Clip-on -pidennysten kylmäksi sävytys

Saara Sarvas

Mä tilasin erään yön pikkutunneilla itselleni Clip-onit.. Miksi? En ole itsekään ihan varma ajatuksen synnystä, mutta eiköhän me näiden kanssa keksitä vielä vaikka ja mitä hauskaa!

Koska huonolaatuisesta hiuksesta tulee vain paha mieli, valikoin tilaukseeni Rapunzelin European -laatua, mitä päässäni on ollut testinä ompelupidennysten aikaan. Katsotaan, miten tuote kestää käytössä! Paketin hinta on normaalisti 166e, mutta kampaajana sain sen "tukkuhintaan" -15% alennuksella.

Tilauksen tein torstaina ja paketti odotti postilaatikossa eilisaamuna - iso plussa nopeasta toiminnasta! 

 

Kuten muutamien kommervenkkien jälkeen on tullut selväksi, tämänhetkinen hiusteni sävy on hyvin kylmä vaalea, eikä se tästmännyt #60 sävyiseen vaaleaan hiukseen laisinkaan. Kokonaisuus on toistaiseksi hiusten taka-alaosista kirjavampi kuin toivoisin, mutta en suoraan sanottuna jaksa juuri nyt tehdä asialle mitään! Poissa silmistä, poissa mielestä.

Clip-oneja, tai muutakaan pidennyshiusta, ei löydä kovin helposti näin jäisessä sävyssä, eli ohjat oli otettava omiin käsiin. Tässä siis vinkkejä kaikille muillekin sekä pesuun että hoitamiseen. 

 

1. Pesu

Hiuksissa on aina paketista kaivettaessa pinnoitusaine, mikä saa tukan näyttämään ihanan siloiselta ja täydelliseltä. Tämä pinta katoaa ensimmäisessä pesussa ja saat selville, millaisia lonkeroita oletkaan mennyt ostamaan!

 

Clip-onien, sekä kaikkien muiden vastaavien pidennyshiusten pesu on kaikista turvallisinta hoitaa "vadissa". Vadiksi käy mikä tahansa tarpeeksi suuri kippo tai kulho. Itse lainasin keittiön puolelta tätä salaattikulhoa....

 

Täytä kulho viileän haalealla vedellä. Itselläni vettä oli ehkä noin litran verran? Lämmin vesi avaa hiusten suomukerrosta ja ne sotkeutuvat helpommin.

Kaada tämän jälkeen veteen reilu ruokalusikallinen shampoota. Muistathan, että pidennyshiusten kanssa ei saa käyttää tuotteita jotka ovat:

  • rakennepaikkaavia (proteiinishampoot, jälleenrakentavat, korjaavat)
  • syväpuhdistavia (erikoistapauksissa ja omalla vastuulla tätäkin voi joskus kokeilla, esim. jos on käyttänyt vahingossa rakennepaikkaavia tuotteita ;)..)
  • tuuheuttavia

Rakennepaikkaavat tuotteet takuttavat hiukset. Vahingot eivät välttämättä näy yhdessä pesussa, mutta hiljalleen tuho on väistämätön. tunnistat yleensä INCI-listan sanoista: keratin, hydrolyzed keratin, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed lähesmikätahansa protein

Tuuheuttavat tuotteet avaavat monesti hiuksen pintaa, jolloin ne ovat ilmavammat ja tuuheamman tuntuiset. Tämäkin sotkee pidennykset alta aikayksikön, ei kannata kokeilla.

 

Vaan kuinkas kävi tälle kampaajalle nopealla tukkureissulla? Noh, yksi ylimääräinen hopeashampoo ei ole tälle tukalle huono juttu... Onneksi pelkkä sävy riitti pidennysten hoitoon.

 

Virheen huomattuani vaihdoin veden ja lorotin sen sekaan pienellä paatoksella noin tuplamäärän turvallista shampoota. 

 

Kun vesi on sekoitettu, voit upottaa harjatut hiukset sinne ja pestä ne varovasti. Kastele hiukset täysin, nosta ne vedestä ja puristele todella varovasti emulgoiden. Ei mitään hieromista ja hankaamista, kaikki turha mekaaninen rasitus on.. no, turhaa :D

 

Pestyäsi hiukset, huuhtele ne viileällä vedellä huolellisesti ja puristele ne pyyhekuiviksi. Älä taaskaan hankaa, vaan puristele. Kampaa huuhdellut hiukset pienempiin kasoihin odottamaan seuraavaa vaihetta.

 

2. Sävytys

Pidennyshiuksen värjäämistä ei suositella koskaan, sillä ne käyvät valmistusvaiheessaan läpi viikkojen tai kuukausien pituisen vaalennus- ja värjäysrumban, mitä ei toteuteta perinteisillä hiusväreillä. Tämän takia hiukset eivät välttämättä, tai kovinkaan todennäköisesti, käyttäydy normaalisti värjäystilanteessa.

Suoravärien ja vastaavien sävytteiden käyttö on kuitenkin melko turvallista, joskin väristä saattaa tulla huonossa lykyssä todella epätasainen... Empiiriset testit ovat kuitenkin osoittaneet, että jossain tilanteissa pieni sävy tekee hyvää!

Jos hiuksillasi muuten oli minkäänlaista tyytyväisyystakuuta, se ratkeaa sillä sekunnilla, kun laitat niihin jotain väriaineita.

 

Mä valitsin tällä kertaa Crestolin sijaan Goldwellin loistavan Soft Color vaahtosävytteen värissä 10V, mitä olen suositellut kouluvuosistani lähtien tasaiseen tahtiin keltatukkaisille tuttavilleni. Vaahtoväri on superhelppo käyttää, se leviää tasaisesti ja värjäystulos on harvoin liian raju. Ennen tätä sai ainakin Goldwell-kampaamoista ja osasta HairStoreja.

 

 

Aloitin pursottamalla rohkean pallon mukavan kiinteää vaahtoa hieman kuivuneen pesualtaani pohjalle, mistä sitä on vaivatonta kauhoa hiuksiin. Käsieni ollessa vaahtoiset, en päässyt ikuistamaan konkreettista toimintaa, mutta näin näppärästi se ajatuksen tasolla toimii:

  • Ota käsittelyyn tarpeeksi pieni määrä hiuksia kerrallaan. Yksi 4 klipsin osio, tai kaksi 1 klipsin osiota on aivan riittävästi. Nyt ei ole kiire.
  • Levitä vaahtoa tyvestä latvaan. Itse levitin värin jopa hiuksia yhdessä pitävään nauhaan, jotta viimeinenkin suortuva värjäytyy.
  • Kampaa tai harjaa osio läpi niin monta kertaa, että olet 100% varma siitä, että väriä on kaikkialla! 
  • Harjaa osio vielä kerran läpi ja silota se sitten kädellä, missä on vielä vähän lisää vaahtoa.

 

  • Ripusta tai aseta osio ei-huokoiselle alustalle vaikutusajaksi (10-15min)
  • Ota seuraava osio käsittelyyn.

Kun huuhtelet osioita, aloita luonnollisesti niistä, mitkä värjäsit ensimmäisenä!

 

Itse sävytin osiot lopulta kaksi kertaa, sillä lopputulos ei ollut aluksi tarpeeksi kylmä. Voit levittää hiusten latvoihin haluamaasi latvasuojaa, kunhan siinäkään ei ole rakennepaikkaavia ainesosia.

 

3. Kuivaus

Kaikki turha lämpökäsittely ja mekaaninen rasitus on edelleen turhaa, eli ripusta tai aseta osiot kuivumaan. Innovatiivista tai ei, itse huomasin pyykkitelineen toimivan täydellisenä hiustenkuivatuspisteenä!

 

 

4. Valmis!

No ei tässä vielä, vaan tämä on ihan oma tukka ilman pidennyksiä. Melko pitkä jo!

 

 

Vinkkejä hiusten leikkaamiseen (itselläni tämä on vielä edessä, siksi lookki on vielä hieman tönkkö), kiinnittämiseen ja muotoiluun saattekin ihan omissa postauksissaan :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olis kiva jos tekisit postauksen noiden clip onien kiinnittämisestä...että miten ne sais kaikkein parhaiten laitettua ja mihin kohtaan päänuppi ettei ne clipit näkyisi "läpi".... tupeeraatko hiuksia ennen clippipidennysten laittoa?

Olis myös kiva tietää että oisko nuo clippipidennykset semmoset mitkä suosittelisit ostettavan vai ajaisiko joku huokeemman hintainenkin pidennys asiansa? Itsellä on joku ehkä 4vuotta sitten tilattu setti...ja uutta pitäis ostaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä liittyy edellisen postaukseen :D Tai siis siinä oli ne shu uemurat. Mistä sellaset saa? Yritin eilen kattoa kaikki nettikaupat läpi ja mistään ei niitä suomeen toimiteta. Apua!

panicatthedisco (Ei varmistettu)

EIII EIIII EEIII miksi et tehny tätä muutamaa tuntia aikasemmin... :( ostin just pidennykset ja suihkin niihin tyytyväisenä four reasonsin silver mistiä. nyt tajusin että siinä taitaa olla noita rakennepaikkaavia juttuja. pilasinkohan nyt koko pidennykset! :(

iirda (Ei varmistettu)

Mitenköhän tuo Goldwellin 10V käyttäytyy luonnostaan vaaleissa hiuksissa? Tällä hetkellä tyvi on ns. talvitilassa eli suhteellisen kylmä vaalea, mutta pituudet on ällöttävän tunkkaisen kellertävät kesän ja auringon jäljiltä, ja tuntuu ettei syväpuhdistavan shampoon ja hopeashampoon säännöllinen käyttö näy missään muussa kuin "talvityvärin" muuttumisessa entistä kylmemmäksi pituuksien pysyessä melkolailla ennallaan ;___; pitääkö tässä vaan yksinkertaisesti marssia kampaajalle ja ottaa joku opiskelijalle kauhistuttavan hintainen kirkastuspesu :D

Vierailija (Ei varmistettu)
Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Teen tästä postausta viimeistään ensi viikolla! :) Tupeeraan hiuksia aina kevyesti klipsin kiinnityskohdasta, koska se tuntuu tukevammalta ja miellyttävämmältä käytössä.

Ja sanotaan näin, että hyvälaatuisen hiuksen ostaminen on poikkeuksetta fiksumpaa, kuin halvan! Halvoissa versioissa saattaa olla hiuksia väärin päin ja ne takkuuntuvat ja kuluvat paljon hyvälaatuisia nopeammin.

Jos siis saat hiukset pidettyä hyvässä kunnossa vuosia, maksaa tuollainen kalliimpikin setti itsensä varmasti takaisin käyttömukavuudessa :)

 

Vierailija, Mun omat on ostettu Bangkokista ja voi kääk, jos niitä ei muka netistä löydy!! Shiseidon taivuttimet ovat myös saaneet paljon kehuja, löytyisiköhän sellaiset helpommin? Toinen näppärä vaihtoehto on velvottaa joku paljon matkusteleva kaveri nappaamaan taivuttimet reissun päältä!

panicatthedisco, Elä panikoii! Et varmasti ole onnistunut tekemään mitään pysyvää vahinkoa. Ongelmat alkavat yleensä, kun proteiinit kertyvät useiden käyttökertojen aikana hiuksiin ja alkavat sitten takuttaa niitä. Tsekkaa nopeasti kaikki hoitotuotteesi läpi, äläkä enää käytä niitä, mistä noita "kiellettyjä" aineita löytyy! :)

Saara S.
Saara Sarvas

iirda, Kokeilemalla se selviää parhaiten! Levitä vaahto vaikka linnashampoolla syväpuhdistettuihin latvoihin ja venytä vaikutusaika 20-25minuuttiin :)

professiönaal (Ei varmistettu)

missä vaiheessa tai miten tän kampaaja-alennuksen saa? :) ootko sitä mieltä että kannattaa juuri tätä eurooppalaista tilata vai onko tuo normaali rapunzelin minkälaista vaaleena? mietin vain viittiikö blongin jälkeen kokeilla tätä vaihtoehtoa.

Saara S.
Saara Sarvas

Kampaaja-alen saa täyttämällä tuonne "VIP" -osioon omat T:mi tiedot! Mulle tunnukset tulivat seuraavana aamuna :) Kyllä tuo european taitaa olla ihan selkeästi laadukkaampaa tavaraa ja kestää käyttöä ja muotoilua paremmin. Kun hintaero ei ole tuon suurempi, panostaisin itse aina laadukkaampaan.

Aninina (Ei varmistettu)

Valmistun ensi kesänä ja olen haaveillut ihanista suurista punaisista kiharoista valkolakin alle. Oma tukka on turhan lyhyt ja ohut jotta suuret kiharat olisivat minkään näköiset joten olen haaveillut just näistä klipsi pidennyksistä kun ne saa niin helposti pois halutessaan. Miten yleensä pidennykset käyttäytyvät esim lämpörullien kanssa? Mitä muotoilu tuotteita kannatta käyttää? Äitini on kampaaja mutta hänellä ei ole juurikaan kokemusta pidennyksistä, joten tämä sun postaus tuli just oikeaan aikaan! :)

Kiitos jo etukäteen!

Ps. Muutki vinkit valmistujais kampaukseen on tervetulleita!

BlonDi (Ei varmistettu)

"Innovatiivista tai ei, itse huomasin pyykkitelineen toimivan täydellisenä hiustenkuivatuspisteenä!" MUAHAH ! :D Päivän piristys.

Kiitos tästä jutusta ! Vielä kun saisi clip-onien kiinnityksestä ohjeet niin olisin onnellinen :)

Pegg (Ei varmistettu)

Oon jo pitkään miettinyt pidennyksiä, mutta mulla on luonnon kihara hius enkä tiedä miltä pidennykset tulisi näyttämään... Oma hius on tyvestä suora, mutta kihartuu latvoja kohti, joten pidennykset varmaan erottuisivat melko selvästi. Näkeämi kiharat pidennykset näyttävät aika luonnottomilta.

Toinen ongelma on väri, ainakaan Rapunzelilla ei ollut lähelläkään saman värisiä punakuparisia pidennyksiä kuin mitä omani ovat. Tähän asti olen luullut, että pidennyksiä voi huoletta värjäillä, hups...

Kannattaako unohtaa koko juttu? :D

Jenninen (Ei varmistettu)

"Vierailija (ei varmistettu) | 9.1.2013 22:20
Tämä liittyy edellisen postaukseen :D Tai siis siinä oli ne shu uemurat. Mistä sellaset saa? Yritin eilen kattoa kaikki nettikaupat läpi ja mistään ei niitä suomeen toimiteta. Apua!"

Ebaysta ainaski löytyy :)

Laura--- (Ei varmistettu)

Taas todistus siitä miks sun blogi vaan on niin kiva!! Mulla ei ole pidennyksiä saati tuon värisiä hiuksia ja silti luin ihan innoissaan näinkin pitkäs postauksen hah :--DD

Terveisiä muuten polte salilta hihiiiii se on oikeesti ihan paras paikka!!!!!!

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

kultahillokala

Täydellinen tukka! t. Ikuisesti-musta-letti-tai lähtee-tukka-päästä :[

lindu (Ei varmistettu)

Hei Saara!
Saat varmaan tosi paljon kysymyksiä jne kauneudenhoitoon liittyen, mutta oletkin aikamoinen guru niissä asioissa. Haluaisinkin nyt kysyä sinulta vinkkiä miten taltuttaa punainen iho; ei välttämättä kokonaan mutta edes hieman inhimillisemmän näköiseksi. Minulla on sekaiho; kuiva ja kuitenkin nopeasti rasvoittuva ja hiostuva.

Työskentelen ravintolassa, jossa on koko ajan lämpötilat 30-40 asteen paikkeilla niin haluaisin jonkun täsmätuotteen meikkivoiteen tilalle. Vaikka kuinka saisin hienosti laitettua voiteet naamalle vuoron alussa niin loppuvuorosta naama on jo läikikäs ja voiteet ovat paikoitellen lähteneet. Minulla on laajentuneet ihohuokoset poskien+nenän alueella ja meikkivoidekin yleensä katoaa juuri poskista, nenästä ja leuasta.

Onko olemassa jotakin punaisuutta lieventävää tuotetta tai kevyttä meikkivoidetta, joka kestäisi töissä peittäen naaman punaisuuden? :) Naaman punaisuuskin riippuu päivästä ja välillä se on ihan normaali..

Vierailija (Ei varmistettu)

Lindu:
Saarallakin on varmasti omat suosituksensa, mutta ite ainakin suosittelen tutustumaan Body Shopin Tea Tree sarjaan. Se siis on se aknesarja, mutta se on aika toimiva poistaa punotusta. Se viilentää ihoa ja siten vähentää punotusta. Fiilistellä vähän jos se on omalle iholle sopiva. Puhdistusgeeli ja sitten se pore minimizer voi olla just hyviä tähän punasuuden neutralisointiin. Kannattaa pyytää näytettä myyjältä, niin voit kokeilla kotona ja sen jälkeen tehä ostopäätöksen. Sen lisäksi Lumenen punasuuden neutralisoija. Se toimii tosi hyvin ja pysyy myös mukavasti. Kannattaa kokeilla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Lindu: minulla tuli mieleen ehdottaa meikkivoiteen sijaan mineraalimeikkipuuteria. Itsellänikin on sekaiho (ilman punoitusongelmaa tosin) ja itselläni mineraalimeikki tekee luonnollisen, kuulaan ihon ja muutenkin ihoni on voinut paremmin! Tsekkaa esim. Lily Lolo tai Youngblood :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sillo ku käytin viel pidennyksii sävytin mun kellertävänsävyset pidennykset aina samal tyylil, eikä niist silti tullu koskaa tasasensävyset. pelkkä se alkukäsittely oli vaa rasittavaa ja kulutti niit pidennyksii.. tosi moni ettii OIKEESTI platinanvärisii pidennyksii ja haluisinki suositella näitä:

http://foxylocksextensions.com/item_72/Regular-20-inch-Clip-In-Remy-Huma...

Noi on ihan kunnolla platinanväriset (revieweit youtubes), edulliset ja tosi laadukkaat. Lisäks niit myydää eri paksusina (regular, deluxe ja superior). Ainoo mitä tein niille oli et suihkutin vähän hopeesuihketta, joka tarttu niihin hyvin :) Huonoina puolina se kyl et noi sattuu melkee aina olee out of stock (ja toimitus briteistä). Mut jos kiinnostaa joskus niin suosittelen todella lämpimästi kokeilee näitä :)

Saara S.
Saara Sarvas

BlonDi, Käytännöllisyys huipussaan ;) Kiinnitysohjeet varmasti tulossa!

 

Pegg, Siis kyllähän niitä saa värjätä - omalla vastuulla! :D Jostain vaaleanruskeasta sävystä saisi varmasti sävytettyä ja kevytvärjättyä hyvän kupariset  ^_^ Tuo rapunzelin kihara NÄYTTÄÄ melko luonnolliselta. Menisiköhän se omiesi sekaan, jos sen kuivattaisi omillaan, tai muotoilisi kevyesti?

Hmm... Mä oon toisaalta tunnetusti sellaisten "mahdottomien" projektien ystävä, koska niiden onnistuessa fiilis on loistava >:D Eli mä sanon, että jos et ole kovin tiukalla budjetilla, anna palaa ja kokeile ;)

 

Jenninen, Suurin osa eBayn valikoimasta on vaan valitettavasti feikkejä, ainakin eilisen etsintäni perusteella. Tyhmää :(

 

Laura--, Voi mitä PUPU sun blogissa on <3___<3 Mulla oli nuorempana maailman ihanin pupu, minkä masun paijaamista kaipaan edelleen viikoittain. Joudun ehkä selaamaan vähän lisää noita pupukuvia...  Pari kertaa vielä voisin sanoa, että pupu pupu pupu pupuoupupupupuupupupu!!!! 

Ja jee, Polte rokkaa! Vieroitusoireet on taatut, kun oon Espoossa pari viikkoa.

 

kultahillokala, Niin se mullakin vähän lähtee, ellen tunge ties ja vaikka mitä öljyjä sitä kosteuttamaan! Kaikella on hintansa :D

 

lindu, Kyllähän noita erilaisia tuotteita on, mutta tuo lämpötilavaihtelu on tosi haastava.. Ihosta meinaan irtoaa melkein kaikki pohjustuksista yms. huolimatta, jos hiki pukkaa alhaalta päin.. Mineraalimeikkivoide olis mun vahvin ehdokas, kuten näköjään muutaman kommentoijankin! 

Jane Iredalen puristepohja on melko tyyris, mutta se kyllä pitää kasvot mattaisempana, kuin muut kokeilemani tuotteet.. Jos punaisuutta haluaa neutraloida tehokkaammin, voisi pohjalle levittää hyvin kevyesti jonkun kellertävän tai vihertävän pohjustustuotteen, esim. MUFEn HD-primeria.

Kotihoitoon valitsisin jotain ihoa rauhottavia ja viilentäviä tuotteita. Joku noista mainitun TBS:n tea tree -sarjan tuotteista voisi kyllä olla hyvä ns. täsmätuotteena!

 

Vierailija, Kiitos lisävinkeistä! Hyviä olivat molemmat ^_^

 

Vierailija, Ja samaa kiitosta sinne, ihanan aktiivisia auttajia täällä!! :)

 

Vierailija, Loistava vinkki! Osaatko vinkata, minkälaatuista hius on? Kauanko yksi paketti kestää hyvänä käytössä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara, jätitkö tarkoituksella vastaamatta mun kysymykseen? :D

Aninina (Ei varmistettu)

Nii siis Anininan kysymykseen. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulla oli vuos sitten tällänen tukka?
http://www.lily.fi/juttu/tiptoes-memory-lane-saara-20

Mun on pakko todeta, että hyvin hyvin HYVIN harvalle sopii oikeesti mun mielestä otsis. Sä oot yksi niistä onnekkaista kenelle se sopii ku nenä päähän! Siis herranjumala mitkä ihanat hiukset sulla on ollut (nykysetkin on kivan mittaset ja väriset C; ) mut siis oikeesti! Sä oot ihan tajuttoman nätti noissa kuvissa. Mä tekisin mitä vaan et saisin tollaset hiukset sopimaan omaan naamaani. &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija, Loistava vinkki! Osaatko vinkata, minkälaatuista hius on? Kauanko yksi paketti kestää hyvänä käytössä?

-&gt; mielestäni foxy locksin pidennyshius on paksua, hyväkuntoista, kestävää eikä takkuuntunut helposti. Huomasin myös, että nämä pidennykset kestivät paljon kauemmin hyväkuntoisina kuin aiemmat Rapunzelin ja Nethairin pidennykseni. Klipsutkin tosi jänteviä ja pysy hyvin päässä :) Itselläni on ollut kahdet Foxy Locksin pidennykset ja yhdet säilyi itselläni n. puoli vuotta jokapäiväisessä käytössä (huom. jouduin kyllä kihartamaan ne joka toinen kerta oman kiharan tukkani vuoksi mikä tietenkin lyhentää pidennysten käyttöikää, ja taisin myös hoitaa niitä rakennepaikkaavilla tuotteilla :D)

https://www.youtube.com/watch?v=FP-4xFSXBS4 tää video kertoo aika hyvin niistä :)

jebuuuu (Ei varmistettu)

hei! kävin pyörimässä sokoksella yks päivä ja bongasin color maskeista semmosen ku "silver". mulla on vaalea kultainen mikälie keltainen tukka, ei siis keltainen keltainen, mutta lämpöinen vaalea ja haluaisin sitä kylmemmäks. nii tiiätkö yhtään että vetääkö tuo silver color mask tosi radikaalin hopeeks vai voiko sillä saada aikaan semmosen hennon viileän sävyn?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä sulle ei sovi ollenkaan vaaleat hiukset. Oot luonnostaankin aika tumma. Siinäpä se syykin sitten.

Möykky (Ei varmistettu)

Jees, vinkkejä pidennysten leikkaamiseen kiitos! Mun mielestä monien pidennysten käyttäjien helmasynti on juurikin tuo tönkkö-look, eli pahimmassa tapauksessa ostetaan megapaksut 70 cm pidennykset jotka vain roikkuvat tasapituisina ilman mitään tekstuuria omien hiusten seasta... :D

Mimedus (Ei varmistettu) http://mimedus.blogg.se

Siis sulla on niin hyvii ja ihanii vinkkejä. Aina! :)

eve (Ei varmistettu)

olet ainut ihminen, joka saa jopa klipsipidennykset näyttämään OIKEASTI hyvältä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka!:)

Millä oot värjänny sun hiuksias ku haluaisin itelle just tommoset kylmemmän sävyset ja nää on nyt ehkä vähä lähempänä tuhkaa mut silti aika lämpimän sävyset vieläkin ja tuntuu et mitkään värit ei tartu tähän päähän enää joten oisko aika mennä ja värjätä /raidottaa hiukset kampaajalla?

Kiitos jo etukäteen vastauksesta!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika kirjavaa kun harmaankellertävävalkosenvioletti, ei uskoisi että tuollainen tukka kauneusalan ihmisellä

HKP (Ei varmistettu)

Olisiko sinulla antaa muutaman tuotteen nimeä litkä sopisivat pudennyksille? Kun ei parturissakaan osanneet varmaksi sanoa. Tarttisin shampoon ja hoitoaineen ja lämpösuojan ja joitakin muitakin houtotuotteita.

HKP (Ei varmistettu)

Olisiko sinulla antaa muutaman tuotteen nimeä litkä sopisivat pudennyksille? Kun ei parturissakaan osanneet varmaksi sanoa. Tarttisin shampoon ja hoitoaineen ja lämpösuojan ja joitakin muitakin houtotuotteita.

plopsful (Ei varmistettu)

joo, itelläni on tollaset clip-on pidennykset, ostin talvella jaa hiukset oli sillon tummat ja pidennysten väri sopi täydellisesti omiin hiuksiin. Mutta yllätys, kesä tuli ja aurinko alkoi paistamaan! ja luonnollisestikin iho ruskettuu auringossa...ja hiukset vaalenee.joten kuin arvata saattaakin, pidennykset ovat paljon tummemmat kuin omat hiukset..ja väriero näkyy nyt selvästi! jotenka, kysymys kuuluu: voiko hiuspidennyksiä vaalentaa? ja millainen on lopputulos vaalentaessa? kun itse en haluaisi enää omia hiuksia värjätä ettei OMAT hiukset kärsisi. joten, osaako kukaan auttaa?

vierailija (Ei varmistettu)

Hei mahtaisko sulla olla vastaus mun polttavaan ongelmaan :D Ostin kokeilumielessä itselleni uudet pidennykset jotka ovat latvasta ihanan kirkkaan violetit. Tukka on aivan mieletön ja ihana päässä mutta ongelmana on että se on juurista tumman ruskea... Oma pää kun on musta. Iltakäytössähän tämä ei haittaa mutta kun tukka on uusi, haluaisi sitä ulkoiluttaa muutenkin kuin iltaisin. Miten ja millaisella värillä sitä koittaisi korjata? Laittaako siihen sävyttävän vai kestovärin, ja miten mahtaa onnistua värjäys?

Apua :I (Ei varmistettu)

Kysyn vielä varmistukseksi vaikka varmaankin annoit jo vastauksen; voinko värjätä color maskilla? Itselläni on nyt harmaat hiukset ja tilaamani ovat vaaleat. Ja palautuuko väri takaisin sitten ajan myötä miten omatkin hiukset?

Kommentoi