The Finnish Blogger Collection - Unicornification

Saara Sarvas

Mikä on pieni, pyöreä ja tuhisee lattialla? - Keskittyneesti poneilla leikkivä pikku-Saara tietysti! 

Taaai no, oikeasti minut kyllä tunnettiin 13-vuotiaaksi asti nimellä Karkki, joten ei haittaa, vaikka ensimmäinen arvaus olisikin mennyt pieleen ;) Yksisarvisuuteni ylettyy todistettavasti jo vuosikymmenten taakse, mutta nyt pastellinen olomuotoni ja hattaraiset ajatukseni on vihdoin saatu pullotettua.

Lopputuloksen nimi on tietysti Unicornification, ja sitä saa käsiinsä ekskluusiivisesti huomisesta alkaen täältä

Selkeämmin kerrottuna, sain kunnian osallistua ensimmäiseen Suomessa julkaistavaan indie-lakkaprojektiin ja -kokoelmaan, jonka ovat alusta loppuun suunnitelleet bloggaajat! Minun lisäkseni tässä projektissa oli mukana viisi kynsiaiheisiin painottuvaa blogia, ja kokoelman kirjo onkin yhtä värikäs kuin me tyypit itsekin.

 

Jokainen lakka on mielestäni hämmentävän uniikki ja aivan erilainen, kuin aluksi ajattelin! Tai siiiis - kaikki varmaan osasivat arvata, millainen minun tuotoksestani oikein tulee.

Oli muutenkin älyttömän siistiä kokeilla siipiä oman tuotteen suunnittelussa. Salaiset haaveet käyvät taas kerran toteen askel kerrallaan ;) Onhan se nyt ihan sairaan siistiä, että voin jemmata pullollisen tätä tuotosta vaikka jonkinsortin aikakapseliin, ja esitellä 50 vuoden kuluttua lapsenlapsille mummun suunnittelemaa kynsilakkaa :D

 

Oman lakkani värimaailma oli hyvin nopeasti selvillä. Epäsuorana inspiraation lähteenä toimi vanha ja rakas Moondancer-ponini, ja lakan pohjasävyksi valitsin yhden suosikkini - pastellililan.

Oli ihanaa, että saimme lähettää valmistajalle todella tarkat toiveet ja ohjeet lopullisista sävyistä, ja oma lakkani muuttuikin matkan varrella jonkin verran. Se, mikä näyttää pään sisällä hyvältä, ei välttämättä ole sitä lakkapullossa...

Lopullisessa lakassa on vaaleanlilassa jellyssä sekaisin paljon eri kokoista ja väristä pienempää hologrammi-glitteriä, sekä suuria valkoisia kuunsirppejä ja hologrammi-tähtiä, jotka säihkyvät auringossa niin kirkkaasti, että minua alkaa melkein itkettää. 

Jos olisin kynsilakka, olisin aika varmasti juuri tämän värinen.

 

 

Koska suurimmat glitterit tuppaavat indie-lakoille tyypilliseen tyyliin uppoamaan lakkapullon pohjalle, voi niitä joutua kalastelemaan hieman tavallista pidempään. Parhaiten ne saa asettumaan kynnelle asettelemalla ne lakkasudin kärjellä haluamiinsa kohtiin. Itse värilakan koostumus kuivuu mukavan nopeasti, eikä monen kerroksen jelly-tyyppiseen lakkaukseen tarvitse kuluttaa tuhottomasti aikaa.

Lakan suurimmat glitterit ovat oikeasti isoja, joten parhaan lopputuloksen takaamiseksi päälyslakkaa kannattaa levittää 2 kerrosta!

 

Suunnittelemamme lakat toteutti 2010-vuodesta asti toiminut Dollish Polish -niminen indie-yritys, jonka tuotteita olen muutenkin testannut ja käyttänyt muutaman kuukauden ajan. Lakat ovat 5-free, eli niissä ei ole käytetty mitään yleisimmin allergisoivia ainesosia, ja niiden lisäksi INCIstä on tipautettu pois pari muutakin pirulaista.

Kuten jo aiemmin vinkkasin, The Finnish Bloggers Collection tulee myyntiin ainoastaan Cesarsshopin verkkokauppaan huomenna 24.6. klo 18, ja tiedän vain sen verran, että tavaraa ei ole loputtomasti, eli kannattaa toimia ennen kuin varasto on tyhjä :B 

Muihin lakkoihin ja bloggaajiin pääset tutustumaan kokoelman sivujen kautta. Sieltä löytyvät suorat linkit blogeihin, ja eri lakkojen tietoja katselemalla pääset lukemaan ajatuksia ja kuvauksia siitä, miksi lakkamme näyttävät juuri tällaisilta.

 

Mikä on teidän tuomionne - onko tämä teidänkin mielestänne yhtä siistiä?!?

p.s. Minkäänlainen rahavirta ei tämän yhteistyön kohdalla kulje, eli olen muiden bloggaajien tavoin mukana projektissa vain silkasta osallistumisen ja omien unelmien pullottamisen riemusta ^_^

Kommentit

medde
Medde xoxo

Voi vitsi kuinka huippua! Kaikki nuo lakat näyttää vieläpä mielettömän kivoilta :) Ihanaa!

Ibabaaa (Ei varmistettu)

Oon niiiiiiiiiiin mahdottoman iloinen tästä!!

Maria Hakkala

Hei, ihan älyttömän siistii! :) Niin mahtavaa, että pääset toteuttamaan tollasen unelman, ja kun vielä lopputuloskin on noin upea! <3

Lullah

No on kyllä sun värinen ja näkönen lakka! Ihan huikeeta, kun pääsee toteuttamaan tommosia yksittäisiä haaveita. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hy-vä Sa-pe!

Jaana K

Ihana! <3____<3 Toi Charming Starry Sky on myös mahtava. En itse asiassa oo nähnyt missään muissa lakoissa tähden muotoisia glitter-hippuja, tosi söpöjä!

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Hauskaa että suomalaisetkin bloggaajat ovat päässeet askartelemaan hengentuotoksiaan kynsilakkoihin. Tekijöidensä näköisiä lakkoja kyllä, ja tykkään sun lakan unicorn-teemasta; on kyllä hyvin saarasarvasmainen yksilö! :)

Flipper (Ei varmistettu)

Siitä tuli upea! &lt;3 Tää on niin siisti juttu. Mieti mitä kaikkea muuta huikeeta sinne aikakapseliin ehtii vielä kertyä! Huh!

Emmi L. (Ei varmistettu)

Wau, ihan huikeeta! Toi lakka on kyllä supersöpön näköistä :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

SaraCupCakez (Ei varmistettu) http://saracupcakez.blogspot.fi/

Ihan mahtava kokoelma! Tää sun lakka ja Sonnelan lakka on pakko hommata, kun ne on niin ylisöpöjä! :3

edgybeauty
Edgy Beauty

Ihan älyttömän upea lakka-ja ihan sun näköinen!

EmmaWL (Ei varmistettu) http://www.wastinglifestyle.fi

Oli kyllä ihan mieletöntä päästä mukaan tähän projektiin ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen! Kokoelma on ihana, jokaiselle jotakin ja kaikki lakat on tekijöidensä näköisiä :)

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Saara teit tosi upean lakan! Pakko saada! Ihanan hemppislakka sulatti sydämeni &lt;3

susann (Ei varmistettu)

Ihan TÄYDELLINEN lakka! Oon cesarsshopin tykkääjänä facebookissa ja kun seinälle oli tullut mainos tästä, niin sekosin. Vähän. Aavistelin heti, että sinun suunnittelema lakka liittyy jotenkin sateenkaariin tai yksisarvisiin tai muuten vaan johonkin ihanaan tyttömäiseen, eikä mennyt metsään. Onneksi ehdin klikkaamaan ostoskoriin omani. Jee &lt;3 MyLittlePonyt4-ever. &lt;3 Oli siellä pari muutakin ihanuutta, mutta en raaskinut tilata. Sinun oli upein ja se oli saatava! :)

jennymariae (Ei varmistettu)

Yksisarvislakka tilattu! Kotiutin kokoelman pastellisöpöydet, ajattelin että tää on historiallinen once in a lifetime- tilaisuus ja limited edition ja kaikkea, onneksi sain molemmat :)

jennymariae (Ei varmistettu)

Vai pitäisikö sanoa Yksisarvaslakka ;)

alcoolise

Piti tilata muutama lakka vaan, mutta mattimyöhäsenä ne oli menny niin piti sitten tilata se koko paketti! Mutta ihana on kyllä tää sun lakka :)

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

No on suloiset ja ihanan kesäiset!! Hempeä idea, kiitos!

Allergikko (Ei varmistettu)

Ihana lakka. Osaatko muuten kertoa ainesosaluetteloa tai mistä sitä voisi kysellä.

Bee (Ei varmistettu)

Ja 4h myöhemmin (kun palaan töistä ja menen ensitöikseni tilaussivulla) se on loppu, LOPPU! Nyt jo!? Ffuu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa lakkaa :3

Prinsessalaura (Ei varmistettu) http://thesimplethingsinlifelauraa.blogspot.fi/?m=1

Aivan ihanaa lakkaa! Olisin halunnut itsellenikin :3

susann (Ei varmistettu)

Ihanan nopeaa toimintaa, sain oman pulloni tänään. Pakko vielä kehua sinua.. Lakka on ihan täydellinen!! Pullon sisältöä voisi ihailla loputtomiin ja kun sitä laittaa kynnelle, se levittyy kauniin tasaisesti ja lopputulos on ihana yksisarvas efekti kynsillä. Jee &lt;3

Saaruska (Ei varmistettu)

Aivan ihanaa lakkaa! &lt;3 Posti toi lakan tänään ja pullo oli onneksi selvinnyt kissan kirjeentuhoamisesta :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.