Arvonta: Tangle Teezer -uutuuksia!

Saara Sarvas

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Te varmasti tiedätte, että mä olen jo piiiiiiiitkän linjan Tangle Teezer -fani. Jos tämä tieto on mennyt ohi, niin voin esitellä teille likaisen ja piilotellun TT-historiikkini:

Vasemmalla ensimmäinen, vuonna 2011 Maj:lta saamani TT, ja sen vieressä vuonna 2012 perheeseen ostettu sininen möllykkä. Molemmat ovat vielä ihan toimivia muttaa... Aika etovan näköisiä, vaikka edellisestä kimppakylvystä on aikaa vain tovi.. Saatoin heittää molemmat muovijätteen sekaan kuvauksen jälkeen juhlallisin hautaijaismenoin :B

 

Tässä postauksessa esittelen tuoreemmat tulokkaat, joita onkin vähän isompi liuta. Olisivatpa Tangle Teezeritkin kuin kaneja - näiden jälkeläisiä nimittäin jakaisin mieluusti kaikille tutuille ja tuntemattomillekin. 

Tanlge Teezerit ovat melko varmasti jo kaikille tuttu juttu, mutta kerrataan niiden mainiot ominaisuudet vielä kerran:

  • Joustavat harjakset antavat periksi ennen kuin repivät hiuksia katki
  • Sileä muovi ei tartu hiuksen pintaan vaan liukuu suoraan läpi
  • Piikit hierovat ja stimuloivat päänahkaa
  • Erilaiset naamiot ja hoitoaineet saa levitettyä tasaisesti hiusten latvoihin
  • Myös märkien hiusten harjaaminen on helppoa ja vaaratonta - kunhan hiuksissa ei enää tässä vaiheessa ole takkuja!

Hyvät ominaisuudet toimivat myös käytännössä ja sen takia mä olen ollut tyytyväinen käyttäjä jo neljättä vuotta. Uusia värivaihtoehtoja ilmestyy aika ajoin ja tämän kesän uutuudet iskivät suoraan mun sydämeeni:

My Little Ponyn ja pastellivesimelonin väriset harjat - TÄNNEHETI!!

 


Tangle Teezereiden kaverina olen käyttänyt myös vuosien ajan näitä näppäriä kapistuksia, eli puhelinjohtoponnareita! Invisibobblet ovat vain yksi monista tällä hetkellä tarjolla olevista puhelinjohtoponnareista, mutta itseäni miellyttää niiden ohuehko rakenne ja väriskaala. 

Sanottakoon myös tässä välissä, että yhden paketin invisibobblet napsahtivat kaikki noin kahden viikon jälkeen poikki - mutta kyse oli siis yhdestä ja samasta pakkauksesta otetuista ponnareista, eli niissä lienee ollut jokin valmistusvirhe. 

 

 

Ainoa käyttäjäryhmä, jolta olen kuullut huonoja kokemuksia, ovat todella kiharahiuksiset ihmiset. Ehkä kiharaiset johdot ja ponnari eivät mene yksiin :P 

Puhelinjohtoponnareita ylistävän postaukseni voit lukea tästä, mutta kerrataan parhaat palat myös tähän juttuun:

  • Ponnarin liukas pinta ei takerru hiuksiin
  • Kiinni sidottaessa ponnarin paine jakautuu tasaisemmin, eikä se nirhaa hiuksia katki
  • Erilaiset nutturat saa sidottua tuuheamman näköiseksi pienemmällä vaivalla
  • Ponnarit pysyvät päässä löystymättä tuntikausia

 

Mä en osaa itse enää kuvitella elämää ilman TT:tä, mutta parasta on se, että homma on kehittynyt taas eteenpäin! Uusin lanseeraus harjaperheeseen on Aqua Splash -harja, joka on malliltaan putki. Tässä harjassa ei siis ole mitään koloja tai onttoa sisusta, jonne suihkuvesi voisi jäädä muhimaan, vaan vesi solahtaa suihkun mukana suoraan sen lävitse.

Aqua Splashin harjakset ovat myös aavistuksen jämäkämmät kuin tavallisen Teezerin, joten hiusten suihkussa setviminen käy sillä alta aikayksikön. 

Olen viimeisen kolmen vuoden ajan levittänyt hoitoaineen hiusteni latvoihin joka ikinen kerta TT-harjalla, enkä enää osaa kuvitella millaista sohlausta se olisi ilman piikikästä ystävääni - varsikin nyt, kun hiusteni latvat ovat krhm.. No, kyllähän te sen eilen näitte. Mä en halua miettiä, miten paljon hiukset olisivat katkeilleet tavallisten harjojen ja ponnareiden kanssa......

 


Koton Aqua Splash majailee aina kylpyhuoneessa shampoopullojen vieressä, ja lomamatkoilla hoidan harjaamisen joko kassiin heitetyllä Salon Elitellä, tai tällä laukusta löytyvällä matkaversiolla.

 


Matkaharjan pehmeitä harjaksia suojaa kätevä "korkki", joka painetaan kiinni harjaan, kun sitä ei enää käytetä.Mutta hei, nyt seuraa postauksen paras osuus, sillä neljällä teistä on mahdollisuus voittaa itsellenne valitsemanne Tangle Teezer (vaikka kesäväreissä ;)), sekä invisibobbleja! Arvonta on käynnissä ensi sunnuntaihin 20.07.2014 klo 23:00 asti.

Kerro kommenttiosiossa, missä törmästi Tangle Teezereihin ensimmäisen kerran, niin olet mukana arvonnassa. 

Muistathan jättää kommenttisi perään myös sähköpostiosoitteesi, että saamme sinut varmasti kiinni, jos voitto osuu kohdalle :)

p.s. Tämä on ensimmäinen kolmesta viikottaisesta kesäarvonnasta, joiden voittajat selviävät elokuun alussa, kun palaan lomaltani! Lomani aikana (tästä perjantaista alkaen) en ole kommenttien tai sähköpostin äärellä laisinkaan. Postauksia kuitenkin tippuu tuttuun tahtiin, eli palataan muihin asioihin sitten alkusyksystä ^_^

Kommentit

eppunen

Tangle teezerin (sekä "puhelinlangat") löysin blogistasi. Innostuin heti ja pyysin miestä ostamaan sen synttärilahjaksi. Nykyisin jaan tangle teezerin ilosanomaa eteenpäin kaikille ja kehun sitä sanoen, etten olisi mitenkään saanut kasvatettua ikilyhyitä hiuksiani tähän mittaan ilman sitä.
eppunen @ gmail . com

tydy (Ei varmistettu)

En tarkkaan muista missä näihin ekaa kertaa törmäsin. Varmastikin kuulin niistä tämän blogin kautta ainakin jossain vaiheessa. Puskaradion myötä myös nuo puhelinlankapompulat tulivat tutuiksi. Tangle Teezerin sain lopulta lahjaksi ystävältäni, enkä enää vaihtaisi sitä mihinkään muuhun, mutta puhelinlangat ovat vielä kokeilematta ja kyllä kiinnostavat! Mukava kesäskaba.

knock_my_door@hotmail.com

seitan (Ei varmistettu)

jossain blogissa ihan viime vuoden sisällä.
katriinan4 @ gmail . com

Laurenia (Ei varmistettu)

Mies osti synttärilahjaksi, kun tarpeeksi kauan olin normiharjan kanssa tapellut. Oli ihan itte selvittänyt mikä harja sopisi mun hiuksilleni.
Nyt toi harja on niin kamalassa kunnossa, ettei sitä voi julkisille paikoille ottaa mukaan. Harjat on ihan vinksinvonksin..

hmpv (Ei varmistettu)

Mä olen melko varma, että ekan kerran törmäsin tangle teezeriin juurikin sinun blogisi kautta. Oma tt:i on myös liki yhtä vanha ja todellakin kaipaisi päivitystä :D

hennakka@hotmail.com

anzu (Ei varmistettu)

Jossain blogissa varmaankin 4vuotta sitten oli juttua tästä ihme harjasta. Ja vasta tänä kesänä sain omani, kun äiti osti sen mulle ja ah, niin ihanaa kun mikään ei revi pörröistä tukkaani:)

takuton (Ei varmistettu)

Mun pinkki näyttää samalle kuin sun vanha tuossa kuvassa, koska se on vanha! Tilasin sen silloin Briteistä, kun ne tuli markkinoille. En todellakaan muista enää vuotta, koska en edes muista millä harjasin ennen Tangle Teezeriä. Tosiaan piikit ovat taipuneet (toimii silti ihan hyvin) ja kun näin tuon vihreä-pinkin niin pakkohan sitä on koettaa voittaa tätä kautta.

Sumu (Ei varmistettu)

Jossain täällä blogistaniassa jo vuosia sitten. Siitä alkaen onkin ollut ehdoton selvittelyharja eikä syytä vaihtaa :) Myös invisibobblet päivittäisessä käytössä :)
sustuo@gmail.com

jepujep (Ei varmistettu)

Muistaakseni täällä sun blogissa! Itseltä löytyy kaks Tangle Teezeriä, mutta toinen niistä on niiiiin aikansa elänyt etten vastustelisi jos saisin tuollaisen pastellisen ihanuuden tilalle. ;) jeww_@hotmail.com

maarett (Ei varmistettu)

Luulen lukeneeni Tangle Teezeristä ensimmäistä kertaa juuri tästä blogista. Nykyään sellainen löytyy omasta kylppäristä ja vannon sen nimeen takkuuntuvan tukkani selvittelyssä. Pesen harjan säännöllisesti astianpesukoneessa ja pesun ajaksi kaipaisin toista harjaa. maaret_tiensuu@hotmail.com

Moaning Myrtle (Ei varmistettu)

No täällä sinun blogissa tietenkin!

Minniminerva (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran törmäsin Tangle Teezeriin, kun sain sellaisen poikaystäväni äidiltä joululahjaksi! Siitä on jo pari-kolme vuotta, joten uusi harja ei olisi pahitteeksi ;) mirren-@hotmail.com

Ninnin (Ei varmistettu)

Törmäsin Tangle Teezereihin ensimmäisen kerran vuonna 2008 eräällä kosmetiikka-aiheiselle foorumilla. Olin juuri muuttanut töiden perässä toisaalle ja muistan vieläkin kuinka kävin hakemassa Look Fantasticilta tulleen paketin postista. Kyseinen hiusharja on muuten vieläkin melko aktiivisessa käytössä, vaikkakin sen takaosa on irronnut jo aikoja sitten kun pesin sitä astianpesukoneessa. miimaeia(ä-t)gmail piste com.

Helissa (Ei varmistettu)

Kampaamossa esittelivät minulle joskus vuosi sitten. Olin kuitenkin niin köyhä, olen edelleen, joten ostin kopion glitteristä ja sillä hankaan edelleen...:( uuden toivossa siis :D

helissandre@gmail.com

Romppu (Ei varmistettu)

Yhdellä kaverilla näin pari vuotta takaperin ekan kerran TT:n! Näytti tosi hassulta vempaimelta alkuun kun ei ollu aiemmin missään nähny:-) ps. Aivan ihana tukka sul nyt just! rokkiteini@hotmail.com

Verppa (Ei varmistettu)

Törmäsin tt:seen ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten hyvän ystävän meikkipussilla. Ihastuin harjaan, mutta en raaskinut ostaa omaani. Joitain halvempia puhelinlankaponnareita minulla on, mutta "todelliset" invisibobblet ovat jääneet kokeilematta. Hyvin hitaasti kasvavien hiusteni kanssa olen yrittänyt löytää sopivaa harjaa ja aktiivisena hiukset kiinni-ihmisenä sopivia poninlenkkejä, nää vaikuttaa sopivilta;)

kiiraaaa (Ei varmistettu)

Mä tormäsin ensimmäisen kerran joidenkin blogien kautta, en aluks tajunnut hypetystä yhtään kunnes ostin ekan harjan. Nyt mulla onki jo normaali harja, matkaharja ja ponnareita :D

kiira.vaatainen@gmail.com

Bisous, Roosa (Ei varmistettu) http://forgivemeautumn.blogspot.fi/

jossain blogissa varmastikin ekaa kertaa törmäsin harjoihin, sittemmin on tullut vastaan hyvinkin monella tutulla, mutten siltikään ole saanut aikaiseksi hommata moista, höh!

bisous (at) wippies.com

tjohku (Ei varmistettu)

tutustuin jonkun blogin kautta näihin ihanuuksiin.
johkiv@luukku.com

Projekti -30/2013

Tangle teezeriin taisin törmätä joskus aikoja sitten kun kyseisen harjan keksijä oli brittien(?) leijonanluolassa. Ja sit kun nuo tuli yleisemmin tietoon ni oli aika kiva et oli nähnyt et joku oikeasti saa siitä ohjelmasta apua ja tuote saadaan jopa maailmanlaajuiseen myyntiin. Tosin en oo omaa tangle teezeria hankkinut kun voitin jossain arvonnassa sellasen feikkiteezerin, mut oikea on kyllä himottanut jo pitkään. 

Myös invisiboblet on kokeilematta mutta oisko ollut Cailapin versioita mitä käytin kunnes ne oli ihan venähtäneet. 

 

emma(a)leino.org

62442 (Ei varmistettu)

muistan ensimmäisen kerran lukeneeni tt:stä jostain blogista.. Ja sitten törmäsin näihin kampaamossano. Ostin mielenkiinnosta kokeiluun ja olin myyty! En enää ikinä halua vaihtaa pois ja uuden harjan hankkiminen alkaisi olemaan ajankohtainen, samalla pinkillä yksilöllä kun on menty jo sen useamman vuoden.. :D

ps. rakastan sun blogia.

krista.pentti(at)gmail.com

phocahispida

Äitini, tuo kiharapäinen hiusharjankatkoja, hankki minulle silloiseen paksuun kuontalooni TT:n ja käytän edelleen, vaikka tukka onkin lyhyempi. Mieskin kelpuuttaa. Ja pari tuttavalasta, jotka VIHAAVAT PYHÄSTI muilla harjoilla suoritettua hiusten selvitystä.

erjav (Ei varmistettu)

Blogien kautta olen minäkin tutustunut tähän huippu kapistukseen. Mitenhän sitä on aikanaan pärjännyt tavallisella hiusharjalla, nykyään ahdistaa ajatuskin sellaisen käytöstä :D JA niiin söpön värisiä nuo uudet!

LiisaK (Ei varmistettu) http://inthispartoftown.blogspot.fi

Törmäsin ihmeharjoihin ensimmäisen kerran ihan varmasti jossain kauneusblogissa! En kyllä kuollaksenikaan muista kenenkä blogi se on ollut :) Mutta pian niiden rantauduttua Suomeen hankin myös omani, ja ihastuksen määrää ei voi mitata! Todella hyviä harjoja - jopa mun poikaystävä ei enää suostu käyttämään muita omaan hevilettiinsä ;) <3
inthispartoftown(at)gmail.com
http://inthispartoftown.blogspot.fi

laurahenriet (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran törmäsin TangleTeezeriin luottokampaajallani, jolle toimin eräänlaisena koekaniinina. Päähäni on siis testattu tätäkin harjaa, niinkuin monta muutakin uutuutta :) Tällä hetkellä kaapista löytyy kylläkin vain yksi tälläinen ihme, ja toinen tulisi ehdottomasti tarpeeseen!
laurahenrietta@gmail.com

Lotta93 (Ei varmistettu)

Kavereilla oon tangle teezereitä nähnyt ja siitä asti oon itselleni sellasta halunnut! Mulla on kanssa jotain ebayn puhelinlankaponnareita ja oon rakastunut - ja kuulemani perusteella noi invisibobblet on vielä tuplasti parempia. Opiskelijabudjetti ei vaan anna periks!

lottaliini_93@hotmail.com

Tuutikkiii (Ei varmistettu)

Varmaan jossain blogissa näin noita ekan kerran. Siitä asti oon meinannut ostaa mutta en vieläkään oo saanut aikaseksi .D

Mansikkamaa

Kaverin Facebooksivuilla ihmettelin ensimmäisen kerran taikaharjan kuvaa. Mahdottoman hyvä harja on lasten ja aikuisten takuille.

 

Ilolla mukana arvonnassa Tiia

 

tiia68@gmail.com

Sannaa (Ei varmistettu)

Tangle Teezereistä luin ensimmäistä kertaa Demissä :D kuitenkin kiinnostus kasvoi ja siitä lähtien olen ollut kateellinen parille ystävälleni jotka omistavat teezerin, kun sitä itselläni ei ole :'( Puhelinlankaponnareitakin olen bongaillut ystävieni päistä, mutten niitäkään omista yhtään :(

Nekku
Passi ja hammasharja

Tangle Teezerin bongasin ensimmäisen kerran jostakin blogista, jota en nyt kuollaksenikaan muista. Ja heti sen jälkeen näin eräällä tytöllä koulussa harjan. Olen jo pitkään miettinyt Tangle Teezerin ostoa, mutta en ole saanut aikaiseksi. :( Hiukseni ovat olleet vähän huonossa kunnossa viime aikoina ja hellavarainen harja olisi kyllä enemmän kuin hyväksi niille. Invisibble bobbleja olen sentään jo ostanut. Ne ovat aivan ihania, enkä muuhun enää vaihtaisi! :) Tällä hetkellä mulla on niitä vain läpinäkyvinä ja keltaisina, mutta tulee varmasti ostettua muitakin värejä. Ei niitä ole hinnalla pilattu! Usein ponnari kiristi päätä, mutta näiden kanssa sitä ongelmaa ei ole.

 

marianne.salonen(a)hotmail.fi

PMMiina (Ei varmistettu)

Tt:hin törmäsin ensimmäistä kertaa jossakin blogissa, olisko ollut tämä? Omaa ei ole, joten toivottavasti arpa onnekkaasti napsahtaisi kohdalle :)
Puhelinlankaponnari on varsinkin kesäisin must, mulla on paksu tukka ja öisin se on pakko laittaa kiinni. Puhelinlankaponnarilla saa parhaimman ja "pehmeimmän" myy-härvelin ja aamulla on aikasten kivat laineet!

Emskuli (Ei varmistettu)

En käytä enää mitään muuta tain TT:a. Kaikki muut repii ja sähköistää mun hiuksia! Joskus nelisen vuotta sitten kampaajalla näin ekan kerran ja totesin että onpas ruma, mutta kokeilla täytyy. Sittemmin aloin pitää jopa ulkonäöstä, mutta käytössä tämä on ihan kymppi, ehdoton luonnonkiharalle takkutukalle! Pinkki Salon Elite on siis todellakin parhaat päivänsä nähnyt, mutta edelleen käyttökelpoinen vaikka levittelen hiusvärit ja väsytteetkin sillä!

Invisibobblet käytössä kans päivittäin, pysyy kunnolla kiinni löysäkin ponnari :) Harmittavaisesti mulla on vaan kirkkaita, niin värillisetkin olis ihania!

lucinella@hotmail.com

Myyris (Ei varmistettu)

Ihanan värisiä! Ekan kerran kuulin TT:eistä varmaankin jostain blogista.. Poikaystävän mielestä TT on paras apuväline parran harjaamiseen.. Awws! :'D

Luukksaa(a)gmail.com

Taina- (Ei varmistettu)

Muistan ensimmäisen kerran törmänneeni TT:iin jossain blogissa, ja sitten siihen törmäsikin jatkuvasti joka blogissa ja kampaamossa :D invisibobbleihin tutustuin sun blogin kautta, mutta ostin halpisversioita prismasta. Haluaisin tutustua myös näihin parempiin(?) kun tuntuu, että noi katkoo hiuksia ihan yhtä paljon kun muutkin, ja kiristää ikävästi. Syynä voi kyllä olla myös kiharat hiukset.
tain_a(ät)hotmail.com

jenna-a (Ei varmistettu)

Itseasiassa ihan ekaa kertaa taisin törmätä noihin kapistuksiin täällä sun blogissa muutama vuos sitten! Pikkuhiljaa niitä alko näkymään vähän joka blogissa ja kampaamossa. Yhen Tangle Teezerin tosiaan omistan ja se on kaverina ollu niin suihkussa ku jokasessa laukussa mukana jo pari vuotta, et varmasti olis käyttöä uudelle:-D Ja btw noi ponnarit on ihan supereita! En oo "tavallisia ponnareita" enkä kyllä harjojakaan käyttäny näiden kahden löytämisen jälkeen! Ainoo miinus noissa ponnareissa on että itellä on väritön tai tä läpinäkyvä versio ja ne tuppaa hukkumaan muutamanki kerran päivässä :-D

katikk (Ei varmistettu)

Kuulin Tangle Teezereistä ekan kerran sun blogissasi ja heti vaihtovuoden jälkeen Suomeen palatessani kipitin Sokokselle hakemaan omani! Minulla on tosin vain tuo matkaversio ja normaaliversiolle olisi käyttöä.

katikk (Ei varmistettu)

ja taas jäi sähköposti, eli
kati.kontro@gmail.com

edgybeauty
Edgy Beauty

Koulussa jengillä alkoi näkyä näitä-kosmetologipuolella kun tukkaankin tulee kiinnitettyä huomioita jonkun verran! Veikeän näköisiä ne on, ja on pitänyt tähän mun liian usein värjättyyn kuontaloon tuommoinen harja hankkia vaikka kuinka kauan. Joko nyt kohtalo meidät toisi yhteen, monen vuoden jälkeen?

ella.ahmaniemi@gmail.com

nauris (Ei varmistettu)

Ekaa kertaa törmäsin joko blogeissa tai sitten ulkomaalaisessa naistenlehdessä joitain vuosia sitten. Omassa käytössä tollanen on ollut jo pari vuotta! Noi uutuudet on kyllä ihania.

Ola

Tangle Teezer on parasta, mitä hiuksilleen voi antaa<3 Missäpä muuallakaan kuin Saara Sarvaksen blogissa törmäsin ensi kertaa tuohon ihmeharjaan. Hankin ensimmäisen pinkin harjan itselleni testiin ja rakastuin! Seuraavana jouluna ostin kaikille perheeni naisille omat harjat pukin konttiin, ja rakkaus jatkoi voittokulkuaan. Nyt olisi kyllä harjapäivityksen aika paikallaan, sillä ensimmäisen harjan piikit eivät enää ihan suorassa hengaile:)

olga.ruonala@gmail.com

Petraaa (Ei varmistettu)

Tangle Teezeriin törmäsin ekan kerran kaverini kautta, joka oli kyseisen harjan ostanut. Kokeilin harjaa ja tykkäsin kyllä kovasti, mutta en oo vaan koskaan saanut aikaseksi kiikuttaa sitä kassan kautta kotiin. :/ Invisibobbleihin törmättyäni päätin kuitenkin tarttua tuumasta toimeen ja ostaa niitä kokeiluun. En kuitenkaan ostanut "aitoja" invisibobbleja, vaan Glitterin vastaavia, jotka olivat aivan liian isoja ohuisiin hiuksiini. Niinpä kokeilisin mielelläni myös ihan näitä "aitoja" invisibobbleja! :)

tintti__ (Ei varmistettu)

Kyllä täytyy kertoa, että teikäläisen blogista olen sen tainnut ensimmäisenä bongata ja pakkohan sen ylistyksen jälkeen oli omaan kaappiin ottaa makoilemaan. Nykyään TT löytyy pinkkinä (ulkonäkö muistuttaa sinun pinkkiä :D) sekä matkaversio musta-kultaisena (siistimpi versio). Oltiin siis TT kaksosia eikä kaapista muita harjoja löydykään, tosin tuollainen suihkuversio olisi ihanan käytännöllinen ettei tarvisi märällä pinkillä aina harjata. Monia ystäviä olen myös saanut houkuteltua TT-maailmaan :D
Puhelinjohtoponnareita löytyy kyllä, mutta ne ovat jotain feikkiversioita eivätkä ehkä kaiken hypetyksen arvoisia (tosin näppärästi niillä saa sotkunutturan aikaiseksi). Olisikin mahtava tutustua "luksusluokkaisiin" puhelinjohtiksiin :)

tintti90[ät]msn.com

tuovi.t (Ei varmistettu)

Kuulin TT:sta ensimmäisen kerran täältä blogistasi. Parasta, mitä mun hiuksille on ikinä tapahtunut. :) Kamppailen itsekin kuivien ja katkeilevien hiusten kanssa, joten tuo kapine todellakin helpottaa elämää...
tuovi.tapojarvi@gmail.com

Kooheidi (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran jossakin blogissa vilahti enkä sen kummemmin alkanut lukemaan kun oletin sen olevan koiran harja :D meidän koiralla on zoom groomi ja mieleen tulee siitä tangle teezer XD mikä ahaa elämys oli kun kuulin että on ihan ihmisten harja ! :D vuosi sitten kotiutin oman pinkin tangle teezerin :D heidh@windowslive.com

iuu (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran näin TT:n jossakin kauneusblogissa. Blogin nimeä en enää muista mutta olihan se oma TT kotiutettava pikimmiten! TT kulkee mukanani aina, sillä aijemmin tukkani oli piiiitkä ja paksu ja vain katkeili muiden harjojen käsittelystä. Nyt lyhyemmässä kesätukassakaan en kelpuuta mitään muuta harjaa, vaikka vanha TT:ni alkaakin olla aika elämää nähnyt.

iinav@hotmail.com

tiiinaaa (Ei varmistettu)

törmäsin ekan kerran tangle teezeriin jossakin kampaamossa pari vuotta sitten ja siitä asti oon kuullut ylistyspuheita siitä ja mielessä se on kummitellut, mutta ikävä kyllä ei oo ikinä tullu hommattua sitä itselle. puhelinjohtoponnarit on aivan parhaita, en oo käyttänyt vuosiin muita ponnareita ku noita.
tiina_siro@hotmail.com

Ellinki (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran törmäsin todennäköisesti jossain blogissa. Ensikosketuksen sain kun lainasin "heppaa" kaveriltani. :)

Sarazara (Ei varmistettu)

Ekan kerran kuulin TT:stä kaverilta vuoden 2011 lopulla, kun sain sellaisen synttärilahjaksi. Hävettää myöntää, mutta mulla on edelleen se sama yksilö käytössä vääntyneine harjaksineen.. :D Paras harja ikinä, ei ole enää paluuta muihin, mutta uutta kaipailen jo.. ihanat noi kesävärit!!

Maarith (Ei varmistettu)

Myöhäisherännäisenä löysin tangleteeserit vasta viime jouluna kun ihastuin Late lammas matkaharjaan ja ostin niitä useamman joululahjoiksi. Itselleni myös. :)

grazyjaney@gmail.com (Ei varmistettu)

Mies astui mun hiusharjan päälle ja se meni katki... Oli töissä sitten kysellyt naispuolisilta kollegoilta mikä olisi hyvä harja. Kotiin toi sitten tangle teezerin :D Aivan mahtava harja, mutta mun harja katosi jonnekkin päin Jenkkilää kun oltiin siellä reissussa tässä kesällä :( toivottavasti meni ede jollekkin hyvään käyttöön. Uusi on ollut tarkoitus hankkia, mutta en vielä ole kerennyt.

grazyjaney@gmail.com

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.