Ensireaktiossa Make up Geek, eli: OH MY DEAR PONYGOD!!!

Saara Sarvas

Kuten olette ehkä blogin hieman harventuneesta päivitystahdista huomanneet, Saara-täti on tällä hetkellä taas hieman ylityöllistetty -___-. Toisaalta, kun tekee paljon töitä, on myös hieman tavallista enemmän rahaa, jonka voi sijoittaa haluamiinsa kohteisiin... ELI IHAN VÄHÄN KÄYTIN MEIKKEIHIN RAHAA OKEI!?

Ilona, tuo kaikkien kosmetiikkahamstereiden esiäiti on hehkuttanut Makeup Geekiä iät ja ajat, mutta en muista mikä syvän tuskaisuuden hetki sai minut vihdoin tekemään tilauksen. Oli mikä oli, oh mother of all ponys, onneksi tein sen tilauksen! 

Muistatteko sen parin viikon takaisen ja pettymyksen täyteisen Bobbi Brown -paletin? Tässä olisi teille vähän yhden pyyhkäisyn swatchia, sellaisena kuin se suurimmissa haaveissani on:

Aahhh.. Niin värikylläistä... Niin värikästä... Niin.. Niin.. NIIN IHANIA ETTÄ MENETÄN JÄRKENI!! Alan ymmärtää, miksi Ilona on niin hullu (kaikella rakkaudella, tietysti). Saatan huomenna kellon soidessa klo 05:05 vain mennä ja pyyhkäistä käsivarteni täyteen luomivärejä, eikä aamu varmastikaan ole enää yhtä kamala.

Kello viideltä herääminen muuten ei sinänsä ole kamalaa, mutta itse heräämisen hetkellä olisin valmis vaihtamaan rooleja ihan kenen tahansa kanssa :D

Meikit.. Niin, Makeup Geek, kyllä! Sieltä minä tein tilaukseni joka meinaa vallata ajatukseni koko ajan ja katkaista tämän hennon ajatuksen virran. 

 

Makeup Geekin valikoima on erittäin laaja ja itse sivusto on enemmänkin interaktiivinen tietopankki, kuin tavallinen meikkibrändin verkkosivusto ja -kauppa. Jälkimmäisenä mainitusta kuitenkin irtosi itselleni eniten mielihyvää tuottavia klikkauksia, joita en kadu hetkeäkään :B Verkkokaupasta löytyy silmämeikkeihin painottuneiden MUG-tuotteiden lisäksi mm. Sugarpillin tuotteita!

Tilasin siis pitkän (n. 5min) harkinnan jälkeen itselleni Vegas Lights -paletin, sekä kokoelman metallisia luomivärejä. Niiiin ja tilasin muuten myös perussetin luomivärit :D 

 

Vaikka tilasin itse luomivärinapit osana suunniteltuja kokonaisuuksia, mutta niitä myydään toki myös yksittäin! Perushinta on vajaan 10 dollaria, mutta paketteja hyödyntämällä yksittäisten nappien hinta laskee huomattavasti. 

Mutta mitä sitä ihminen tekisi kymmenillä irtonaisilla luomivärinapeilla? Eivätkö ne olisikin mukavampia palettina? Hyvä, kun kysyit! Tässä blogissa ensimmäistä kertaa esiteltävä Z-paletti on nimittäin vastaus kaikkien yksittäisten luomivärien vihaajille. Näihin Paletteihin voit kiinnittää kaikki luomivärisi, kunhan ensin irrotat ne alkuperäisestä pakkauksestaan!

 

Toisen luomivärisettini mukana sain pienen Z-paletin, joka on siis toinen postauksen kuvissa näkyvä paletti. Näitä paletteja myydään eri kokoisina ja eri väreissä ja niiden pohjaan on piilotettu magneettilevy. Tähän levyyn on helppoa kerätä mitä tahansa metallipannuihin pakattuja tuotteita ja luomivärit pysyvät helposti järjestyksessä.

Sain paketin mukana siis pienen Z-paletin, mutta päätin kiinnittää kaikki ostamani luomivärit jenkeistä raahattuun isoon Zetaan.

 

Niin kauniita ja niin pehmeitä.. En ehkä sittenkään pelkää ajatusta maailmasta ilman M.A.C.:in luomivärejä... Tuo oli valehtelua, pelkään vähän O_O Voi olla, että tämä pelko hälventyy, kun pääsen käyttämään näitä upeuksia tositoimissa ;)

 

Vaikka suurin osa MUG-luomiväreistä myydään yksittäisinä pannuina, päädyin ostamaan myös kuuden luomivärin Vegas Lights -paletin. Minusta on viimeisten vuosien aikana tullut palettihullu, mutta M.A.C.:in 15x -paletteja lukuun ottamatta niitä tulee käytettyä melko harvoin.. Ne ovat enemmänkin, kuin koriste-esineitä, mutta mun sormet syyhyävät himosta päästä käyttämään näitä sävyjä ja ennen kaikkea koostumuksia:

Olen rakastunut, en saa ajatuksiani jäsenneltyä ja tämän postauksen tekstit ovat aivan hirveää kuraa, mutta en aio välittää, koska nämä luomivärit ovat täyttäneet aivojeni materialistisen onnen kiintiön taas toviksi täysin.

Missä luomiväreissä on mielestäsi maailman paras koostumus?

 

p.s. Tästä pääset selailemaan Makeup Geekin tuotteita.

Kommentit

Katjakokko (Ei varmistettu) http://www.katjakokko.com

Oi Saara! Mä niin jaan tämän hulluuden sun kanssa! En tosin kyseisen merkin, vaan tämän täydellisen järjen menettämisen aiheuttavan purnukkahulluuden! Multa on juurikin huomenna tulossa samantyylinen postaus, mutta aiheena ovat oudot kosmetiikkarakkaudet TOP 5! Aaah oooh!

Caz (Ei varmistettu)

Sitä mä vaan, että luin ensin että tässä oli kyse jostain erektiosta.... Petyin, vaikka MUG onkin fenomenaalinen. :D

Muruska (Ei varmistettu)

Ensierektio ja ponit. Siinä sitten mietin, että mitähän tämmöisen kombon kanssa on luvassa. Vasta paaaljon myöhemmin ymmärsin, että vika olikin lukijassa eikä kirjoittajassa.

Torey
Näissä neliöissä

Namnamnam miten herkullisia värejä !

Ilona/Eyeshadow and Flame (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.purkkimafia.fi/

Ahahaa, oot ihana! :D Ja MUG. Voi kyllä. KYLLÄ.

https://33.media.tumblr.com/dddd31f55a47a1c4fd48e69b6001d43b/tumblr_n8as...

PauliinaN (Ei varmistettu)

Voi, makeup geek on niin ihana! Siis meikeistä en tiedä mitään, mutta seurasin neitosen blogia jo ennen kosmetiikkayritystä ja Marlena on vaan aivan ihana, herttainen ja niin mukava katsoa ja kuunnella <3 Ihana kuulla, että tuotteetkin ovat hyviä, pitääpä tutustua tarkemmin :)

Tuntematon (Ei varmistettu)

Nämä postaukset vaan on niin parhaita :D Ihanaa viikonloppua!!

Jyyli
Spice 'n' Shine

Olen persaukinen vastavalmistunut, joten mun budjetti on valitettavasti ollut aika tiukka niin kauan kuin muistan (koska täältä pääsee ylöspäin?!). Joulukuussa kuitenkin repäisin ja ostin yhden MACin luomivärin (saatoin kassalla pari kyyneltä tirauttaa korttia höylätessä).

Ja voi luoja. OMG. Miksen voi olla rikas ja täyttää kotiani MACin luomiväreillä?!? Pigmentit, koostumut, kimallus... Jos meikkituotteen kanssa voisi mennä naimisiin, se olisi MACin luomivärinappi nimeltä Nostalgic. Nyt siis sitä äkkirikastumista odotellessa, että pääsisi MACille hamstraamaan!

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.purkkimafia.fi/

1) AAAA miten mä nyt vasta luin tän postauksen!?
2) AAAA miten SÄ et tiennyt aikaisemmin MUGista?!? :)

CandyAndy (Ei varmistettu)

Hei!
Haluaisin ihan hirveästi kovasti tietää ostokokemuksesta. Tilasitko suoraan Makeup Geekin sivuilta?Lähettivätkö suoraan Suomeen vai pitikö tilaus tehdä MyUS.com tyylisen hankalamman polun kautta (vai oliko se hankala sittenkään?) ja entä tullit??

Irina22 (Ei varmistettu)

Mä olen tilannut suoraan Makeup Geekin nettisivuilta. Postimaksu oli 9$+tullimaksut päälle jotain 25€ eli tuohon pitää varautua jos tilaa tuotteita yli 22€. Beautybay.com myy Make Up Geekin luomivärejä myös ja yli 25€ tilaukset tulee postikuluitta eikä tilaus jämähdä tulliin koska Beautybay on EU:ssa. Suosittelen Beautybayta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.