Arvonnat on suoritettu!

Saara Sarvas

Hellou! Viime viikko oli aikamoista tykitystä ja ohhoh, olipas noissa voittajakommenttien etsimisessä laskemista. Taidettiin rikkoa kaikki sivuston kommenttiennätykset kerralla :D

Lilyn ylläpidolta voisin toivoa seuraavassa päivityksessä numeroituja kommentteja... Random.orgin avulla voittajiksi selviytyivät tällä kertaa:

L'Oréal Miladyn voitti - noketsu

L'Oréal Julietin voitti - hennakka

Couleur Caramelin Eyelinerin voitti - Kaisa N.

Maybelline Color Tattoo On and on Bronzen voitti - Janet

Maybellinen Color Tattoo Turquoise Foreverin voitti - Emssi

Chanelin luomiväripaletin voitti - Ewe

Yver Rocher -meikkipaketin voitti - Alva

Kaikille voittajille on laitettu sähköpostia, eli jos nimimerkki näyttää tutulta, käyhän postilaatikolla! :)

Oikeita viestejä etsiessä tuli eteen niin ihania kommentteja, että teki taas kerran mieli pistää teille kaikille sähköpostia ja kiittää ihan henkilökohtaisesti.

Joku saattaa pitää blogia ihan vaan omaa itseään varten, mutta kyllä mulle eniten iloa tuo se, että joku siellä ruudun toisella puolella saa piristystä, toimivia vinkkejä ja uusia ideoita!

Kiitos siis kaikista kommenteista ja pysykää linjoilla, enköhän mä vielä innostu jossain tulevissa pikkujouluhuuruissani arpomaan teille piristystä pimenevään syksyyn ^_^

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Höh, ei osunut tällä kertaa arpaonni kohdalle!

Oon seurannut sun blogia ihan alusta saakka, ja tää oli parin vuoden ajan ainut blogi jota seurasin koska muut olivat niin massaanhukkuvaa ja tylsää! Osaat kirjoittaa hauskasti ja itseironisesti ja nää kuvat on upeita.

Toivottavasti et lopeta bloggaamista, noh, koskaan! :D

(Ei varmistettu)

en tainnu olla minä joka voitti kun s-postia ei ainakaan näkynyt :S
sama nimi kylläkin oli :O

Jii (Ei varmistettu)

Minkä hintainen tuo Chanelin paletti on? Kun kerran onnetar ei suosinut niin taidan kipittää kauppaan ostamaan sen, siitä ihanalta se näytti!

nansk

Ihana Saara! Onnea kaikille voittajille! (:

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Voisitko tehdä postauksen siitä, miten pystyy luopumaan hiusten värjäilystä?:D Yritän kasvattaa tätä blondia väriä pois, ja näky ei enää ala olla hirveän kaunis... olisiko jotain keinoja, miten tehdä tästä pehkosta siedettävämmän näköinen?

VierailijaNina (Ei varmistettu)

Moi Saara! Voisitko vinkata jonkun super kestävän huulipunan/tussin :D Mulla on ensiviikolla 20v synttärit tiedossa enkä jaksaisi kokoajan lisäillä huulipunaa. Tarvitsisin jonkun tosi tumman punaisen koska se sopii mulle mielestäni paremmin kuin kirkkaan punainen. Suhun luotan meikki asioissa eniten :)

Mukavaa syksyä
terveisin Nina
ninalustulustig@gmail.com

Kommentoi