Dermablend ja tatuoinnin peittäminen

Saara Sarvas

Mulla on ollut jo keväästä asti tarkoituksena tehdä teille postaus ja arvio tästä tuotteesta ja ajatuskin sen takana oli suureellinen. Tahdoin nimittäin muuttaa Lilyn oman rääväsuisen merimiehen Natan vaaleahipiäiseksi kummajaiseksi. Ehkäpä tämä vielä toteutetaan, mitä olette mieltä?

Dermablendin vartalomeikkivoide on Suomen markkinoille keväällä lanseerattu megapigmenttinen voide, jolla voidaan peittää vartalon iholta arpia, tatuointeja, syntymämerkkejä ja kaikkia muita mahdollisia värimuutoksia. Tarkkarajaiset mustat tatuoinnit on vaikeinta peittää, joten tässä postauksessa kokeilin, miten hyvin reidessäni komeileva mustarajainen tatuointi katoaa parhaiten.

Tämä tuote on veden-, hien- ja hankauksenkestävä, joten sitä voi levittää vaatevalinnoista huolimatta minne tahansa - kunhan seuraa ohjeita!

 

Värejä on tällä hetkellä saatavilla vain kaksi, Light ja Medium. Molemmat ovat omaan makuuni hieman liian punaisia, mutta tarpeeksi levittämällä sen kanssa voi kyllä elää. Sanoisin, että vaaleampikin sävy on liian tumma monelle suomalaiselle, jos iho ei ole saanut yhtään aurinkoa.. Pienelläkin päivetyksellä pääsee sopivaan käyttäjäkastiin!

Medium sävy sopii sitten niille onnekkaille, joilla kevyt päivetys on tullut jo äidinmaidosta. 

Kun sopiva sävy on valittu, voi levitysleikki alkaa! Tämä voide on todella riittoisaa ja pigmenttistä, joten tavallinen ja hieman kirjava iho näyttää peitetyn alueen vieressä todella epätasaiselta. Kannattaa varautua siihen, että voidetta täytyy levittää ohut kerros muuallekin ihoon, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta. Voiteen teho perustuu pigmenttien määrään, mutta tarvittavaa kestoa saat vain, jos annat sen kuivua rauhassa.

 

Aloita kuitenkin puhdistamalla iho rasvasta ja liasta esim. misellivedellä. 

Tuote kannattaa levittää aluksi käsin ohuen ja tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Levitä ensimmäinen kerros koko sille alueelle, jonka aiot peittää - tässä minun tapauksessani olisin levittänyt meikkivoidekerroksen molempiin jalkoihin sävyeron piilottamiseksi.

Tämän jälkeen aloita voiteen kerrostaminen peitettävien alueiden päälle. Itse käytin tähän meikkisientä, jolla sain tuputeltua voiteen peittävästi ja tasaisesti. Levitä mieluummin monta ohutta kerrosta jotka saavat kuivua rauhassa, kuin muutama paksu jotka kuivuvat ikuisuuden ja sotkeutuvat silti. Tärkein asia tässä hommassa on maltti. Yksi kerros voidetta kuivuu 10min ja kerroksia tarvitaan peitettävän "ongelman" tummuudesta riippuen 2-6. 

Osa tatuoinneista saattaa silti olla tämänkin voiteen ulottumattomissa - musta on aina musta... 

 

Kuten näkyy, kerroksia tarvitaan!

Kun peitto on valmis, anna tuotteen kuivua vielä varmuuden vuoksi vielä vähän pidempään. Kun väri on kuivunut kunnolla, se pysyy ihollasi niin kauan, kunnes alat sitä puhdistaa! Ja siitä tulikin mieleeni... Tämä töhnä ei irtoa iholta ihan noin vaan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan öljypohjaisia poistotuotteita, tai tätä Vichyn omaa puhdistusvoidetta. 

 

Tämä tuote toimii mainiosti myös ihan tavallisen meikin hellävaraiseen poistamiseen. Toimii vedenkestäviin tuotteisiin, sopii silmämeikeille ja kaikki muukin on reilassa - erittäin näppärä tuote pakkiin!

Emulsiota hierotaan ihoon rauhallisesti ja pyyhitään sitten pois pumpulilla tai huuhdotaan vedellä - tai isoilla alueilla pyyhitään pois froteepyyhkeellä. Vanulappuja kuluisi niiiiin paljon.. :D Tässä pieni video puhdistusoperaatiosta:

Kannattaa muistaa tuotetta puhdistaessa, että emulgointi ja pienen kitkan aiheuttama lämpö poistavat tuotetta tehokkaasti. Hiero siis maltillisesti ja pyyhi ja huuhtele vasta sitten!

Tämä testi oli melkolailla extreme-koetus peittotuotteelle, koska jalkani tatuointi on tuore ja erittäin musta. Kaikki tätä haaleammat värivirheet ovat äärimmäisen paljon helpommin peitettävissä.

Peittäminen onnistuu aivan varmasti kaikilta, mutta varatkaa siihen aikaa.

Miltä vaikuttaa?

Kommentit

lentsikka (Ei varmistettu)

Mua kiinnosti enemmän toi putsari, kun just ois hakusessa joku jolla oikeesti lähtis kaikki.. Mulla ei oo ees mitään vedenkestäviä meikkejä, mutta silti tuntuu että kolmenkin pesun jälkeen jää vanulappuun viä meikkivoidejämiä. :o Oon koittanu Lumenen sillä keltasella puhdistusvoiteella, Nivean cleansing moussella ja Yves Rocherin cleansing waterilla ja silti jää ihoon meikkiä, mitä vitsiä?? :D Ku mitään kauheen sinänsä stydiä en uskaltais käyttää ku kuitenkin aika herkän puoleinen iho. En tiä kumpi on sitte iholle rasittavampaa, kerran stydimmällä vai kolmesti hinkkaus ja vielä jollain kasvovedellä? :D Onko mitään muita putsarivinkkejä kun toi Vichy? :) Olisin erittäinnn kiitollinen, tulee niin paljon hutiostoksia.

Jezba (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut L'Orealin sublime glowia? http://www.sokos.fi/fi/sokos/l-oreal-paris-sublime-glow-puhdistusoljy-15...

Tuo on puhdistusöljy, itsellä oli aikanaan suuriakin vaikeuksia saada ripsarien ja meikkivoiteen jämät irti naamasta, mutta tällä lähtee. Älä pelästy sanaa öljy, tuosta ei jää iho rasvaiseksi kuitenkaan. Itselläni on sekaiho joka saattaa joistain voimakkaammista tuotteista allergisoida, ja käy vallan mainiosti. Pullo on myös aika riittoisaa, olisinkohan viime marraskuussa saanut tällaisen työkaverilta kun sai näytteeksi eikä tarvinnut, ja vieläkin pullossa on hieman jäljellä, ja käytän sitä aina iltaisin, aamuksi on sit oma putsari. :)

Tuosta itse tatskanpeittoaineesta olen lukenut pajon hyvää, itselleni ei vaan ole ollut tarvetta. Tietysti tällä voiskätevästi piilottaa reisistä löytyvät katkeilleet verisuonet (ja en nyt puhu mistään parista hassusta...), mutta mun iholle noi sävyt olis aivan liian tummia. Mutta olin jo aika vakuuttunut kun näin sen videon missä tyyppi oli naamaa myöten tatskattu ja oli tuolla peitetty.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoittanet Zombie boyta. Huikea video ! :D

Minullakin on herkkä iho, ja parhaimmaksi komboksi vaikean meikin poistamiseen olen todennut seuraavan:
1. Pyyhin ensin meikin kookos- tai oliiviöljyllä, monet suosittelevat käyttämään vanulappua, mutta minä läiskin öljyä ronskisti käsin.
2. Huuhtelen öljyn pois ja pesen kasvot tavallisella kasvojen puhdistusaineella, suosikkini on Puhas Loodus merkkinen mustikka, tätä ikävä kyllä en ole löytänyt kuin Eestistä.
3. Pesun jälkeen pyyhin ylijäämät kasvovedellä.

Eikä jäljeäkään meikistä. :)

smiley (Ei varmistettu)

Toi on kyllä ihan bullshittiä musta toi putsari. Käytän meinaan ite ihan normaalia meikkivoidetta, joko KIKOn tai sit sitä Vichyn Dermablendin liquidia, ja silmissä aina waterproof ripsiväri eikä toi irrota yhdellä puhdistuskerralla melkein mitään. Vähintään kaks kertaa joutuu peseen ja usein vielä sillonkin kasvovedellä viimesteltäessä se pumpulituppo on likanen, kertaalleen pestynä jää niin likaseks ettei näytä että olis edes pessy meikkejä ollenkaan!

Ihofiilis on kyllä kiva ja sopii sikäli meikäläisenkin herkälle iholle, mutta jos puhdistustehoo kaipaat eikä oo intressejä joutua läträän sitä naamaa montaa kertaa niin suosittelen ite hommaan jonkun muun kun tän. Hinta-laatu-suhde ei kyllä mun mielestä kohtaa.

Oxas (Ei varmistettu)

Kummajaisnata!! Yeah, iso peukku operaatiolle! Joskus LA Inkissä tekivät Kat von D:stä mainoskuvia tatuoituna ja tatum...tatuim...tatuom?!?! No mitäs hittoa - TATUOIMATTOMANA?! Meniköhän vieläkään oikein :D Eniveis, oli mahtavaa nähdä vierekkäin "normaalina" ja vieressä suorastaan neitseellisenä pyhimyksenä ! Hahahaha ei tuska teille tulee hauskaa jos tuon toteutatte! :)

seera (Ei varmistettu)

Mustat rajat saa peittoon, kun ne peittää ensin huulipunalla (tai muulla punaisella värillä) ja levittää sen päälle peitevoiteen.

Gum (Ei varmistettu)

Ehdottomasti postaus, jossa Natan kaikki tatuoinnit peitetään!

aninena (Ei varmistettu)

Heippa

Tiedätkö mistä kyseistä tuotetta saisi ostaa?

rae (Ei varmistettu)

Mun käsittäääkseni näitä saa ainakin apteekeista

kiss44 (Ei varmistettu)

http://www.nettiterveysapteekki.fi/dermablend?gclid=CjwKEAjw9eyeBRCqxc_b...

Tuola ainakin on "edullisesti" sarjan tuotteita :)

Nämä on kyllä mielenkiintoisia tuotteita. Ehdottomasti siis Nata-postaustakin kehiin näiden osalta :)

dalmatialainen (Ei varmistettu)

Ihanaa kiitos !! Saan vihdoin yläselässäni olevan, nyrkin kokoisen ikiläntin piiloon. Olkaimeton tai halterneck-mekko nutturan kanssa menettää hohtonsa, kun aina joku nero on kyselemässä että MIKÄ TUO ON !? Ona arvailtu mustelmaa, palovammaa, poistettua tatuointia... Ei, se on teininä ilmestynyt rumilus - läiskä, jonka syytä yksikään lääkäri ei tiedä.

Nyt saan sen peitettyä täysin ja saan nauttia juhlapäivistä ilman stressiä ❤

Kanelibasilika

Ehdottomasti toteutukseen Natan "muodonmuutos" :) ..ja vitsiläinen tuo "vesiväritautointi" on kaunis! <3

Amma
Why you little!!

Tänks! Elokuvaharrastajan vaimona on noita tatuointeja tullut jonkin verran peiteltyä ja grimasin nappiväri on ollut nyt käytössä. Silläkin on omat kommervenkkinsä, mutta on se ollut ihan toimiva. Hyvä kuitenkin tietää, jos on joku isompi alue, niin ei tarvi napin ja pikkusiveltimen kanssa piirrellä koko tatskaa.

Tää on ihan huikee ! Pitää varmaan itsekin kokeilla ja julkaista tänne ! :P

Final_Bringer (Ei varmistettu)

Kiitos tuotteen esittelystä, tällaista tarvitsenkin. Onneksi ihon pigmentti on kesäisin ehkä ihan sopiva tuolle lightille. Pari kymppiä vissiin maksaa tällä hetkellä, toivottavasti apteekista löytyy.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.