Garnier Micellar - Voita vuoden puhdistustuotteet!

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Garnier Suomi

Ohhoh, viimeistä yhteistyöpostausta pukkaa :O Mukavaa, että tähän paikkaan osui yksi suosikkiyhteistöistäni! Muistatteko vielä, kun kerroin tästä Garnierin misellivedestä? Jos et, tässä pienet tärpit siitä, miksi olen itse kyseisen mystismaagillisen tiedenesteen käyttäjä:

  • Täysin hajuton yhden askeleen puhdistustuote, joka sopii aivan kaikille ihotyypeille
  • Tuote on täydellinen treenikassiin/työpaikan laatikkoon niitä hetkiä varten, kun sitä eniten tarvitsee
  • Puhdistusperiaatteena miselliteknologia, eli miljuunat pienet misellipallerot, jotka irrottavat ja säilövät meikin ja muun iholta irtoavan lian sisäänsä
  • Puhdistaa ja poistaa ainakin teoriassa kaikki meikit (alempana keskustelua siitä, millaisten vedenkestävien tuotteiden kanssa saatat joutua turvautumaan johonkin tujumpaan)

Tarkemmat käyttövinkit ja teknisen höyhötyksen voi käydä tsekkaamassa tästä selkeästi kuvitetusta postauksesta.

Itselläni tämä misellivesi oli käytössä jo ennen ensimmäistä yhteistyöpostausta ja pakissa tämä on pysynyt tähänkin asti - oma tyytyväisyystasoni on siis pysynyt korkealla ja olen ostanut tuotetta lisää jo useamman kerran :) Todettakoon tähän samaan hengenvetoon, että ei, kaikille tämäkään tuote ei toimi. Uskallan silti väittää osumatarkkuuden korkeammaksi, kuin monella muulla huomattavasti kalliimmalla putsarilla. 

Osa edellisen postauksen kommentoijista valitteli, etteivät vedenkestävät ripsivärit olleet tuotteella irronneet - toivoisin tällaisilta kommentoijilta lisäinfoa siitä, mikä ripsari oli liian tujua tavaraa? Itselläni on muutama vedenkestävä ripsiväri, jotka eivät meinaa irrota öljyisilläkään tuotteilla, joten niiden kohdalla olen jättänyt miselliveden jo lähtökohtaisesti pois laskuista - ehkäpä tämä olisi pitänyt mainita varoittavana huomiona jo aiemmin.. Ah well!

Kiinnostaisi siis lähinnä tietää, mikä on määrittävä juttu niiden vedenkestävien tuotteiden välillä, jotka irtoavat ja jotka eivät. Tein tästä dilemmasta inspiroituneena testin, jossa lätkin käteeni kaikki vedenkestävät tuotteet, jotka käsiini osuivat - ne näettekin ylemmässä kuvassa. Tässä kuvat kunnolla kuivaneista tuotteista ennen ja jälkeen puhdistuksen:

Yksi pyyhintä poisti vedenkestävän meikin melko hyvin ja toinen pyyhkäisy kaiken muun, paitsi kaksi superkestävää tuotetta: Armanin Eyes to Kill -vedenkestävän ripsivärin ja kestohuulipunan. Ok, ripsaria oli aika paksusti, eikä se ole tarkoitettu iholle ja huulituote irtoaa huulien sileästä ihosta helpommin kuin käsivarresta, varsinkin jos se on saanut olla iholla kauemmin kuin 15min :P Tämä on kuitenkin hyvä tietää!

Jos edelleen tuntuu siltä, että misellivesi ei sinun käytössäsi toimi, tsekkaa läpi tämä muistilista tuotteen oikeaoppisesta käytöstä:

  • Älä kastele vanulappua liikaa. Jos nestettä on liian paljon, se valuu pitkin kasvoja silmiin ja suuhun ja meikki vain pyörii ihon pinnalla
  • Älä hiero, vaan anna tuotteen vaikuttaa esim. silmämeikkiä puhdistaessasi kevyesti nytkyttämällä ja rauhallisesti lappua vetämällä.
  • Älä ota uutta lappua heti, kun vanha alkaa näyttää siltä että meikkiä on irronnut. Seuraava kuva muistuttaa miksi:

Misellivesi puhdistaa ja puhdistaa vaan, koska misellit ovat maailman täydellisin pieni ihme!

Mm-mmmmm. Edellisen kuvasarjan käytössä muodostuneet roskat.

Misellivesien suosio on ilmeisesti ollut kovaa, sillä alkuperäinen Garnier Micellar on saanut rinnalleen myös rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon version, sekä puhdistuspyyhkeet molemmista. Itse tykkään rasvoittuvan ihonikin kanssa pinkkikorkkisesta klassikosta, mutta eiköhän tuo toinenkin pullo tule loppuun asti kulutettua! 

 

Olit sitten vannoutunut misellivesifani tai vasta varpaitasi tähän puhdistusvallankumoukseen kasteleva kokeilija, kannattaa ehdottomasti ottaa osaa Instagramissa tällä kellonlyömällä käynnistyvään kilpailuun, josta voit voittaa vuoden puhdistustuotteet, eli 6 pulloa misellivettä ja kosteusvoidetta

Näitä settejä jaetaan kerran viikossa seuraavan neljän viikon ajan ja kilpailuun voi osallistua Instagramissa lataamalla palveluun kuvan suihkunraikkaista ja juuri puhdistetuista kasvoistaan hashtageilla: #MicellarFaces ja #GarnierSuomi.

Kisan virallisen Facebook-sivun kautta saat tarkemmat tiedot kilpailun säännöistä ja lisätietoa tuotteista :)

p.s. Olkaahan kuulolla huomenna! Luvassa on kunnon varjostuspostaus.

Kommentit

Katri- (Ei varmistettu) http://kartysa.blogspot.fi

Mulla ei lähde Lumenen vedenkestävä mustikka-ripsari (se kiiltävä vaaleansininen putkilo) tolla misellivedellä, MUTTA, totesin että Garnierin uusi silmämeikinpoistoaine poistaa sen erinomaisesti! Siinä sekoittuu ilmeisesti kaksi eri ainesta, ylimmäinen kerros kun on liila ja alempi läpinäkyvä. Tätä aiemmin oon saanut kyseisen ripsarin poistettua ainoastaan Sephoran silmämeikinpoistoaineella, jonka hinta on tuplasti korkeampi... Löytyy ainakin ihan perus Halpa-Hallista, joten saatavuuskin on Sephoraa parempi :-D

marialla (Ei varmistettu)

Mullakaan ei lumenen vedenkestävä ripsari irtoa misellillä. Mutta noilla "kaksikerros"aineilla lähtee loistavasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään muuten tosta vedestä kovasti, mutta Benefitin ripsari They're Real ei sillä irti lähde.

idamoi (Ei varmistettu)

Vasta tutustun tuohon ihmetuotteeseen, ja varsinkin aamulaiskalle se on toiminut oikein hyvin. Meikkien puhdistuksessa en vielä osaa luottaa tähän yhteen aineeseen, eikä sillä L'orealin vedenkestävä False Lash Wings lähdekään. Cils Demasq kaksikerroksisena toimii takuulla.

laura123 (Ei varmistettu)

Tää on niin hyvää ainetta. Tuli tosta rasvoittuvalle iholle tarkoitetusta mieleen että olisko sulla jotain vinkkejä miten e-pillereiden lopetuksen jälkeisen ihon rasvoittumisen sais kuriin tai hillittyä?

Y. (Ei varmistettu)

Muuten sikahyvä, mutta herkkiksille sanoisin että ÄLÄ putsaa tällä silmämeikkejä, mä yhtenä iltana laiskana putsasin, enkä huuhdellu vedellä sen jälkeen ja seuraavana aamuna heräsin koko silmänympärykset aaaaaivan turvonneina, siinä meni viikko että pääsin takas siihen kuntoon etten näytä 70-vuotiaalta juoppomummolta. :D (Tätä aiemmin oon saanut elämässäni vaan yhden allergisen reaktion mistään; yhdestä Lumenen herkän ihon silmänympärysvoiteesta.)

Kaizuh (Ei varmistettu)

Osaako joku sanoa sopiiko tämä tuote ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi? Tai onko hyviä ehdotuksia silmämeikin putsaamiseen kun on pidennykset?

e5 (Ei varmistettu)

Vaikuttaa hyvältä! Olisi hauska tietää, mitä misellivesi sisältää verrattuna tavalliseen putsariin, sillä ihan perus saippuakin muodostaa misellejä, johon sappuan puhdistuskyky perustuu. :) Öljypohjainen tämä taitaa ainakin olla, jos poistaa vedenkestävää meikkiä?

tiippa (Ei varmistettu)

Ei ole öljypohjainen, täällä inci: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_007a128198.html

Mä joudun käyttään viisi vanulapullista tätä tuotetta, että käyttämäni meikkipohjat (Vichy Dermablend, Estee Lauder Double Wear) lähtee ja sitten iho punoittaa siitä "hankaamisesta". Harvoin käytänkään pelkästään tätä meikinpoistoon, mutta kaksoispuhdistukseen sopii hyvin.

Femma (Ei varmistettu)

Kiitos sun mä oon alkanu käyttämään tätä enkä vois kuvitella enää elämää ilman! Silläpä tuli mieleen että nyt kun aion taas kesöks ottaa ripsienpidennykset niin mitenhän tää reagoi niiden kanssa? Eli voiko tota käyttää "turvallisesti" vai vahingoittaakohan toi ripsi jos ja kun poistaa myös vedenkestävän meikin..?

pipsnam (Ei varmistettu)

Taidan olla poikkeus joka vahvistaa säännön, eli en erityisemmin pitänyt tästä. Jostain syystä mulla on tämän käytön jälkeen aina ihoon tullut kuivia alueita, pinseteillä saa seuraavana aamuna nyppiä pieniä ihonriekaleita pois. En tiedä johtuuko se vanulapun hankauksesta (tosin norminaamanpesussakin käytän vanulappuja mutta geelimäisellä aineella ei tarvii ehkä hinkata niin pitkään että saa revlonin colorstay -meikkivoiteen kokonaan irti), vai irrottaako tämä lian mukana myös liikaa ihon omaa rasvaa tms, tosin en myöskään ikinä ole jaksanut hangata lapuilla loppuun saakka niin että naamasta olisi kaikki meikki pois vaan aina turhaudun tuohon hinkkaamiseen ja loppujen lopuksi olen pessyt naaman normiputsarilla! Pari kertaa kokeillut meikittömään naamaan aamulla, mutta jopa mun rasvaiselle iholle jää kuiva ja jotenkin tunkkainen fiilis, ja semmoiselle iholle ei tunnu kivalta laittaa mitään rasvoja vaan taas pitänyt langeta vesipesuun.
Mun mielestä tää aine myös haisee! Vaikka purkkia nuuskutellessa se on hajuton niin naamaan hinkatessa nenään lehahtaa joku outo haju! :D
Ja itsekään en saanut lumenen blueberry vedenkestävää ripsaria pois tällä, jotenkin vaikea kuvitella että ripsistä lähtis mikään vedenkestävä tällä pois, iholtahan vedenkestävät ripsarit tuntuu kyllä lähtevän ihan saippuallakin mutta ripsissä ei oikein saippuat tepsi!

Semmoisessa "täsmäpoistossa" tämä kyllä menee kivasti, jos menee vaikka joku kohta meikissä mönkään tms.

Hallahalla (Ei varmistettu)

Kuten muutamat ovat jo todenneet että lumenen mustikkaripsari ei lähde tällä mihinkään. Myöskään natural coden vedenkestävä ripsari ja maybellinen veden kestävä colossal eivät irtoa. Huulimeikit lähtevät mun mielestä paremmin kuin ihan perus putsareilla. Pientä empiiristä vertailua tehdessä olen huomannut että ne misellipuhdistusliinat toimii paremmin kuin vanulapoilla hinkkaaminen. En tiedä johtuuko siitä että liinoissa on sitruunahappoa tai sitten liinojen ultrapehmeästä ja huokoisesta koostumuksesta.

Jezba (Ei varmistettu)

No grrrrr... En instaa niin en voi osallistua. Tää on se ainoa asia mikä mua somessa vähän ärsyttää et sit on PAKKO olla jossain facessa tai instassa jos haluaa osallistua tiettyyn skabaan.

Mä en oo tätä garnierin misellivettä kokeillut. Innostuin aiemmasta postauksesta ja tarkoitus oli, mutta sit livboksista tuli nivean miselliä. En itse siitä meikinpoistossa innostunut, ei lähtenyt meikit kunnolla irti naamasta. Muuten on ollut käytössä aamuputsarina ja oon jättänyt vesipesun ja kasvoveden kokonaan pois ja korvannut tällä (aamuilua vihaavalle laiskiaispullalle oikeen käypä tuote siis!).
Kunhan tuo loppuu niin aion kyllä ostaa ton garnierin kokeiluun. Mutta olisko jollain ihan konkreettista tietoa heittää eroaako niven ja garnierin misellit kuinka paljon toisistaan vaiko ollenkaan?

Neiti (Ei varmistettu)

Oon kokeillu molempia, Niveaa ja Garnieria, ja Garnier oli kyllä selkeästi parempi! Tuo pinkkikorkkinen G nimenomaan. Nivea jätti ihon jotenkin klähmäiseksi ja tuntui aika tehottomalta putsarilta.
p.s. samat mietteet tuon Instan kanssa!

mmmmmmmmmmmmm (Ei varmistettu)

Byääh. Olen niin kalkkis etten instaan ole jaksanut lähteä tutustumaan niin jää tämä arvonta minulta sivusuun :'(

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, kun lupasin. Ei ole näkynyt äipällä äititestaa-misellivesipulloa, ei. Äitienpäivä tulossa, vink vink ♡

Saara S.
Saara Sarvas

Misellivettäkö sinä tahdot äitienpäivälahjaksi? Tosiaanko? :D

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Kaikkea muutahan minulla jo on ;)

Alessandra (Ei varmistettu)

Max Factorin vedenkestävä Masterpiece ei lähde tällä eikä puhdistusliinoilla minnekkään, mutta lempparituote kaiken muun meikin poistoon!

Caz (Ei varmistettu)
tiitula (Ei varmistettu)

Garnierin misellivesi on itselläni käytössä esipesu -tuotteena. Sen käytön jälkeen yleensä pesen kasvot kuitenkin vielä toisella putsarilla ja vedellä. Joskin ihoni kuivaa vesipesusta, mutta kun en osaa olla ilman! Max Factorin vedenkestävä ripsiväri 2000 calorie ei lähde misellien mukaan, vaan vaatii öljypohjaisen putsarin.

Kommentoi