Emma S. cleansing in action!

Saara Sarvas

Tuotteet on saatu testiin PR-toimistosta

Olen käyttänyt Emma S. Skincare -puhdistustuotteita päivittäin nyt parin viikon ajan, joten on aika tehdä pieni yhteenveto fiiliksistäni sarjan suhteen. Aktiivisessa käytössä on ollut silmämeikinpoistoaine, meikinpoistoneste, kasvojen pesuaine, entsyymikuorinta sekä happinaamio.

Voiteeksi testipakettiini päätyi vain aikuisen ihon tuotteita, joten niiden kohdalla testaus jäi tällä kertaa tekemättä.. Käytin tämän parin viikon ajan ihollani kosteutuksena vuorotellen Kiehl's:in Midnight Recovery Concentrate -seerumia, jonka toiminnasta minulta löytyy vain kauniita sanoja, sekä Patykan Biokaliftin Supreme Defence Fluidia, jota tahdon suorastaan ylistää!

Lempiseerumi-postaus to-do listalle...

Yleisiä huomioita sarjan käytöstä:

  • Rakastan tuotteiden pakkauksia! Kierrekorkit ja tukevat ja pehmeät muovipullot ovat täydellisiä omaan käyttööni, ja varsinkin loma- tai treenikassiin heitettäessä.
  • Tuotteiden tuoksut ovat raikkaita ja neutraaleita, ja sopivat varmasti monen nenään
  • Sarja on erittäin laadukas kokoelma toimivia perustuotteita, joissa on kuitenkin jotain pientä ekstraa.
  • Ihon puhdistus on tämän hoitosarjan A ja O, ja puhdistustuotteiden laadussa ei ole menty siitä, missa aita on matalin.

 

Jos käytät silmissä kestävämpää meikkiä, se poistetaan ensin Eye Makeup Removerilla. Tuotetta puristetaan vanulappuihin, joilla meikki pyyhitään pois silmistä. Tämä puhdistusmaitoa muistuttava tuote on iihaana! Meikki irtoaa mukavasti, eikä silmiä kirvele eivätkä ne ärsyynny. Omat silmäni ovat herkät kirvelemään varsinkin sisä- ja ulkonurkista, mutta tähän putsariin ihoni ei reagoinut oikeastaan mitenkään - ainakaan negatiivisesti.

En tosin poistanut kertaakaan todella vahvaa silmämeikkiä, enkä siis joutunut hankaamaan ihoa laisinkaan.

 

2 in 1 makeup remover on misellivesimäinen puhdistusvesi, joka pyyhkii paksunkin meikin iholta tehokkaasti. Tästä tuotteesta tykkään superpaljon!! Ehkä kyseessä on vain mieltymykseni nestemäisiin koostumuksiin, tai sitten käsissäni on uusi aarre, jota kulutan tulevaisuudessa pullotolkulla.. Kaksi tuotteella kasteltua vanulappua pyyhkii iholta kaiken meikin, ja iho on valmis vesipesuun.

Tuote toimii myös vesiliukoisen silmämeikin puhdistukseen, joten ellet käytä pitkäkestoisia luomivärejä ja rajauksia, riittää tämä putsari todennäköisesti tarpeisiisi.

Tuoksu on mukavan sitruksinen ja saippuainen, muttei silti muistuta mitään WC-pesuainetta :D 

 

Cleansing Facial Wash on tuote, joka hämmentää minua.. Olen tottunut siihen, että samankaltaiset tuotteet vaahtoavat reilusti, ja siksi jään usein kaipaamaan tuotteeseen jotain pesevämmän tuntuista.

Nopea vilkaisu INCI-listaan kuitenkin paljastaa, ettei tuotteessa ole käytetty yleisimpiä vaahtoavia tensidejä, vaan hellävaraisempia peseviä ainesosia, jotka ovat edelleen todella tehokkaita. Vaikka siis kaipaan välillä tanakampaa vaahtoa, on tuote huomattavasti hellävaraisempi iholleni ja puhdistustehoa löytyy kyllä aivan riittävästi, varsinkin kun meikki on jo poistettu puhdistusvedellä!

Pesun jälkeen iho tuntuu puhtaalta, muttei missään nimessä ikävältä tai kiristävältä.

 

Ageless enzyme peel on kasvojen ihon vaivaisessa minuutissa kirkastava kuorinta, jonka teho perustuu nimen mukaisesti entsyymeihin. Kasvien entsyymit liuottavat kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, jolloin se irtoaa huuhteluvaiheessa ilman mekaanista hankausta. Puhtaalle iholle levitetään reilu kerros kuorintavoidetta, ja se saa vaikuttaa minuutin ajan. Itse käytin entsyymikuorintaa niinä päivinä, kun kasvoharjauksesta oli kulunut pari päivää.

Oma ihoni alkoi kihelmöidä kevyesti minuutin loppupuolella, mutta mitään epämiellyttävää tunnetta en kokenut. Iho on huuhtelun jälkeen pehmeä kuin mikä, ja sen pinta tuntuu todella tasaiselta.

Varsinkin kun otsikoihin nousi viime viikolla huolestuttavia uutisia mekaanisten kuorintavoiteiden sisältämistä muovirakeista, on entsyymien voimaan luottava putsari vieläkin mukavampi valinta! 

Herkästi reagoivien iho saattaa muuten alkaa punottaa reilustikin, eli älä tee koekuorintaa tärkeän päivän aamuna :D

 

Ageless Oxygen Mask on ehdottomasti kummallisin testaamistani tuotteista! Kirkkaana ja liukkaana pullosta pumpattava geeli levitetään iholle, missä se alkaa välittömästi muodostaa hienonhienoa vaahtoa. Kymmenen minuutin vaikutusajan aikana vaahto ehtii muodostua ja kadota taas näkymättömiin ennen huuhtelua.

Iho on tämän naamion jälkeen todella kirkas, tasaisemman tuntuinen ja kosteutettu. Tuote sisältää reilusti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, mikä selittää kostean tunteen. Saatan tosiaan pakata tämän pullon matkaani kuvausreissuille - jos siis raaskin jakaa tätä kenenkään kanssa.. 

Happinaamion käyttö on kuplivan tunteen takia niin hauskaa, että olen ihan oikeasti käyttänyt sitä useita kertoja viikossa. En tiedä onko erikoistuotteiden peräkkäin käyttäminen suositeltua, mutta kovimman tehon sain irti 

Erikoisplussaa pumppupullosta, joka tekee levittämisen todella helpoksi ja vaivattomaksi. 

 

Summa summarum, tykästyin tähän sarjaan isosti sen toimivuuden takia, mutta kätevät pakkaukset olivat itselleni se viimeinen piste i:n päälle. Suosittelen sarjan kokeilemista kaikille, jotka eivät ole löytäneet itselleen niitä "oikeita" puhdistustuotteita, joiden pariin palaa aina syrjähyppyjen jälkeen :D

Jos taas tahdot kokeilla vain yhtä tuotetta, suosittelen ostamaan joko 2 in 1 -puhdistusveden, tai Ageless Oxygen Maskin.

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Tässä sarjassa on jotain niin perinpohjaisen herttaista, että heti kun saan lapioitua riittävän määrän edellisiä pois alta, aion perehtyä tarkemmin. Itse asiassa tässä koko artikkelissa oli jotain perinpohjaisen keskikesäisen puhdasta ja herttaista. :)

Lusa (Ei varmistettu)

Oon ite aatellu tutustua tähän sarjaan kuhan noita vanhoja tuotteita saisi alta pois... Hinnat olisi kiinnostanut suuresti, etenkin kun Kicksin sivuilta ei niitä löydy?

Entsyymikuorinta oli vähän yli 30 euroa Kicksissä. Muuten hinnat vähän alle 20 eurosta 40 euroon.

juupa (Ei varmistettu)

joo ois kiva aina tietää purkkien hinnat! jos ne on jtn kalliita tuotteita ni ei tarvis turhaan kissojen ja koirien kans ensin metsästää ja sit pettyy ku ei oo varaa

kalkkilaivan kapteeni (Ei varmistettu)

Onko minulta mennyt totaalisesti ohi se itseruskettava-arvonta vai eikö sitä ole vielä tullut? :D

K.ia (Ei varmistettu)

Olen myös täysin myyty tähän tuotesarjaan. Ainakin Stockmann Helsingissä myy ja hinnat tuotteesta riippuen 17-40€.

seera (Ei varmistettu)

Pystytkö testaamaan etsyymikuorinnan pH-arvoa? Kemiallisten kuorinta-aineiden pH:nhan täytyy olla korkeintaan 4, jotta tuote todella kuorisi muutenkin hapanta ihoa. Monesti on tullut tuotepettymyksiä vastaan juuri tämän takia.

Emma

Eikä, mun on PAKKO saada näitä käyttöön!!! 

T. Emma S.

kalsari (Ei varmistettu)

Huippu tuotteita! Oon käyttänyt näitä jo jonkun aikaa, eron huomasi jo ihan muutaman kerran käytön jälkeen! Myös minä suosittelen kovasti. :)

Beauty Myth (Ei varmistettu)

Öm, miksi pitää meikata?
Kauneuden tavoittelu päivittäin, on aikaa ja huomiota pois oikeista asioista. Propaganda on siis vienyt teidät 6-0 tappioon.
Toivon, että jonain päivänä osaatte rakastaa myös omia oikeita, aitoja kasvojanne, ettekä lappaa loputonta rahavirtaa suuryritysten kassaan - ylläpitämään naamanmaalailun, irtoripsien ja hiuslisäkkeidem irvokasta tekomaailmaa. No ei kai, jos ei pidä itsestään, saa varmasti piiloutua maskin taakse ja antaa loputtomasti rahaa suuryrityksille. Ovathan tupakkapomotkin päättämässä ökyvarakkaiden joukossa maailman menosta; kyllä sieltä tämä "kauneudenhoitobisneksen" pääjehut myös löytyvät.
Eli..
Noh, itse haluaisin nähdä muutakin kuin seksimin täytteisiä mainoskuvia (kun mainoksia jostain pirun syystä aina on), kyllä nainen on niin paljon muutakin kuin vaateteline, seksikkäät ulokkeet ja täyteenpiirretty naama!
Itseasiassa... Harva länsimaalainen nainen taitaa enää olla muuta.

Have a happy time with hiding yourself!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.