Halloween is coming..

Saara Sarvas

Eih, tajusin juuri, että tämä on ärsyttävä teaser-postaus, mutta en nyt malta olla julkaisematta.. Eilen olin messukeskuksessa katsomassa Helsinki Bodypainting Competitionia, eli uuden nimen saaneita SM-kilpailuja. Mukana oli kaksi kolme tämän vuosikurssin opiskelijaani, kaksi jotka voittivat ryhmänä hopeaa!!! Ja yksi, joka otti viime maanantaina maalisiveltimen käteen ensimmäistä kertaa elämässään. Olen ihan pohjattoman ylpeä molemmista suorituksista. Tämä työ ja laji ovat jollakin tapaa mun henkireikäni <3

Kilpailuista inspiroituneena tahdoin tietysti kokeilla kaikkea hauskaa omaan naamaani ja niin, yksi uusi peruukki vaati myös pääsyä kuviin.

Suunnittelin tekeväni halloweeniksi tutorialin seuraavista hahmoista:

  • Zombie
  • Venetsialainen naamio
  • Noita
  • Luuranko
  • Sarjakuvahahmo

Aloitan teemaviikon näiden esittelyn kunniaksi heti, kun saan ensimmäisen tutorialin purkkiin. Ollaan kerrankin ajoissa liikkeellä!! Nyt kuitenkin pitää kiiruhtaa, tänään olen tuomaroimassa Maskeerauksen SM-kilpailuita. Tuomarimode päälle, klik.

 


Onko lisätoiveita Halloween-tutorialeihin?

Kommentit

Tiitti (Ei varmistettu)

Tee kasarimeikki ja -tukka tutoriaali!

Blondi (Ei varmistettu)

Mä en oikein tykkää näistä halloween jutuista mutta haluisin edellisen kommentoijan kanssa myös seitkyt tai kahdeksankyt luvun meikki ja hiukset-tutorialin. :) terkkuja sokolle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau! Carrie (kauhuelokuva) maskeeraus please!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sellanen scary-shit-hottis-vampyyri-look tutoriaali ois mahtava :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä pitäisi tehdä joku pelottava (mutta kohtuullisen helppo) vampyyrimeikki Halloweeniksi, eli tutoriaali sellaiseen olisi kiva :)

Swallowtail (Ei varmistettu)

Komppaan edellisiä; vampyyri ois aika must! Aioin olla tänä halloweenina (vaikka se vähän klisee onkin..) vampyyri, sellainen vaarallinen, kaunis, viettelevän tappava vampyyri. Joten tutoriali siihen olisi tervetullut! Ps. Kiitos mielettömän inspiroivasta blogista, täältä on hyvä tulla hakemaan apua huonoihin hius- ja naamapäiviin.

Vierailija (Ei varmistettu)

onkos tullu ikävä jo vaaleeta tukkaa ? :)

Charkku
Charlotan silmin

Oi, oot niin inspiroiva! En malta odottaa tutoriaaleja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kissaeläin, leopardi tms.! Kissamainen meikki ois must halloweeniksi :)

Juliaeveliina (Ei varmistettu)

Vampyyri!!! &lt;3 &lt;3 &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, onko tulossa vielä erikseen bodypainting kisoista postausta? olisi hauska nähdä kuvia ja kuulla sinun mielipiteitä töistä :)

Nata - White Trash Disease

Bodypaintingilla kokovartalotatskat! :D

alcoolise

Jotakin erilaista, ei niitä perushalloween hahmoja mitkä löytyy youtubesta tutoriaaleina. Toi kasari-idea oli hyvä mikä mainittiin ylemmissä kommenteissa

Vierailija (Ei varmistettu)

mahtii jos päädyt tekee luurangon, koska suunnitelmissa ois iha kunnon luurankomaskit kasvoille ja ylävartalolle, ku meen pyhäinpäivänä halloween juhliin :D rakastan panostamista tämmösissä jutuissa, vaikka muilla oiski vaan päässä noitahatut, heh. Muutenkin niin ihana nähdä sun monipuolista osaamistas täällä blogissa &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Olis kiva saada tuo noita meikki. Sais vähä vinkkejä millaseks itsensä meikkais viikon päästä :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.