Close-up: Kulmakarvojen muotoilu eri tuotteilla

Saara Sarvas

Kulmakarvat, ihana ikuisuusaihe kasvojen yhdestä kohokohdasta. Kulmakarvoista olen kirjoittanut melko tyhjentävästi mm. täällä ja täällä! Tästä aiheesta oli kuitenkin toivottu videota, ja totta tosiaan, kyllähän se on paljon selkeämpää liikkuvan kuvan keinoin!

Close-up sarja siis jatkukoon, kun tällä videolla teen kulmakarvameikin kynällä, puuterimaisilla väreillä, sekä vedenkestävillä geeleillä. Oikea käsi on edelleen paketissa, eli jälki ei ole ehkä aivan yhtä sulavaa, kuin tavallisesti.

 

Avasiko tämä jotain tekniikkaa paremmin, vai jäikö jotain vielä hampaankoloon? 

Kommentit

smiley (Ei varmistettu)

Mitäs sää oot ite mieltä siitä, että pitääkö kulmakarvan ton alkupään olla just tollanen kulmikas? Siis mun mielestä se näyttää superhyvältä ja mielelläni sellaset haluaisin myös itelleni, mutta kun mun ongelma on se, että mun omat kulmakarvat ei kasva sillain "kulmikkaasti" tosta alusta vaan ne on enemmän pyöreet. Yritän aina rakentaa niitä vähemmän pyöreiks piirtämällä, mutta käytän puuterimaista väriä ja se jotenkin aina lähtee rullaantuun ja sottaantuun siitä päivän mittaan ja sitten se vasta dorkan näköstä onkin kun se kulmakarvan alku on ihan sotkunen ja rakoileva.

Mun mielestä myös sellaset liian piirretyt kulmakarvat on ihan kamalan näkösiä niin onko mitään suosituksia, millä sitä alkua sais rakennettua sillain fiksun näkösesti, ilman sellasta whackia piirrosefektiä? Tollanen geeli?

Saara S.
Saara Sarvas

Se riippuu aivan kulmien ja kasvojen muodosta, sekä omista mieltymyksistä! Monesti kulmat ovat se kasvoja "ryhdittävä" tekijä, jolloin pieni kulmikkuus tekee hyvää.

Kulmien alku on aina vaaleamman sävyinen, ja jos muotoa lähtee korjaamaan rajusti, kannattaa luonnollisuuden säilyttämiseksi pitää se ensimmäinen 5mm hieman haaleampana - oli muoto mikä tahansa :)

Paljaalle iholle piirrettäessä monet tuotteet pettävät, eli jos koet että hieman kulmikkaampi malli on sinua eniten miellyttävä, suosittelen panostamaan tuollaiseen vedenkestävään geelimäiseen tuotteeseen. 

AlinaJ (Ei varmistettu)

Hei onks sulla jotain maagista tapaa miten nypit sun kulmat?? Mul on jäätävä kulmakarvojennyppimisfetissi (:D) ja saan slaagin ku ne inhat pienet karvat kasvaa snadisti ihon sisään ja pitäis vaan tuskissaan odottaa et ne kasvais sielt rumasti ulos ja sit nyppiä mut eihän sitä piinaa kukaan kestä..

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaha :D Mun ainoa maaginen niksi on hyvät välineet. Mulla on kolmet samuraimiekkaakin terävämmät pinsetit ;)

linkittttt (Ei varmistettu)

tekstin linkit ei toimi!

Saara S.
Saara Sarvas

Nouu! Nyt pitäis toimia?

wendi (Ei varmistettu)

Saara sulla on Suomen parhaat kulmakarvat!

Saara S.
Saara Sarvas

:DD Kiitos! Mieleen tulee muutamat joita tituleeraisin itse samalla tavalla, mutten taida kertoa kenelle ne kuulevat ;)

Satu V (Ei varmistettu) http://ripsaritposkilla.blogspot.fi

Mä oon jo vuodenpäivät kuolannut noiden geelien perään, eikä tää nyt auttanut asiaa :D vaikee vaan valita sävyjä..

Saara S.
Saara Sarvas

Jos mietit duunien kannalta, niin 10, 25 ja 35 ovat combo joka sopii kaikille. Pelkästään sun omaan käyttöön voisi riittää 10 ja 25, tai 10 ja 35 joista sitten sotket sopivan värin!

Riikkamarii (Ei varmistettu)

Vautsi mikä maagikko olet! Luulin aluksi ton kuvan olevan kuvamanipuloitu niin että ylempi kulma on kloonasimella vai lisätty ohimollesi :D Mutta videolla ku itse näin totuuden ni pakko oli uskoa.... Kiitos vinkeistä - puuterikäyttäjä täällä kiittää!

Saara S.
Saara Sarvas

Viihdytin tällä magialla myös itseäni loppuillan, kun en jaksanut pestä väriä pois :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä ihanaa rajauskynää sulla on tuossa videolla? Saa silmäsi näyttämään tosi kirkkailta!

Saara S.
Saara Sarvas

IsaDoran kevätkokoelman helmiäiskynää! Ehkäpä sitä valkoista.. 

Laulau (Ei varmistettu)

Itellähän on niinkin ihana tilanne, että junnuja kokonaan käytännössä pois nyittyjen karvojen tilalle oon kasvatellut uusia jo vuosia ja viimeisimpänä päätin lopettaa nyppimisestä lähes kokonaan, tavoitteena kun olis saada teini-iän tuuheat ja paksut ihanat kulmat takaisin. Noh ihan kivuton tie tää ei oo ollu, joka aamu kun yritän piirtää kulmakarvoista melkeen puolet paksumpia ja sillä piilottaa nykyisten kulmakarvojen alla kasvavat uudet kuin kukkaa kämmenellä varjelemani karvat. Ihan kauheeta. Mä oon jo kahdesti meinannu luovuttaa ja nyppiä ne muutamat hassut kasvaneet hajakarvat tosta alta pois, mutta jollain keinoin oon aina onnistunut ylipuhumaan itteni kattelemaan tilanteen kehittymistä vielä. Käsittämätöntä miten hitaasti (jos ollenkaan) ne vuosia nypityt karvat kasvaa takasin. Taitaa olla puolisen vuotta projektia takana ja toisella puolella 4 uutta karvaa. Toisella onneks vähän enemmän. Sattuuko sulla muuten olemaan jotain tietoa siitä, palaako nää vuosia nypityt karvat joskus takas vai pitäiskö luovuttaa ja tehdä parhaansa sillä mitä on jäljellä? Ja sit mä haluaisin et joku kaikkitietäjä suuri kertois että miks mun poskessa kasvava musta karva ei oo yhtä periksiantavainen kun nää kulmakarvat? Se on tullu takasin vuosikymmeniä ja parhaimmillaan jopa kahtena kappaleena. :D

Ah kulmakarvat. Mä voisin kirota teini itseäni vuosikymmeniä niiden tuhoamisesta.

Nipe (Ei varmistettu)

Mulla on ihan sama tilanne! Nuorempana nypin kulmia liikaa ja ne ei vaan enää kasva takaisin. Haluisin tuuheat ja paksut kulmat, mutta tässä on nyt..öö..joku 2 vuotta niitä kasvateltu nyppimättä lainkaan (paitsi ihan muutama hajanainen karva), eikä ne tästä muutu. Oon kokeillu myös Swiss Clinicin kulmakarvaseeruumia, jonka pitäis stimuloida kasvua. Mä sain kyseisestä tuotteesta vaan kuivan, hilseilevän ja punaisen ihon kulmien alueelle..tosin mulla oli tuohon aikaan kauheita kasvojen ihon kuivuusongelmia muutenkin, niin en tiedä oliko tuo ohimenevää, vai oonko jotenkin allerginen tuolle tuotteelle.

Saara S.
Saara Sarvas

Ärh ja ounou.. Itse hoksasin onneksi parin vuoden HC-nyppimisen jälkeen, että se ei ehkä kannata. Megapaljon tsemppiä karvojen kasvatukseen!

Pelkään pahoin, että karvojen takaisin kasvaminen riippuu täysin ihmisestä ja siitä, miten karvatupet ovat nyppimiseen reagoineet.. Lupaan kyllä lähettää sulle kaikkea mahdollista energiaa, että sinun karvatuppesi alkaisivat pukkaamaan uutta harjasta. Sitä odotellessa maltti on valttia.

Kasvatuksen avuksi löytyy toki reilu määrä erilaisia seerumeita, joista yhtä äitini itseasiassa testaa paraikaa. Saatan siis palata vinkkien kanssa myöhemmin ;) Halvimmalla taitaa seerumien kohdalla päästä, kun ostaa IsaDoran ripsien kasvatukseen tarkoitetun seerumi-ripsiväri -duon, ja sutii seerumia kulmien alueelle.

 

Jenny123 (Ei varmistettu)

Hei mitä sävyä on käytetty sun hiusten tyvessä jos saan tiedustella? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Jaiks, en muista mitä kaikkea Hanna sinne sekoitti, mutta Illuminan 6/ jotain ja 7/81 ehkä? Pahoitteluni, en muistanut ottaa reseptiä talteen :D

Eeva M (Ei varmistettu) http://onepieceafteranother.blogspot.fi

Tosi kiva video, en malttanut nukkumaan, kun piti katsoa loppuun asti :) Mä oon käyttänyt sun vinkkejä kulmien muotoiluun juuri noista vanhemmista postauksista, joten tuttua juttua oli.

Saara S.
Saara Sarvas

Mahtavaa jos niistä on jäänyt jotain käteen! Ja nukkuminen... Yliarvostettua ;)

ohikulkija (Ei varmistettu)

Hei, mitä oli tuo kulmaan laittamasi geeli? :) Omistan _todella_ tummat kulmat (brunettena sain osakseni mustat kulmat ja ripset), ja olen siksi aina hieman karsastanut ajatusta, että lisäisin kulmiin vielä väriä.. Hiuslakkaa olen käyttänyt, koska jos yksikin näistä übermustisa karvoista ei ole ojennuksesta, sen kyllä huomaa.. :D

Saara S.
Saara Sarvas

Se on väritöntä Anastasia-merkkistä geeliä. Vastaavia löytyy esim- lumenelta, mutta jos karvalaatusi on kovin tönkköä, kokeile lakan tilalla Cutrinin tai Paul Mitchellin hiusliimaa!

nimetön (Ei varmistettu)

Mitä noista suosittelet käytettäväksi sellaiselle henkilölle, jonka kulmat ovat hyvin vaaleat? Hänellä on värjätyt ruskeat hiukset ja hänen täytyy siis muotoilla kulmat jotenkin ja saada väriä niihin. Kulmien värjäämistä on kokeillut, muttei värjää kovin tummaksi, eikä auta paljoakaan.

Saara S.
Saara Sarvas

Kulmakynä olisi varmasti arkikäytössä paras, mutta kannattaa satsata laadukkaaseen kynään! Jos taas on halua ja innostusta taiteilla, nuo geelit ovat huikeimmat :)

Pastilli (Ei varmistettu)

Hei! Olisiko sinulla tai jollakin lukijoista vinkata kylmän ruskeaa kulmakarvaväriä? Kynä tai puuteri tulisi kyseeseen. Tein vuosia kulmani Lumenen keskiruskealla kynällä (olisiko ollut numero 2?) mutta kun koostumus muuttui, loppui myös kynän käyttö. Väri on ihan liian pehmeää ja tulee aivan liian tummana iholle vaikka kuinka keveästi koittaisi lisätä. Eikä se pehmeämpänä enää iholla pysykään. Mutta siis, etsinnässä olisi tosiaan kylmä ruskea sävy. Kaikki kynät mitä olen kokeillut/ostanut, ovat joko liian vaaleita tai tummia ja ylipäätään kaikissa on liian lämmin sävy.

Saara S.
Saara Sarvas

Kokeilepa We Care Iconin kyniä! Ne ovat aika lähellä lumenea :) Jos niistä ei löydy, niin sen jälkeen sitten reissua M.A.C.:in pisteelle :P

Anni_S (Ei varmistettu)

Värjäytin raidoilla vaalennetun tukkani jollain vaaleanruskealla/keskiruskealla värillä kampaajalla ja tulos oli melkein musta... Voit vaan arvata raivoni määrän, kun juuri olin puoli vuotta sitten aloittanut vaalentamaan mustaa tukkaani. >:( Kyllä siinä itkut pääsi :D Osaatko sanoa kuinka paljon tää vaalenis vaalennuspesulla, kun tässä ei nyt oo kun yksi kerros tätä tummaa? Vai mitenkähän kannattaisi toimia,jotta saisin taas vaaleanruskeen tukan. Ei jaksais taas alkaa raidottaa, siinä menee ikuisuus...:(

Saara S.
Saara Sarvas

Ounouuu!! Kokeilepa ihan ekana syväpuhdistavaa pesua ja öljuhaudetta. Ne saattavat irrottaa sävyä jonkin verran. Vaalennuspesu voi hyvinkin purra toivotulla tavalla (ja siis, varmasti pureekin), mutta siihen päälle tarvitaan sitten taittosävyä :)

kulmakarvat on vaikeet! (Ei varmistettu)

Hei mitä mieltä sä oot, kun joku joskus jossain blogissa vinkkasi, että kannattaa laittaa geeli ennen puuterimaisen värin levittämistä, jotta se väri tarttuu paremmin kun on se geeli alla. Siis vähän sama kuin mitä sä puhuit tossa että siellä on hyvä olla meikkipohja alla. Mut onko susta ihan hölmö ajatus laittaa se geeli ensin? Mä yritän opetella tummia ja itsepäisiä kulmiani laittaa ruotuun ja imen näitä vinkkejä itseeni vähän joka puolelta, ja yritän vinkeistä erotella hyviä huonoista. :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm.. Noo onhan tuossa tavallaan ideaa, mutta itse en valitsisi geeliä! Geelin ideana on, että sen kosteus haihtuu nopeasti ja jäljelle jää vain pitoa - puuterimaiset tuotteet taas tarvitsevat joko vaha- tai rasvapohjan tarttuakseen parhaalla tavalla. 

Esim. make up store myy kulmien pohjustusvoidetta, joka on hieman tahmainen tuote! :)

kulmakarvat on vaikeet! (Ei varmistettu)

Ai ihanaa, perusteltu vastaus! Kiitos tosi paljon. :)

eveeeeeeeeeeee (Ei varmistettu)

Miten sun mielestä olisi paras muotoilla kulmat, jotka ovat kaukana toisistaan? Mulla on silmät, mutta varsinkin kulmat hyvin kaukana toisiaan, mikä ei juurikaan vastaa tätä nykyistä kauneusihannetta.. Jos jatkan kulmiani edestä, ne näyttävät heti tosi feikeiltä(luonnottoman pitkiltä...) ja semisti unibrowlta, vaikka eivät sitä oikeasti olisikaan. Kulmieni muoto on melko hyvä ja ne ovat tuuheat ja aika pitkät. En ole nyppinyt niitä edestä, vaan ovat luonnollisesti tällaiset. Ärsyttää, koska kulmakarvat vaikuttaa niin älyttömästi naaman mittasuhteisiin!

Tähän tyyliin, ehkä vielä inan kauempana: http://www.biography.com/imported/images/Biography/Images/Profiles/M/Kat...

Nancyn (Ei varmistettu)

Voi luoja, että voi pieni asia pelastaa päivän. Tai oikeastaan tästä eteenpäin mun kaikki päivät. Mä oon jo ikuisuuden tuskastunut ja turhautunut kulmakarvojen piirtämiseen, koska tuntuu että ne aina epäonnistuu. Niistä tulee keskenään erilaiset, ja sitten kun yrittää korjata niitä, lopputulos on liian tumma ja luonnoton. Ja siihen menee tuhottomasti aikaa. Mutta toi tekniikka! Oli pakko kokeilla! Mulla meni varmaan viis minuuttia ja sain täydellisesti omaa silmää miellyttävät kulmakarvat tehtyä. Saara sun on pakko olla jonkinsortin Jumala. :D Nyt oon maailman onnellisin, että pikkupoikaseni vetäessä sikeitä parvekkeella päätin tulla katsomaan pitkästäaikaa blogit ennenkun vedän itekin pikku päikkärit. Oon sulle ikuisesti kiitollinen tästä. Aamen. :D

Tiude (Ei varmistettu)

Mistä, oi mistä löydän noita MUFE:n geelejä?? Ihan meinaa tulla tippa linssiin, kun löysin tämän videosi. Vuosia olen tuskaillut melkein karvattomien kulmakarvojeni kanssa. Luonnollisuus on ollut kaukana, mutta aina jotain väriä kulmissa on oltava.
Pakko päästä opettelemaan tuota sivellintekniikkaa geeleillä! Tähän saakka olen käyttänyt kynää ja aiemmin tukkani ollessa musta käytin puuterimaisia kulmavärejä. Nyt blondina ollessa on ollut hankala löytää edes sopivan sävyistä tuotetta (todella tuskastuttavaa!). Monesti kynissä on liikaa punertavaa pigmenttiä tai sitten sopivat kylmät sävyt ovat olleet liian pehmeitä koostumukseltaan. Minun käsissäni lopputulos on tällöin aivan liian tumma, vaikka parhain aikein yritän pitää otteen kevyenä. Lopulta monen monituisen korjailun korjaamisen ja hinkutuksen jälkeen tuijotan peilistä huomattavasti tummempia kulmia kuin oli tarkoitus saada aikaan. Lohduttaudun sillä, että silmieni väri on myös tumma kuten yleensä myös silmämeikki, niin kulmat eivät ole aivan liian silmiin pistävän tummat :D
Vaikka olen jo kymmenen vuotta "ehostanut" kulmiani, tuntuu se melkein joka kerta siltä että ensimmäistä kertaa ikinä olisi kulmiinsa jotain räpeltämässä (aina niin ilolla meikkaan ystävieni ihania karvallisia kulmia :D ). Muutamasta vaaleasta haituvien rivistä on aina niin hankala alkaa luomaan sitä kuuluisaa kasvojen kehystä. Hommaa vaikeuttaa vielä suuresti se, että kulmakarvani ovat toistensa kanssa huomattavan epäsymmetriset, toinen toista alempana. Toisen saa helpommin hyvään muotoon, mutta toista ei tunnu saavan tekemään siipimäistä "kaarta" sitten millään, koska se on luonnostaan alempana ja kulmikkaampi kuin toinen. Phuuuuh. Lopputulos näyttää monesti siltä, että olisin pimeässä ilman peiliä meikannut kulmani viidessä sekunnissa, vaikka olen oikeasti käyttänyt aikaa useita kymmeniä minuutteja. Olen yrittänyt vain hyväksyä asiaa, koska tässä tapauksessa kova harjoittelukaan ei ole tehnyt mestaria. Harva se kerta tuskaisuus vaan kulmien kanssa iskee ja epätoivoisimpina hetkinä olen googletellut karvattomien kulmakarvojen meikkausohjeita. Turhaan. Mutta nyt löysin, vaikken edes etsinyt! Kiitos tuhannesti tekemästäsi videosta!!
Normaalit kulmakarvat omaavista tämä pitkä itkuvirteni kuulostaa varmasti naurettavalta, mutta minulle asia on toden totta ollut hankala! Kiitos, jos jaksoit lukea loppuun ;)

cheap jordans

kobe shoes

louis vuitton outlet

christian louboutin

holister

michael kors outlet online sale

burberry outlet online

hollister co

kobe bryant shoes

timberland boots

canada goose outlet

toms shoes

true religion

abercrombie fitch

burberry bags

jimmy choo outlet

retro jordans

abercrombie store

ugg boots outlet

chi flat iron

louis vuitton outlet stors

christian louboutin outlet

true religion outlet

canada goose sale

michael kors handbags

toms promo code

timberland outlet

chanel bags

ray ban sunglass

abercrombie

cyber monday deals

hogan shoes

juicy couture

kors outlet

michael kors outlet online sale

ugg outlet

coach outlet store online

oakley sunglasses

jordan retro

jordan 11s

michael kors uk

abercrombie & fitch

canada goose jacket

timberland earthkeepers

 

ray ban sunglasses outlet

lv outlet

white timberland boots

holister outlet

louis vuitton

adidas wings

gucci shoes

oakley sunglasses outlet

coach outlet online

canada goose jackets

ugg sale

michael kors outlet online

cyber monday sales

ugg boots

the north face

polo ralph lauren

burberry handbags

chanel handbags

beats headphones

chanel bags

black timberland boots

ralph lauren outlet

oakley sunglasses cheap

burberry sale

rayban sunglasses

canada goose outlet

true religion

ray ban sunglasses

jordan 4

true religion kids

burberry handbags

Tory Burch Outlet

coach outlet

the north face jackets

beats studio

coach factory outlet

oakley sunglasses wholesale

ugg boots

cheap uggs

versace outlet

coach outlet store online

jordan 8

dior handbags

ugg sale

cyber monday sales

celine outlet

chanel handbags

louis vuitton outlet

moncler jackets

tory burch shoes

cheap jerseys

canada goose jackets

ralph lauren outlet

chanel outlet

michael kors uk

chanel

louis vuitton

true religion outlet

mont blanc pen

tods sale

coach factory

canada goose

jordan 3

ray ban glasses

hollister clothing

louis vuitton handbags

oakley sunglasses

burberry outlet online

ugg australia

cheap uggs

ray ban sunglasses

michael kors outlet online

ray ban wayfarer

oakley outlet

coach outlet store online

louis vuitton

red timberland boots

jeremy scott adidas

burberry outlet

holister kids

polo outlet

ray ban aviators

burberry bags

hollister clothing

fendi outlet

celine outlet

toms wedges

tory burch flats

burberry scarf

burberry outlet

north face jackets

burberry handbags

hollister jeans

christian louboutin

timberland outlet

timberland uk

canada goose jackets

hollister clothing

concords 11

toms

michael kors

louis vuitton black friday

ghd hair strighteners

oakley sunglasses wholesale

uggs outlet

rayban sunglasses

coach factory store online

michael kors handbags

coach factory outlet

ugg boots outlet

abercrombie outlet

louis vuitton

mont blanc pen

louis vuitton outlet

givenchy

hermes belts

abercrombie and fitch

louis vuitton handbags

moncler outlet

ralph lauren uk

ugg boots

louis vuitton handbags

cheap nfl jerseys

timberland canada

bottega veneta outlet

canada goose

ugg australia

oakley vault

burberry outlet

adidas outlet store

burberry outlet online

abercrombie

christian louboutin outlet

red bottoms

copy watches

cyber monday sales

burberry handbags

true religion

moncler jackets

burberry bags

cheap nfl jerseys

true religion jeans

rayban sunglass

timberlands

ray ban outlet

holister clothing

rayban sunglasses outlet

tory burch handbags

christian louboutin sale

canada goose outlet

tods shoes

jordan 6

supra shoes

michael kors handbags

knockoff watches

jordan 13

timberland uk

burberry outlet

louis vuitton

tory burch outlet

discount oakley sunglasses

coco chanel

michael kors

hollister kids

jordan 11 columbia

true religion jeans

coach factory outlet

louis vuitton

louis vuitton outlet

timberland boots

red bottom shoes

burberry outlet online

prada shoes

coach factory outlet

true religion sale

red christian louboutin

hermes birkin

ugg sale

tory burch outlet online

burberry

michael kors outlet

coach outlet

chanel bags

canada goose

oakley sunglasses wholesale

michael kors outlet

timberland

timberlands

coach factory

louis vuitton handbags

replica rolex watches

oakley sunglasses

louis vuitton handbags

jordan shoes

coach outlet

cheap oakley sunglasses

beats solo

cheap oakleys

abercrombie store

black friday

canada goose jackets

christian louboutin outlet

holister

abercrombie kids

oakley sunglasses cheap

chanel outlet online

kate spade

holister co

coach factory outlet

coach factory outlet

belstaff

true religion

abercrombie

adidas outlet

guess outlet

insanity workout

tods outlet store

canada goose outlet

michael kors

coach outlet

ferragamo

gucci handbags

www.louisvuitton.com

timberland uk

adida srunning shoes

hollister clothing store

black friday ads

burberry handbags

polo ralph lauren home

jordan 11 low

ugg boots sale

ray ban wayfarer

imitation watches

cheap toms

timberland pro

marc jacobs

louis vuitton outlet

canada goose

the north face outlet

coach factory outlet

christian louboutin shoes

mont blanc mountain

abercrombie outlet

louis vuitton handbags

tods outlet

adidas shoes

canada goose jackets

north face outlet

oakley sunglasses wholesale

gucci outlet

white timberland boots

jordan 11 gamma blue

black friday

coach outlet

coach factory online

chanel outlet

gucci shoes

burberry outlet

ugg boots sale

air jordan 11

abercrombie store

lebron james shoes

toms canada

burberry scarf

oakley sunglasses wholesale

louis vuitton online shop

red timberland boots

ray bans

louis vuitton outlet online

christian louboutin shoes

kids uggs on sale

lebron james shoes

michael kors outlet

jordan retro 11

abercrombie & fitchfitch

fitflops

cheap uggs

abercrombie

uggs australia

michael kors outlet online sale

tory burch outlet

timberland boots

jordan concords

canada goose outlet

rolex watches outlet

ralph lauren

true religion sale

ugg australia

kate spade outlet

burberry scarf

www.louisvuitton.com

gucci outlet

Tory Burch Outlet

chanel handbags

louis vuitton

lululemon

michael kors

replica watches

christian louboutin sale

uggs outlet

nike outlet stores

coach outlet store online

mont blanc pens

burberry outlet

marc jacobs

michael kors outlet online

fitflops outlet

Tory Burch Shoes

canada goose jackets

timberland outlet

chanel online shop

Tory Burch Flats

dolce gabbana

timberland boots

christian louboutin sale

michael kors outlet

concord 11

michael kors outlet online

christian louboutin sale

p90x workouts

christian louboutin outlet

holister clothing store

kevin durant shoes

beats by dr dre

timberland canada

louis vuitton

michael kors

coach outlet store online

cyber monday deals

kors outlet

oakley sunglasses

burberry outlet

ugg outlet

ugg boots uk

alexander wang

true religion sale

uggs outlet

gucci shoes

mont blanc legend

true religion sale

michael kors handbags

tory burch outlet

ray bans

black timberland boots

fake watches

jordan 11

tory burch sale

polo ralph lauren

gucci belts

toms outlet

mont blanc

burberry bags

cheap nfl jerseys

tods shoes outlet

gucci outlet

toms shoes

michael kors outlet

christian louboutin sale

mulberry

ugg shoes

canada goose

louis vuitton outlet

louis vuitton

toms shoes

north face black friday

fitflop shoes

burberry sale

canada goose

louis vuitton outlet

louis vuitton handbags

ray ban outlet

ugg canada

abercrombie and fitch

burberry scarf

burberry sale

oakley vault

michael kors outlet

cheap beats bydre

retro 11

new balance (Ei varmistettu) http://www.nikerosheruns.uk.com/

<a href="http://www.nike-huarache.uk.com/" rel="nofollow">nike huarache</a>
<a href="http://www.adidasoriginals.uk.com/" rel="nofollow">adidas originals</a>
<a href="http://www.vansshoes.uk.com/" rel="nofollow">vans shoes</a>
<a href="http://www.airmax-thea.uk.com/" rel="nofollow">air max thea</a>
<a href="http://www.nikerosheruns.uk.com/" rel="nofollow">nike roshe run</a>
<a href="http://www.balance-new.com.es/" rel="nofollow">new balance</a>

Kommentoi