejä ei koskaan ole liikaa!

 

Hann, Voi kiitos! Ja vesiputousletti on ihana!

 

Erika, Joo siis oikean valkin upeutta ei oikein tajua, ennen kuin sellaisen saa käyttöönsä!! Sinne saa pinnitkin kätevästi tarpeen mukaan tungettua ja kaikkea. Niin ja se kestää n. ikuisuuden :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kampauksia ja mukavan selkeet noi ohjeetki! Harmi vaan että just ja just olkapäille yltävistä, ohuttakin ohuemmista hiuksista ei saa nutturoita väännettyä, tykkään niistä niin kamalan paljo mutta buhuuuu oma tukka ei riitä ja pidennyksiin ei oo varaa :( Toivoisinki että tekisit jotain tämmösiä kivoja ja helppoja ohjeita myös olkapäämittasille OHUILLE hiuksille :)

Jenni K. (Ei varmistettu)

Tosi kivoja kampauksia ja helppoja ohjeita, tykkään! Tota suolasuihketta oon koittanut metsästää jo vaikka mistä, saako sitä edes valmiina mistään vai pitääkö itse ruveta tekemään? Eihän se kai vaikeaa olis itekään tehdä kun vaan löytäis kunnon ohjeet mittasuhteista jne.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huomasin vasta nyt tosta kalanruotoletti -videosta, että onko sulla koru tossa ylähuulessa??

Molla (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä maailman parhaimmat kampausvideot ja vinkit! Kiitos!

Te-a (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Oon aika tunari ja äärilaiska laittaa omia hiuksia, mut nyt sain hyvää ideaa moneenkin aamuun.
Näytät muuten todella kauniilta! :) kivaa viikkoa!

minna

Hurjan hyvitä vinkkejä ja ideoita :)) Pakotin pikkusiskon letittämään ranskalaisen ylösalaisin, ja uusi lempikampaus lienee löytynyt, kiitos! :))

Nora
Noran world

Kiitos Saara. Aivan älyhyviä vinkkejä kesätukkaan. Piti heti kokeilla suttunutturaa ja valkki pitää hommata. Lisäksi olen katsellut pantoja, joissa on iso sulka toisella sivulla, sellainen olis niin nätti.

Väsäsin itselleni tällaisens oveltaen sun vinkkejä.

tukka.jpg

Pahoittelut kuvan huonosta laadusta. "Kierteeseen" joutui loppuun laittamaan pari pinniä, että pysyy ylhäällä, eikä valahda niskaan. Loppu on iisi letti, jossa on kaksi osiota, niittä kierretään ensin samaan suuntaan ja sitten päällekkäin toiseen suuntaan. Pysyy loistavasti ja on mukavan sotkuinen.

 

Kiitos vielä vinkeistä, ehdottomasti paras on tuo vesiputousletti, sitä pitää testata kunhan saa vaan kädet taipumaan. :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten tuota Full.againia käytetään ja millaisille hiuksille se sopii ? Vinkkejä käyttöön.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara sulla on niin kiva ja reipas ote! Ja erityisesti kampausjutuista löytyy aina jotain jänskää kokeiltavaksi (kynsien kanssa olen vähän laiskempi, mutta pitäisi sieltäkin testata vaikka se trooppinen liukuväri). Kiitos!

eve (Ei varmistettu)

ihania kampauksia! Ite tykkään käyttää tosi paljon tuota vesiputous-lettiä, helppo tehdä ja näyttää rennolta! :)

mutta asiaan, tarvitsisin kovasti ammattilaisen mielipidettä. Kampaaja värjäsi viikko sitten keskiruskean tukkani vahingossa mustaksi, vaikka tarkoitus oli vain laittaa lämpimämpi sävy. Noh, mustasta en tykkää yhtään, mutta ongelmana ovat melko huonossa kunnossa olevat hiukseni. Eli mikä olisi mielestäsi paras ratkaisu, a) kärvistellä vain, kyllä aurinko tätä haalistaa b) laittaa vaaleita raitoja sekaan vaalentamaan kokonaisuutta c) yrittää irrottaa tätä väriä jotenkin? Kaveri neuvoi että väri irtoaa hyvin jos laittaa värjäämättömien hiusten hoitoainetta päähän saunassa, mutta toimiiko tuollaiset keinot oikeasti? :D Kaipaan kovasti apua, olen ihan hukassa!

Nuo hiukset ei näytä yhtään samalta kun siinä postauksessa kun olit just ottanu pidennykset pois. Ihanan sileän ja hyvän näköset hiukset, ei yhtään näytä kuivilta :) Mitäs kaikkii aineita oot niihin käyttäny oikeen? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Saara!

Voisitko jossain vaiheessa tehdä jutun harmaiden hiusten värjäämisestä?

Oon sellasessa tilanteessa, että olen n. 30-vuotias ja harmaannun kovaa vauhtia :( Värjäytän juurikasvun 4 viikon välein, mutta ongelmana on se, ettei kaikkiin mun harmaisiin edes väri tartu kunnolla ja ne jää sellasiks haaleiks (mulla on tummanruskeet hiukset). Kampaaja sanoo, että hiuslaatu on osassa harmaita niin paksu ja karkea, että johtuis siitä. Oon sit nyhtäny niitä juurineen pois, mikä ei varmaan pidemmän päälle oo mikään ratkasu :D

Netistä oon lueskellu, että en oo ainoo tän ongelman kanssa, joten ois ihan tosi mahtavaa, jos voisit tehä juttua tästä aiheesta. Tää harmaantuminen vie kolmenkympinkriisinkin ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Terv. Vittuuntunut ja harmaa

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija,  Kaikki nuo alkujututhan sopivat olkapäämittaisiin hiuksiin oikein mainiosti! :) Ja kurkkaa tuo tänään tullut postaus Kevin Murphyn ihmeaineesta, niin hiusten hentoisuuskaan ei enää ole ongelma ;)

 

Jenni K., Kyllä niitä pitäisi löytyä melkein mistä tahansa, älä menetä toivoa! Kicksissä ainakin näin 4 eri vaihtoehtoa ja usealla kampaamosarjalla on oma versionsa. Mä tykkään varmaan eniten Fudgen sea salt spraysta, jonka tuoksu on ihanan hedelmäinen.

 

Vierailija, Mulla oli sellainen kauan aikaa sitten, kun tuo video on kuvattu :)

 

Molla, Kiva, jos niistä on hyötyä!! :)

 

Te-a, Kiitos paljon ja ihana kuulla, että näistä on apua! :)

 

minna, Hahah, mä olen ollut aina se pakotettava pikkusisko, eli muista myös kiittää! ;)

 

Nora, Ihana kun laitoit kuvan! Tuollaisiin paksuihin kieputuksiin tarvitsee kyllä aina pinnejä, eli työsi on ensiluokkaista ;) Ja valkki on kyllä kriisi-iltojen pelastus ja hyvä ostos.

 

Vierailija, Kurkkaapa uusin postaus!

 

Vierailija, Joo, kynsijuttuihin hurahtamiseen menee hetki, mutta sitten kun ne vie mukanaan niin voi pojat :B

 

eve, Kokeilepa ensin pestä hiukset pari kertaa linnashampoolla ja käytä niissä jotain kunnon tehohoitoa! Saunassa käyminen ei ole myöskään hassumpi idea, mutta kääräise hiukset kostean pyyhkeen sisään!

 

Melissa, Paljon rakkautta ja sebastianin light shampoota ja hoitoainetta! :) 

 

Vittuuntut ja harmaa, Hmm.. Juuriltaan nyhtämistä en kyllä suosittele :D

Itsepäisten harmaiden kanssa pitäisi ainakin tehdä aina ns. harjasseos, jossa väriainetta on enemmän kuin hapetetta. Usein sitä tehdään vasta, kun harmaita on tietty prosentuaalinen osuus, mutta jos oikeasti haluat ne peittoon, pyydä toki tällaista käsittelyä ensi kerralla! Väriä menee hieman enemmän, mutta ei sen pitäisi hintaa nostaa, ainakaan montaa euroa :) Välillä myös hapetteen voimakkuus on korkeampi. Joissakin tapauksissa käytetään myös esipigmentointia peiton maksimoimiseksi!

Toivottavasti tästä oli edes jotain apua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Mulla on ollu valkki jo jonkin aikaa, ja oon tehny vähän erityylillä tuon nutturan kuin sinä ja se ei olekaan onnistunut sillon kovin hyvin. Kokeilin tuolla sun tyylillä ja ekaks ei meinannu onnistua, kun mulla on vähä pitempi (ja ehkä vähän paksumpikin) tukka kuin sulla ja pari eka kertaa nuttura näytti aika lailla sotkuselta linnunpesältä. :D Sain nutturan kuitenkin lopulta onnistumaan ja olen tähän erittäin tyytyväinen! Ei tullu ihan niin siloinen kuin sulla, mutta tällanen vähän rouheempikin kelpaa. :) Pitää vaan harjotella niin siitä saa tehtyä siistinkin!

Kiitos tästä sun blogista, täältä on tullu napattua vähän kaikenlaisia vinkkejä kauneudenhoitoon ja tukan laittamiseen! :) Jatka samaan malliin!

Ja ihan btw, pakko kysyä ootko tankoillu pitkään aikaan? :D Kokeilin ite tankotanssia tuossa keväällä ja kattelinpa aloittaessani vähän sun mietteitä aiheesta vanhasta blogistasi ja mietin vaan, mitä sille saralle kuuluu.

No niin, romaani on kirjoitettu ja eipä tässä sitten muuta! Kivaa kesää! :)
-Inka

hiusongelmallinen (Ei varmistettu)

Heippa Saara! Oma pääni lyö niin hyvin nyt tyhjää, että päätin turvautua sinun apuusi. :) Olen menossa häihin (vieraaksi hehheh) ja minulla on lyhyt noin hartoille ylettyvä tukka. Ongelmana on sen laitto, olen kasvattamassa sitä ja leikkausmalli on nyt vähän mitä on.. Miten voisin laittaa hiukseni kauniisti häihin?

Myrkki (Ei varmistettu)

Hei!

Ihana postaus, vaikka kädet on ihan juntturassa kaikesta oman takaraivon letittelystä. Ja oli heti pakko mennä leikkelemään parittomia sukkia nutturaa varten. Ja yö oli sitten saanut aikaan ihanat kiharat, kelpas mennä fiininä aamulla töihin.

Olen haaveillut hieman suoristusraudasta ja nyt kun lomapalkoille pitäisi keksiä jotain sijoituskohdetta, niin haluaisin hankkia oikein hyvän. Viittisitkö kertoa vähän enemmän GHD ja polemiikki -yhdistelmästä?
Remingtonin kiharrustikku on mahtava, joten pohdin myös saman merkin/sarjan rautaa. Kerro, oi suuri guru, mihin suuntaan kannattaisi kallistua rautamarkkinoilla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihan äärettömästi tästä postauksesta! Mulla on ihan TOSI paksut hiukset ja oon näitten kans ihan hukassa välillä. Ja lisäks en oo osannu käyttää oikein tuota mun valkkia mut nyt osaan, kiitos! Nyt mun päässä on nuttura ja lisäks sellanen "niskaranskis". Ei onnistunu tuo niskaranskiskaan ponnarin kanssa, koska mulla on niin pitkät ja paksut hiukset et se jäi piiloon hiusten taakse :D

P.S Tästä nutturasta tuli iha valtava! :D

Sose (Ei varmistettu)

Ihanaa, kiitos!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Muuten hienoja ideoita, mutta omat hiukseni ovat niin karmea harakanpesä pehko että se pitää jo illalla laittaa aineilla kiinni, mielellään letille. Sitten aamulla tukan voi jo avata ja pistää se muotovaahdoilla ja hiuslakoilla paikalleen.
Ja sitten vielä se otsatukka, jota pitää myös pitää kiinni yön ajan, että saan keskellä otsaa olevan pyörteen selätettyä edes jotenkuten, muuten otsatukassa on karmea vako keskellä, ja ruma sekä iso otsani paistaa läpi :/

Vierailija (Ei varmistettu)

mnöö, mikshän mulla näkyy nää videot aina vaan semmosina vihireinä eikä saa mittää selevää. muitten vimeo-videot kyllä näkyy vaan ei tän sun palstan ja ois aina niin hyviä vinkkejä. :(( onkohan oma kone sökö.. :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän: 1. Alle 5 minuuttia - Piristystä pikkuvaivalla otsikon alla on eka kuva missä on letti pitkissä hiuksissa takana kivasti, kuinka se tehdään? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihanista hiusvinkeistä!! Tuovat kivaa piristystä arkiseen kampaukseen:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija 24.7.2012 22:38:
Mun mielestä tuo kuva alle 5 min-otsikon alla on vesiputousletistä, vaiko?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Mahtavaa, paras sivusto mistä olen löytänyt vinkkejä todella pitkille hiuksille! Olen etsinyt neuvoja hartaasti, nyt on kaikkea mitä kokeilla, kiitos :)

nellis (Ei varmistettu) http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

Ihana, että muistit vinkeissä myös meidät lyhythiuksiset!

Sofiaaa (Ei varmistettu)

Tosi hyviä vinkkejä. En oo aiemmin lukenut sun blogia, mutta etin netistä nimenomaan tuon vesiputousletin ohjeita. Osaan tehdä sen ihan hyvin muille, mutta tosta sun videosta sai vinkkiä miten tehdä se itselle ja sain myös hyviä vinkkejä miten tehdä nuttura holkilla paremmin! Kiitos näistä :)

Ok (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä videoita, jossa käytät kiharrinta/suoristusrautaa?

katariin (Ei varmistettu)

Ei ihme että blogisi on niin suosittu, postauksesi ovat selkeitä, informatiivisia, kattavia ja niihin on nähty vaivaa!
ps. Jee, kerrankin vinkkejä myös lyhythiuksisille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.