Iho

Behind the Scenes: Rewell X Parikka

Saara Sarvas

 

Muistattekos vielä nämä keväiset ihanuudet? Jos et, tästä postauksesta löytyy selitys. Mä nimittäin muistan koska niiden takana olleet työpäivät olivat ehkä elämäni rankimmat. HUH huh. Maalauspartnerini Riina Laine meni vajaa kuukausi sitten bodypaintingin MM-kultaa!!!! Pitää kysyä Riinalta, josko saisin haastatella hänestä pienen kisareportaasin kuvineen - voittotyö oli huikea.. 

Tässä projektissa oranssi ja violetti työ ovat minun, ja vaaleanpuna-vihreä ja mustavalkoinen Riinan.

Kun törmäsin näihin kulissien takaisiin kuviin tuli välittömästi pakottava tarve julkaista ne teidänkin nähtäväksenne. Taustatietona kerrottakoon, että näiden kuvausten aikana maalattiin yli 20h ja nukuttiin alle 4. This is the life... :D

 

 

Kommentit

imettelijä (Ei varmistettu)

Huh, hienot työt! Kova homma varmasti taiteilijalle, mutta myös malleille. Mietin myös, että kuinka paljon mallien oikein maalattuina täytyykään varoa kuvauspaikalla hengaillessaan, tai entäs jos tarvii käydä yhtäkkiä pissalla :-D

Upeita!

--Kaisa (Ei varmistettu) http://kynsisirkus.blogspot.fi

Aivan mielettömän hienot lopputulokset!
Ja kiitos kun jaoit kuvia, kulissien taakse on aina hauska kurkata! :)

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Huikeita! Mäkin mietin, että ovat melkoisella koetuksella sekä taiteilijat että nahkakankaat. Ja utelias heti tiedustelee, millä intiimialueet on peitetty? Mä olen nähnyt vaan alkkareiden päälle tehtyjä maalauksia, näissä näyttäisi olevan jotkut..lirpakkeet? Täytyy katsella taaemmas sun arkistoja, jos sieltä vaikka löytyisi vastaus. :)

irkku81 (Ei varmistettu)

Vissiin niillä on tämmöset:
http://www.evoke.ie/g-string-lingerie-to-banish-vpl/
Vähän ihmetyttää miten tommosen härpäkkeet kanssa käydään vessassa...

MariWLZ
The Good Vibes

Huippuja! Ja ihan aiheesta poiketen, löysin muuten jotain niin sun näköstä, siinä on myös my little poneja!

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/leggingsit/estradeur-1043/my-little-pony-leggings-109714-94/

Cassy (Ei varmistettu)

Ihania kuvia. Itse valmistuin kosmetologiksi ja nyt käyn maskeerauskurssia, parin viikon päästä on erikoisehostuksen näytöt.
Olen koulun puolesta viime kesänä haastatellut Riinaa (ja satun tietämään, että luokkakaveri haastatteli sinua ;D) ja oli ihan todella mielenkiintoista jutella hänen kanssa maalauksesta ja meikistä ylipäätään. Olis muutenkin kiva, jos joskus ehtisit tehä postausta bodypaintingista enemmänkin. :) Kilpailuista olisi muutenkin kiva kuulla jotain juttuja. :) Nythän on tulossa maskeerauksen sm taas piakkoin, niin olisi kiva tietää niistäkin jotain.

E-Jossu (Ei varmistettu)

Moiks,

Mä en löytänyt sitä postausta jossa vertailut Babylissin ja Remingtonin kuivausharjoja mutta ajattelin kommentoida tähän ja kertoa että sen vertailun takia kävin tänään ostamassa Remingtonin laitteen ja sitä kokeiltuani en voi muuta kuin kiittää! Meinasin eka osta Babylissin mutta mainitsit että remington on parempi lyhille hiuksille. Kiiiiiiiitos oikein paljon :)

Oon lukenut sun blogia jo tiptoesin ajoilta ja kiitos aivan ihanasta blogista :)

Helteisen terkut Englannista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.