Faux Queen with Fever

Saara Sarvas

Mulla on aivoissani todella paljon kirosanoja tällä hetkellä........ Olen kaksi päivää tehnyt teille time-lapse -videota tässä postauksessa näkyvästä kreiseilymeikistä, joka on jo itsessään ollut hieman piinaavaa, puhumattakaan siitä että olen näköjään edelleen kevyessä kuumeessa ja flunssassa.

Tänään videota konvertoidessani kuitenkin tapahtui jotain traagista, ja ulkoinen kovalevyni jossa säilytän tyhmänä kaikkia videotiedostojani sekosi. Nyt kone ei enää tunnista Lacieta ja siellä on jumissa paitsi kaksi päivää työstämäni video (joka ei tosin ehtinyt tallentua kunnolla..), seuraavan 3kk Trendin Kauneusgurun making of -materiaalit ja jonkin verran muitakin keskeneräisiä videoprojekteja ja muita tärkeähköjä tiedostoja.

Kovolla ei ole koneeni varmuuskopioita tai mitään muuta sillä tavoin elintärkeää, mutta voin kertoa että nyt ÄRRRRSYTTTTÄÄÄÄÄ!!!

Tämä viikko on ollut blogissa muutenkin vähän väliinputoajamateriaalia ja nyt vielä tämä. Raivostuttavaa. Minä sairastan - blogi sairastaa :D

Katsokaa nyt kuitenkin nämä kuvat, vaikka video jääkin odottamaan tulevaisuutta! Ideana oli ottaa Urban Decayn Electric paletti, peittää kulmakarvat ja tehdä jotain faux queen -hengessä. En siis suunnitellut tekemisiäni etukäteen, vaan aloin vain riehua pää kotona makaamiseen ja kuumeeseen hajonneena. 

Tilasin myös viime viikolla eBayn kautta kasan peruukkeja, mutta koska yksikään niistä ei ole vielä ehtinyt Suomeen asti, modifioin ohuehkoa vappuperuukkia.

Summa summarum: Goddamn you Lacie! Onneksi hain postista jotain mukavaa, että saan edes viikonlopuksi jotain hyvää blogisisältöä..

 

 

Kommentit

miiahelena (Ei varmistettu)

ihan jäätävänsiisti meikkisekoilu! huokailen vaan kuinka itekin haluaisin vaan työskennellä kosmetiikan parissa -miksen saa aikaiseksi hakea sellaiseen kouluun :( tosi kelju juttu, että kovosi temppuilee! :( pikaista paranemista :) !

Charkku
Charlotan silmin

UPEA.

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Viimeinen kuva <3

Saarus (Ei varmistettu)

God dammit, Saara! Eipä oo himmeen upee! Etenkin ilman peruukkia, voi ei, aivan syötävän makee juttu! :D <3

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aivan huikea meikki! Oot kyllä niin mielettömän taitava :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Olenkin jo hetken etsinyt tutoriaalia hillittyyn arkimeikkiin, eli toivottavasti saat kovosi pelastettua.

msr (Ei varmistettu)

Sulta pitäis tulla enemmän tälläisiä rehellisiä taidonnäytejuttuja. Sulla on ihan mielettömiä skilssejä takataskussa, mutta kovin paljon sulta tulee ihan perustutoa ja nää herkuttelut jää vähemmälle. Alkoi tekemään jostain syystä ampparijätskiä mieli, kun tuijotin noita ruutuja. :D
Millä sait kulmakarvat piiloon?:)

sissu (Ei varmistettu)

vau!!! muuta en voi sanoa :) vitsit, että olisi upeaa päästä sun käsittelyyn... uskaltaisin antaa sulle jopa ihan vapaat kädet sekä tukan, että meikin suhteen. molemmat olisi nimittäin päivityksen tarpeessa.

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Hieno sekoilumeikki, mutta soita ihmeessä Marko hätiin. Saattaa kovalevysi sisältö pelastua!

HeidiB (Ei varmistettu) http://blackkohl.blogspot.fi

Hämmentävää kyllä ruskea tukka toimii imo meikin kanssa jopa paremmin. Mahtavat kasarivibat sen kanssa <3

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

WOW. Näitä kuvia piti katsoa monta kertaa ja pitkään. Vau.

Anetter (Ei varmistettu)

En tiedä auttaako tämä, mutta itselläni kävi sama katastrofi ulkoisen kovalevyn kanssa parisen kuukautta sitten. Itselläni on Mac, ja kovalevyni on PC ja Mac yhteensopiva, tosin oman säädön ansiosta. Mac ei kuitenkaan enää tunnistanut levyä, joten paniikkigooglettelun jälkeen löysin jonkun ohjeen missä sanottiin, että levylle kannattaa tehdä virheentarkistus. Macillä tämä ei onnistu, mutta jos on PC saatavilla (en tosin tiedä kumpi sulla on), niin siitä hiiren oikealla napilla ominaisuudet>työkalut>virheentarkistus. Tämän tein pari kertaa ja homma pelitti.

Parempia ja tarkempia ohjeita tietty löytyy Googlettamalla, itse en muista tarkemmin mitä sähläsin :D

Annemaris

Ymmärrän miks porukka haluaa nähdä semmosia perusmeikkipostauksia, missä ne oppii ite tekemään tavallisia meikkejä......mut musta nämä postaukset on tämän blogin parhautta. Näissä sä pääset oikeesti näyttäämään sun artistic side ja kansa kiittää. Tai ainakin mä kiitän. =)

Kris (Ei varmistettu)

Siis sä olet aivan törkeän kuuma tossa vikassa! Ehkä muutan mieltä sen adelen suhteen.....

jjasmiina (Ei varmistettu)

oot nii upee! missä oot oikein opiskellu maskeerausta?

mmmari (Ei varmistettu)

Vaaauuu! Superhienot överimeikit ja näytät upealta! Meikkaan itse todella todella vähän, mut olis ihan törkeen siistiä päästä joskus ammattilaisen käsittelyyn ja nähdä itsensä vastaavanlaisessa meikissä. '_____'

miituska^^ (Ei varmistettu)

et usko miten pitkään mua on häirinny, ku olikon silloin ekassa SS:ssa, kun puhuitte huulirasvoista ja suurin osa niistä on semmosia, ettei niiden vaikuttavat aineet pääse imeytymään huulien läpi. ja tietysti en pystynyt kuuntelemaan juttua loppuun, ku piti hypätä linja-autoon :D joten nyt jos vihdoin voisit kertoa jutun loppuun ja mahdollisesti vihjata hyvistä huulirasvoista. Rottakuurilainen täälläkin, kuten ylemmän kommentin kirjoittaja, mutta pelkästään huulet kuivuu. Kiitoksia, jos kehtaat! :)

ps. vainoan sua, sori. :)) en vaan tiedä miten vanhoihin postauksiin vielä vastailet / vastaatko ollenkaan

kukkaisunelmia (Ei varmistettu)

Tuo viimeinen kuva on täysin pysäyttävä! <3

lissabon (Ei varmistettu)

Scary !

saramh (Ei varmistettu)

Ihan mieletön lookki!

Kovovinkki (olettaen että et halua/pysty siirtymään täysin pilvipalveluiden varaan): osta ykkös kovalevyksi langaton joka automaattisesti päivittää back-upin ja sinne siirtämäsi tiedostot ja kytke siihen kakkoskovalevy, joka automaattisesti peilaa sitä ykköstä. Näin sun ei varsinaisesti koskaan enää tartte miettiä back-up asioita ja kamat on tallessa kahdessa paikassa aina automaattisesti. Ei maksa paljon vaivaa, maksaa vähän rahaa mutta kannattaa jos paljon oma duuni on digivoittoista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Wauuu! Paljon meni aikaa tämän lookin tekemiseen?

Tatjana (Ei varmistettu)

hei, minkä merkkiset/malliset ripset sulla on tuossa alemmalla "luomella"? onko ne kuitenkin tarkoitettu yläluomella käytettäväksi? KIITOS.

Myyti

Niin hieno! Lisää tämmösiä kuumesekoiluja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.