Arvonta: PING! 27.03.2015

Saara Sarvas

Miltä kuulostaisi iltapäivän ajan laivalla keikkuminen Sarvaksen seurassa, illallinen ja meikkiaiheista höpötystä ja pientä workshopia kaiken muun hyvän päälle?

Pienen aikataulusäätämisen jälkeen nimittäin pääsen kuin pääsenkin lähtemään somen seuraajille suunnattuun iltaPING-tapahtumaan vetämään Meikkileikki -workshopia ja saan myös ilokseni arpoa teille kaksi lippua tapahtumaan! Näin siis varmistan, että minun kanssani leikkimään tulee ainakin kaksi ihmistä ;)

Kyseessä on siis PING Helsinki -tapahtuman sivujuonne, joka kestää perjantai-iltapäivän ajan.

IltaPING-laiva ottaa suunnan kohti Tallinnaa klo 15:30 ja workshopit alkavat klo 16 ja kestävät 1,5h. Oman workshopini aiheena on Meikkileikki ja minäpä päätin, että sen sisältönä on tällä kertaa nopea ja freshi päivämeikki, jonka loihtimiseen saamme käyttöön Lumenen uutuustuotteita, joita olenkin hehkuttanut blogissa jo useita kertoja. Tuotteita saa toki myös kotiinviemiseksi, koska ikäväähän se olisi yrittää loihtia samaa lopputulosta ilman mitään kättä pidempää!

Meikkileikkien jälkeen laivalla saa rehata aivan mielensä mukaan ja onpa luvassa myös illallista Tallinnasta napattavien päiväpingiläisten kanssa, eli laiva on varmasti täynnä SoMe-humua. Laiva palaa takaisin Helsinkiin klo 21:15, eli kyseessä on miniloma, jolta voi lähteä suoraan viikonlopun viettoon palautumaan.

Ainoa rajoitus osallistumiseen on se, että olisit yli 18-vuotias - ja tietysti se, että perjantai-iltapäiväsi on vapaa!

Osallistu mukaan kertomalla kommenteissa, miksi tahtoisit hypätä paattiin leikkimään. Osallistumisaikaa on VAIN TÄMÄ PÄIVÄ! Tsekkaa siis kalenteri ja heitä kommenttisi sähköpostiosoitteen kera tämän postauksen perään, että saan sinut kiinni onnettaren osuessa kohdallesi.

 

p.s. Huomenna muuten kannattaa pistää TV1 päälle klo 18:30, kun me otetaan Tuula-Äipän kanssa Puoli Seitsemän -ohjelma haltuun ;)

Kommentit

miukumiuku (Ei varmistettu)

Olisi aivan mahtavaa lähteä minilomalle, jossa vielä säkin olisit mukana! Kerrankin joku, jonka kanssa voi höpötellä kosmetiikkajuttuja ja saada varmasti kullanarvoisia vinkkejä, koska olen vähän kaavoihin kangistunut meikkaaja mitä omaan naamaan tulee. Mulla on muutenkin käynnissä tällä hetkellä sellainen meikkaamiseen liittyvä projekti, johon olisi aivan mahtavaa saada lisää inspiraatiota ja joku jonka kanssa asiasta jutskailla :) Muutenkin uusiin ihmisiin tutustuminen on aina tosi kivaa! miu- at hotmail piste com

Lullah

Oih.. mä oon tässä viimesen puolentoista kuukauden ajan tehnyt aika pitkää päivää maskeeraushommien parissa. Olen mukana yhdessä opiskelijateatterituotannossa maskeerausvastavana ja meillä on käytännössä ollut 2,5h aikaa 5hlö porukalla saada 35 henkilöä lavakuntoon (sis. meikit ja hiukset). Propsit mun ihanille tytöille kans urakasta! Vain yksi meistä on opiskellut alaa, mutta kaikki muut harrastepohjalla. Sopivasti oisin homman tiimoilta Helsingissä sen seuraavan viikonlopun. Ah olisi ihanaa päästä välillä ite hemmottelee itteensä meikkileikeillä, eikä keskittyä siihen muiden maskeeraamiseen. Rakastan sitä hommaa mutta ressi puskee hieman jo kouluhommien takia. 

sonja.immonen@gmail.com

Anettte (Ei varmistettu)

Oiii tää ois ihan täydellinen breikki arjesta ylioppilaskirjotusten jälkeen! Ois ihana päästä vaan nollaamaan aivot kaikesta tiedosta jota on päntätty moonta vuotta. Ja mikä oiskaan parempi tapa nollasta aivot kun meikkijutut mahtavan bloggarin kanssa laivalla!!

Lulle (Ei varmistettu)

Mulla olisi oikeasti tarvetta tollaiselle leikille. Nautin meikkaamisesta, mutta en vaan osaa lopettaa ajoissa ja kevyt päivämeikkin muuttuu äkkiä todella raskaaksi. Kevyen sijaan on naamaan sujahtanutkin liian räikeä puna ja tonneittain luomiväriä. Olen myös tottunut kittaamaan pakkelia naamaani enemmänkin, kun iho on pitkän aikaa ollut niin huonossa kunnossa. Nyt viimeinkin iho oikein loistaa enkä osaa enää hyötykäyttää sitä meikkiä tehdessä.

Lisäksi pikaloma tulisi todella tarpeeseen. Viime aikoina päivän jokainen tunti on ollut joko työtä tai työstressiä.

elinalle (at) yahoo.com

Foxinthesnow (Ei varmistettu)

Jee mikä arvonta! Haluaisin mukaan, koska oon meikannut samalla tavalla jo n. 10 vuotta ja kaipaisin todellakin ammattilaisen näkökulmaa ja tuoreita ideoita! Lisäksi, oon hakemassa lääkikseen ja rankkojen nykypäivien keskelle, pieni miniloma laivalla tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Plus en pistäisi pahakseni, että pääsis tapaamaan sua Saara :)

Pauliiina (Ei varmistettu)

Mukana! Oon niin tumpelo ja epäluova meikkihommissa, että ois ihanaa saada vähän apua ja vinkkejä :) pauliina.alanen@luukku.com

saraanniina (Ei varmistettu)

Olisi niin kiva saada uusia vinkkejä meikkaamiseen, koska olen jotenkin jämähtänyt vanhoihin luottotuotteisiini. Nyt kaipaan jotain uutta ja olis ihan huippua päästä sun kanssa laivaileen :D

minnis (Ei varmistettu)

Oon kyllä niin tavis meikkaaja kun olla ja vaan voi! Aamulla nopeus ja helppous on valttia ja pienen lapsen myötä viikonloppunakaan ei pahemmin enää tarvitse meikkailla kun kotihipat ovat vaihtuneet hippaleikkiin. milehton@hotmail.fi

Jaz (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana tilaisuus tavata sinut ja saada vielä opastusta ja vinkkejä ;) tottakai tahdon mukaan pienelle arjen irtiotolle! Piristää tälläset arvonnat vaikka ei omalle kohdalle osuisikaan, pääsee kuitenki joku nauttimaan hyvästä ja meikkienhuuruisesta seurasta!

H3TA (Ei varmistettu)

Tämä abiturientti on etsinyt itseään jo jonkin aikaan viimeisten YO-kirjoitusten tiimellyksessä. Hiusten väri on muuttunut blondista lilaksi koulu-urakan jälkeen ja stressi odotukseksi. Tämän tytsyn kuontalo ja lookki vaihtuu aina vuodenaikojen ja elämän muutosten tahdissa ja ehkä olisikin aika etsiä jotain uutta.

Pieni irtiotto arjesta tekisi siis hyvää yhdelle tämmöiselle.

heta.vaatto@gmail.com

taekuh (Ei varmistettu)

Tahtoisin mukaan meri- ja meikkileikkeihin, koska kaipaan irtiottoa työstä ja arkisesta aherruksesta. Siispä pick me, pick me! Sähköpostiosoitteeni on taequilah@gmail.com.

Katariinaan (Ei varmistettu)

Oiii! Olisin niin meikkiworkshoppien tarpeessa, sillä olen niin lopen kyllästynyt omaan arkimeikkiini, ja esimerkiksi varjostukset ovat minulle vielä ihan varjon peitossa! Meikkien lisäksi SoMe-hulina aina vetoaa allekirjoittaneeseen :)

marisuusan (Ei varmistettu)

Mukana ! Kalenteri näyttäää torstaina alkavaa 4. päivän lomaa ja tuo meikkileikki sounds so good. Osaan tehdä iltameikin, mutta helposti päivämeikkini menee liian raskaaksi.

RoosaK (Ei varmistettu)

Naama kaipais piristystä, sekä meikillä että hymyllä ja parisuhdekin tais mennä just ojaan. piristystä siis kaivattais huhhei! rosa.kotilainen@hotmail.com

Neponen (Ei varmistettu)

Minulla on peukalo keskellä kämmentä mitä meikkaamiseen tulee! Kaipaisinkin siis ammattilaisen vinkkejä. Olisi mukavaa päästä tapaamaan sinua Saara kun blogiasi on tullut seurattua niin kauan.

valkyr_@hotmail.com

RiinaP (Ei varmistettu) http://noriinan.blogspot.com

Niin mukana!! Nyt kun lukio on hoidettu pois alta ja ihana kevät tulvii ikkunoista, loistofiiliksen kruunais risteily yhden lempibloggaajani ohjauksella! Ja oman meikkibloginkin puolelle sais mukavasti inspiraatiota :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä vaan haluaisin mukaan siitä yksinkertaisesta syystä että tuo kuulostaa superhauskalta.

Tilda__88 (Ei varmistettu)

Hoi Saara! Oispa ihana tavata, oon seurannut sun blogia jo ikuisuuden!!! Jaan tän meikkifriikkeilin niin sun kanssa. Ootko muuten postannu sun meikkikokoelmasta koskaan? Ois hauska myös päästä risteilyhuumaan ja tutustua keväisiin meikkisaloihin :) Yht. matilda.anttila@aalto.fi

tunnussana (Ei varmistettu)

No nyt kuulostaa hyvältä! Terkuin meikkitumpelo, joka joko yrittää liikaa tai liian vähän. Muutenkin pieni tyttöhömpöytys tuntuis just nyt tosi tarpeelliselta.
alteregoni@luukku.com

Girls Run the World (Ei varmistettu)

No voi ********ja ********, ******!!!! Ei mulla ikä riitä tonne. Eikä kylläkään aikaa olis ollu

ellalaa (Ei varmistettu)

No siis kukapa tuonne ei haluaisi, koska tuohan kuulostaa aivan täydelliseltä minilomalta! Meikkivinkkejä, varmasti hyvää seuraa ja ruokaa. Tuon reissun jälkeen voisi kuolla onnellisena :D

TiituLiini (Ei varmistettu)

Ois vaan kiva lähtee minireissuun, kun kevät vaikuttaa muuten aika hiljaiselta :)

heynin (Ei varmistettu)

Ois ihana lähtee taas laivalle vähän rentoutumaan ja vielä nää kaikki meikkivnkit sun muut kaupanpäälle, voisko parempaa olla?

Aijaijaijai (Ei varmistettu)

Miiiiiiinääääääääää! En yleensä meikkaa paljoa, joten olisi kiva nähdä, miten se Homma Oikeasti Hoituu. Toki en vastustele ajatusta risteilystä ja ruuastakaan... Ja sun seurasta, koska vaikutat huipputyypiltä.

Melyl (Ei varmistettu)

Choo choo, meikkileikki, Tallinna ja etenkin Sarvaksen kanssa kiinnostaa! :)

let her go
DARK PARADISE

minäminä! korvaus täysin flopit synttärit!:) ohbabyjay@gmail.com

Nikblue (Ei varmistettu)

Kuulostaa tosi kivalle. Osallistun mielelläni, nimittin pientä breikkiä tässä kaipaanki. Opiskelu vie voimia ja ihmisten ilmoilla olo ei tekisi pahaa :)

_Tiltu (Ei varmistettu)

Uuuuu sounds goooood! I'm in! tiltu_kultu ( a t ) luukku . com

Jjenni (Ei varmistettu)

Ei voisi olla parempaa tapaa viettää perjantai- iltaa! :) jenni_luoto@luukku.com

lindavee (Ei varmistettu)

Toivon, että onnetar osuisi kerrankin mun kohdalle! Oon täysi meikkitumpelo, ja olisi ihana saada vinkkejä ja käytännön opastusta päivämeikkiin. Miniloma tekisi muutenkin hyvää, sillä tää kevät on ollut erityisen rankka työttömyyden takia.

Farre (Ei varmistettu)

Mulla ei oo sen kummempaa syytä, kuin se että olisi kivaa kokea jotain uutta, mielenkiintoista ja jännittävää!
farahkadanati(a)msn.com

miiiuli (Ei varmistettu)

Olis niin mahtavaa saada valmistumisen kynnyksellä ja työnhaun tiimellyksessä ammattilaisen vinkkejä meikkaamiseen ja hiusjuttuihin! Oon aina haaveillut sellaisesta make-overista, ja tää vois olla jotain sen suuntaista! Ja olis superia tavata sut, kun oot niin superi-Saara! :)

miiiuli (Ei varmistettu)

Olis niin mahtavaa saada valmistumisen kynnyksellä ja työnhaun tiimellyksessä ammattilaisen vinkkejä meikkaamiseen ja hiusjuttuihin! Oon hullu kriiseilijä, tulevaisuus meinaa vähän hirvittää välillä ja tältä reissulta voisi saada vähän potkua tuleviin koitoksiin. Oon aina haaveillut sellaisesta make-overista, ja tää vois olla jotain sen suuntaista! Ja olishan tosi superia tavata sut, kun oot niin superi-Saara! :) miiamari.aaltonen (at) gmail.com

maiuli (Ei varmistettu)

Perjantaipäivä näyttää siltä, että iltaPING lukis kohta kalenterissa! ;)
Just puhuttiin kaverin kanssa, että ei osata todellakaan meikata, jonkulaiseen meikkikouluun pitäisi päästä. Meikämimmi täyttää ens tiistaina kuitenkin 27 ja osaan käyttää ainoastaan BB-voidetta ja ripsiväriä. Ja Babylipsin huulirasvaa. Olisko siinä syitä tarpeeks?

maiuli (Ei varmistettu)

Äää ja se maili: hazelnut-(at)hotmail.com

SN (Ei varmistettu)

hEP! 26v. paukahtelee pian mittariin ja tämän minä tarvitsen tähän hienoisen ikäkriisin siivittämään arkeeni! Plus kaipaan uusia ystäviä! Nih. sakantol@gmail.com

Alisa A (Ei varmistettu) http://moodsalat.blogspot.fi

Mahtavaa! Kannatti tulla vielä töiden jälkeen lukemaan blogiasi niin ehdin vastaamaan tämän päivän puolella. Kerrankin kalenteri näyttää tyhjää tälläisen arvonnan saapuessa eteen! Mä olen tyystin unohtanut meikkaamisen jalon taidon tässä parin viimevuoden aikana. Silmälasit päässä meikkaaminen on ollut vähän hällä väliä, kun ei niitä meikkejä kukaan kuitenkaan muka näe, mutta ostin nyt piilareita ja näytin aivan turpaani saaneelta meikit naamassa. Jotain parannusta ja opetusta tähän tarvittaisiinkin!

Sannip (Ei varmistettu)

Meikkivinkit tulee aina tarpeeseen!! Siis perjantain aikataulu laitettu uusiksi! :)

Marita (Ei varmistettu)

Oi vitsi mieletön kilpailu!! Mä haluaisin mukaan siksi koska tarvitsen tätä! Opiskelija budjetilla ei useasti uusia meikkejä pysty ostamaan ja tuo iltapäivä toisi mukavan irtioton opparin teosta :)

marrum (Ei varmistettu)

Auttamattoman myöhässä, mutta pakko kokeilla. Meikkivinkit tulis tarpeen sille varmaan viimiset 10v meikannut samalla tavalla ja edelleen en osaa käyttää poskipunaa. Ja viikonloppu sopivasti ilman mitään suunnitelmia.

hr (Ei varmistettu)

Olis ihan superhuikeeta :)

Heidi_S (Ei varmistettu)

Vieläkö ehtii? Kuulostaa ihan mahtavalta!

papuita (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaa kivalta! Myöhässä ollaan, mut kokeilen kuitenkin :) savolainen.henriikka (at) gmail.com

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

JOO mä haluisin! Oot huipputyyppi ja mun pitäis saada uusia meikkivinkkejä... ;)

Antzku (Ei varmistettu)

EIIIIIII miksi en käynyt eilen blogissa, äh! Yritetään silti. ;) Olisin niin mahtavaa päästä mukaan! ansku1994@netti.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Hö! En nähnyt sua telkkarissa tänään :o

Nitajuliaa (Ei varmistettu)

Eikä kuinka mahtava arvonta! Oon seurannut sua tiptoesista lähtien ja oot ihan huippu! :)

Nita

nitatiirikainen@hotmail.com

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Ei sitten tullutkaan minusta Suomen turhinta eläkeläisäitiä. Telkkaristudio jäi kokematta, kun pidin kädestä Saaraa sairaalassa. Siitä Saara jo kertoikin YleX aamussa sänään. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Pääasia on terve tytär <3

Maiai (Ei varmistettu)

Oispa erikoinen kokemus! Sais hyvän syyn lähteä Hkin suuntaan. :)

AJ (Ei varmistettu)

Aivan mahtava idea! Olisi mukavaa tutustua sinuun ja oppia uusia meikkivinkkejä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.