Halloween 2014: Vampyyri

Saara Sarvas

 

Päätin toteuttaa lisäkyselyssä hurjasti ääniä saaneen vampyyrimaskin yhden jo päättyneen suosikkisarjani, True Bloodin, hengessä, koska Twilight is so 2010.... 

Tämä maski on hieman eilistä leopardia haastavampi, mutta ei millään muotoa mahdoton. Haastavuutta lisäävät lähinnä hieman erikoisemmat sävyt ja tuotteet, jotka näppärä kotimeikkaaja kyllä korvaa maalaisjärkeä käyttäen alta aikayksikön!
 

Meikin pohjalle levitin hyvän kosteusvoiteen, koska tahdoin että iho on elävän ja hehkuvan näköinen, vaikka siitä tehdäänkin samaan aikaan kuollut ja kalmankalpea. Ristiriitaista? :D

 

Levitin pohjan ensin vain otsan ja silmien alueelle ja rakensin sen kolmen tuotteen voimin. Ensin levitin pohjalle ohuesti M.A.C.:in valkoista Face & Body -meikkivoidetta, jonka sekaan sekoitin MUFEn Uplight -korostusvoidetta. Levitettyäni tuotteet ohueksi ja kuultavaksi kerrokseksi, lisäsin koko kasvoille M.A.C.:in Lightscapade -hohdepuuteria.

Lopputulos on jo lähtökohtaisesti utuisen kuultava ja taianomainen. 

Silmämeikin rakensin suoraan pohjan päälle ilman erillistä pohjustusta - kreisiä! Älkää välittäkö yläluomelle jääneestä vanhasta rajauksesta... Tiesin, että se peittyy, joten en jaksanut käskeä Jullea uudestaan pesulle ;)

 

  • Valkoinen pohja toimii pohjustuksena, jonka päälle levitin ensin kylmän ja murretun violetin silmäkuoppaa ja alaluomen "pussia" varjostamaan
  • Varjoja voi syventää punertavalla luomivärillä varjon syvimpään kohtaan väriä lisäten ja häivyttäen
  • Käytin samaa punertavaa luomiväriä myös hahmotellakseni kasvoihin kevyesti verisuonia, jotka häivytetään myöhemmin korostusvärin avulla.
  • Kun olet tyytyväinen punaisen sävyn määrään, varjosta yläluomi vielä sisäkulmasta harmaalla sävyllä
     

  • Itse silmämeikki on vain mustaaaaaaa. Lisäsin itse puhtaan mustan päälle hieman sinivihertävää shimmeriä.
  • Levitä meikki heti myös alaluomelle ja anna sen levitä ja varista rauhassa. 
  • Syvennä ripsien lähellä olevia mustia alueita ja häivytä meikin reunoja vielä laajemmalle, mutta haaleasti
  • Lisää lopuksi kajalia ja irtoripset, jonka jälkeen voitkin muotoilla kulmat ja jatkaa muun naaman meikkaamiseen.

 

Levitä meikkipohja myös muualle kasvoihin, kaulalle, decolteelle ja korviin. Älä pelästy jos ja kun näytät tässä vaiheessa melko karulta - varjostus ja muut viimeistelyt tekevät ihmeitä!
 

Lisää alussa tekemiäsi verisuonia myös muualle kasvoihin ja kaulalle käyttäen rajaussivellintä, tai muuta ohutta sivellintä. Jos sinulla ei ole aavistustakaan kasvojen alueen verenkierrosta, googlaa, tai matki tätä omaa hyvin löyhästi anatomiaan perustuvaa malliani.

Kun olet saanut verisuonet kohdillee, käy iho uudestaan läpi korostuspuuterin kanssa. Tällöin "suonet" uppoavat paremmin ihoon ja ne näyttävät kulkevan enemmänkin ihon pinnan alla.

Kun olet tyytyväinen ihon pintaan, voit lisätä varjosukset ja huulipunan.

 

Varjostamiseen ei missään nimessä kannata käyttää lämpimän sävyistä aurinkopuuteria. Käytä mieluummin neutraalia ruskeaa luomiväriä tai erityistä varjostusväriä

Tee huuliin haluamasi kaltainen huulimeikki. Jos himoitset täydellisiä punahuulia, kuten näissä kuvissa, kurkkaa tutorial niiden meikkaamiseen tästä.

Viimeisenä, muttei tosiaan vähäisimpänä, voitkin lisätä meikkiisi tekoverta. Itse päätin keskittyä suun alueeseen. Vampyyrini on hyvin sivistynyttä mallia, paitsi silloin, kun nälkä iskee.. Vähän kuten mallini tosielämässä ;)

 

Siitä sitten vaan naapurien penskoja pelottelemaan!

p.s. Ensi viikolla siis luvassa tutorial ainakin zombien, luurangon, venetsialaisen naamion ja sarjakuvahahmon maskeihin!

Kommentit

nennyi (Ei varmistettu)

Aivan upea, huhhuh. :o Ois pieni kysymys! http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/3-x-metallinen-manikyyri tämän postauksen vika manikyyri, osaatko sanoa mikä on "pian" kunnes ne tulee kauppoihin? haluan päästä toteuttamaan ton manikyyrin! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes! Kiitos Saara! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi hieno!!!:O

EevaM (Ei varmistettu) http://meeva.blogspot.com

Wau, siistejä, varsinkin noi viimeiset kuvat!

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Moi Saara! Mä tulin nyt heti piipahtamaan täällä, kun muuten unohdan asian huomenna, kun on nää lapset ja muu elämä... :D Mutta että heipparallaa vaan, oli kiva treffata ihan livenäkin sun harmaa ja hienosti varjostettu naamas, ja onnea vielä palkinnon johdosta. Ja jos ei soi mikään kello, niin auttaako jos vinkkaan mun olleen se naamansa kristalleilla kuorruttanut rouva? ;) Eniveis, kivaa viikkarin jatkoa ja yritän tsempata kommenttien kanssa... :)

Tipe (Ei varmistettu)

Hei Saara! Ei liity kyseiseen postaukseen mitenkään mutta oli pakko antaa palautetta noista sivu bannereista. Muuten ei oo häirinnyt mainos bannerit millään lailla, mutta nyt kyllä nuo häiritsee ainankin mun lukemista. En tiesä voiko sitä muutta jotenkin niin että teksti ei yltäisi niihin asti jolloin lukeminen helpottuisi? Ei mulla muuta:)

Saara S.
Saara Sarvas

Asiaa selvitellään, olen pistänyt samaa palautetta, koska bannerit haittaavat myös omaa työskentelyäni :(

Kiitos palautteesta :*

Vilma the Vampire (Ei varmistettu)

"...voit lisätä varjoSUKSET ja huulipunan".... :D :D Näyttää hienolta, aion kokeilla, ilman suksia tosin...

Saara S.
Saara Sarvas

Vanhat kunnon halloween-kulkuneuvot! Ei näy tässä kuvissa, mutta ilman varjosuksia ei halloweensta tule mittään... ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.