Close-up: M.A.C. Neutrals vol. 2

Saara Sarvas

Ja sitten se kolmesta neutraalin sävyisestä meikistä kysytyin, tämä tumma ja kevyesti kiiltävä smoky eye. Videomuotoista tutorialia kaivanneille tein testimielessä Close-Up -videon kommenttiraidalla! Melkoista sepustusta, mutta tuotteet, sävyt ja käytetyt siveltimet tulevat esiteltyä tarkemmin. 

Sen kummempia höpisemättä, tumma smoky eye -meikki lähikuvassa:

 

Video on kuvattu hieman kirkkaammissa olosuhteissa kuin nämä kuvat, joten sävyt eivät toistu aivan yhtä utuisina, kuin luonnossa. Lopputulos on kuitenkin hyvin samankaltainen, kuin aiemmin tekemissäni esimerkkikuvissa.

On kyllä aina yhtä hämmentävää kuunnella tuota omaa sepitystä, oli se sitten radiossa tai youtubessa - onneksi äänet saa aina pois päältä :D Ensi kerralla ehkä vähän tarkempi suunnitelma puheista, vai?

 

p.s. Myös näissä kuvissa silmissä on Red Cherryn DW -ripset, vaikka ne videolta puuttuivat! Ehkäpä seuraavalla kerralla teen videon irtoripsien kiinnityksestä.

Kommentit

LiisaK (Ei varmistettu) http://inthispartoftown.blogspot.fi/

Upea! ^_^

iipa (Ei varmistettu)

Ei tavallaan liity postaukseen, mutta teetkö meille tavallisille ihmisille häämeikkejä ja kampauksia?

Saara S.
Saara Sarvas

Moikka! Periaatteessa kyllä, mutta tämänhetkisen työtilanteen vuoksi en ole voinut ottaa uusia hääkeikkoja ensi vuodelle laisinkaan :)

iipa (Ei varmistettu)

No voihan. Just ens vuodelle oisin vähän apua tarttenu :/

Essimissi (Ei varmistettu) http://essisthingss.blogspot.fi

Nyt oli NIIIN mun näköinen meikki kun vaan olla voi JA näyttää siltä että pystyis toteuttaan myös UD:n Naked 3-paletilla. Olisko mahdollista saada vielä rautalangasta väännettynä kuvaa niistä sävyistä, joita käytit? :)

PS 1. Yritin ettiä viikonloppuna tästä sun blogista jotain ihanaa smokey-tutoa, ja nyt se sitten tuli DD:
PS 2. Mistäköhän johtuu, ettei bloglovinin kautta pysty kommentoimaan?

Saara S.
Saara Sarvas

Minäpä vähän helpotan! Jos mä tekisin nakukolmosella, käyttäisin värejä: 

- Darkside

- Limit

- Factory + mugshot

- Strange 

- Blackheart

- Dust 

:D

perhonen (Ei varmistettu)

Pakko oli kommentoida, ihanat kynsilakat sulla ;D Mullakin aina jää tuollain, kun ei muista ottaa pois :D

Jans (Ei varmistettu)

Moikka saara! Mä halusin vaan kiittää sua kaikista vinkeistä, mitä oon sulta vuosien varrella saanu. Mulla on nykyään aina tapana, et kun meen johki kauppaan mielessä vaikka uus sivellin, ennen kun ostan mitään mä googlaan "saara sarvas sivellin" ja tadaa, sen mä ostan. Hyvin on toiminu;-) nyt mulla on tulossa pakollinen iltapukujuhla ja olin ihan ksessa kun ei oo oikein varaa kampaajaan tai meikkaajaan enkä ite kovin hyvin osaa, ni hetken kun tutkiskelin tätä blogii mä päätin kokeilla tätä meikkiä ja solmu-kampausta - ja hyvin onnistu! Eli kriisi taas vältetty. Nyt voin tuntee itteni ihan yhtä nätiks siel juhlassa kun kaikki muutkin:-)

Kommentoi