Hei Lily!!

Saara Sarvas

 

Hei hei Lily, onpa ollut mukavaa olla täällä ja hyvästi myös kaikki te muut.

Minun nimeni on Saara Sarvas ja olen ollut kaikesta tästä ihan äärimmäisen innoissani ja onnellinen. Kukapa ei olisi otettu, kun on saanut olla osana näin mielenkiintoista, älykästä, aktiivista ja lämmintä yhteisöä? En tule enää jatkossa kirjoittamaan tällä omaa nimeäni kantavalla palstalla kauneudesta, enkä mistään muustakaan siihen liittyvästä, vaikka olenkin edelleen kaiken järjen mukaan kauneuden moniosaaja. Se sama hullu maskeeraaja ja kampaaja, joka on tunkenut vuosien ajan näppinsä pintaa syvemmälle aiheen kuin aiheen kohdalla.

Olen blogannut aktiivisesti nyt seitsemän vuoden ajan ja siksi uskon, että juuri tämä palsta kiteytti neljän ja puolen vuoden aikana kaikki hyvät puoleni. Ne huonot yritin piilottaa visusti, mutta sitä hauskempaa tästä on tullut, mitä useammin olen niitä paljastanut ;) Tulevaisuuteni on varmasti menneisyyttäni sekavampi, mutta kyllä tämän blogin päällä silti vallitsi neljä vuotta maailman hallituin kaaos. Jos aiemmat touhuni kiinnostavat, löydät kaapissa lojuvat luurankoni selaamalla tästä eteenpäin.

 

Nyt jatkan matkaani, enkä palaa asiaan enää julkaisemalla tällä palstalla mitään.. Sen sijaan minua ja seikkailuitani voi seurata jatkossa ainakin näitä reittejä pitkin:

Instagram

Tumblr-portfolio

YleX

Lopulta en halua sanoa mitään muuta kuin tämän:

Kiitos aivan kaikesta. -S

Kommentit

Hetti
Hettinen

Kiitos inspiraatiosta, ilosta, aitoudesta ja yksisarvisista <3. 

Saara S.
Saara Sarvas

:')) <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo tukka on niiiiiin makea!

Maria Hakkala

Olen seurannut sun blogia jo vuosia, mutta äärimmäisen harvoin olen mitään kommentoinut tänne (tai Tiptoesiin). Nyt kuitenkin haluan ehdottomasti sanoa kovaan ääneen: KIITOS! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hassua, minä olen sarjafriikkinä lukenut sinunkin juttujasi monenmonta kertaa :)) Ehkäpä minäkin aktivoidun kommentoijana! Tai ehkä parempi olla lupaamatta mitään :DD

Halina (Ei varmistettu)

Heihei Saara!

Kiitos näistä 7 vuodesta kanssasi. Olen lukenut blogia niin kauan, että tuntuu vähän samalta kuin sanoisi heipat hyvälle ystävälle...(olen oikeesti lukenu joka postauksen, vaikka kommentoinut ehkä 10kertaa!!) Me voitaisiin ehkä ollakin ystäviä jos nähtäs joskus "oikeesti";) mutta jätetään se universumin varaan, jos kohtalomme joskus vielä törmäävät hihi;D!

Hmm mietin kaikkea älykästä mistä halusin kiittää sun blogissa, mutta päällimmäisenä tuli mieleen se pinkki animemeikki tiptoesin ajoilta, my little ponyt ja bodypaint jutut:D joten kiitos niistä inspiraatioista ja kaikesta muustakin!

Kaikkee hyvää sun tulevaisuuteen ja paljonpaljon yksisarvisia, hattaravärejä ja muuta tärkeäö!!

Moimoi!!!

-Halina

Saara S.
Saara Sarvas

Voi apua ja itku Halina.. Susta on sun kommenttien perusteella saanut ihan älyttömän mukavan ja lämpimän kuvan, toivon tosiaan että universumi heittää meidät joskus samaan paikkaan! Kiitos sinullekin kaikista näistä vuosista :* Pistäisitkö hei muuten mulle sähköpostia? Tahtoisin lähettää sulle yhden jutun samalla, kun lähetän pari roikkumaan jäänyttä arvontavoittoa..

Saara.Sarvas@gmail.com

Tintsh (Ei varmistettu)

Kaikkea hyvää tulevaisuuteesi, Saara. &lt;3

Jezba (Ei varmistettu)

Siis voi apua! Mun kaveri pisti kuvan whatsapissa tosta "i quit"-kuvasta ja mun eka ajatus oli et "whaaaaat? Mistä Saara Sarvas on saanu mun numeron ja mistä se ees tietää et just mä luen sen blogia??" ...sitten tajusin käyväni ehkä hieman hitaalla. :D:D

No täs tää nyt sit vissiin oli. Eipä muuta kuin ihanaa jatkoa ja toivottavasti elämä on helpompaa kun on yks stressinaihe vähemmän, ja toivottavasti saat myös useita vuosia kuunnella kanitassujen töminää, Sokollekkin siis farewell-rapsuja multa. Ja toi tukka on btw IHANA vaikka oonkin yleensä vannoutunut pinkkien eri sävyjen kannattaja.

Ps. Eikö nyt olis vaan kannattanu random-päivittää blogia et saisit ees niitä ilmaisnäytteitä? ;)

Mia K.
Voi taivas

Joanna / Hearts or nothing (Ei varmistettu) http://www.heartsornothing.com

;__; &lt;3

Kiitos Saara.

sri (Ei varmistettu)

Kiitos. Kiitos. &lt;3

Haidie_ (Ei varmistettu) http://fitnesspaskaa.blogspot.com

Hei hei ja kiitos Saapra!! ♡___♡

Jannni (Ei varmistettu)

Kiitos inspiraatiosta, vinkeistä ja päivieni parantamisesta!

juliaunicorn (Ei varmistettu)

Apua. Jostain tuntemattomasta syystä en oo koskaan ennen kommentoinut mihinkään sun postaukseen :o Muistan kun löysin blogisi ollessani n. 12-vuotias, enkä voisi olla onnellisempi että niin kävi! Olet inspiroinut mua niiin paljon ja blogisi kautta olen löytänyt monet suosikkituotteistani. Ja voi sitä riemun määrää, kun huomasin että joku muukin on hullaantunut yksisarvisiin *_*

Kiitos ihan kaikesta, ennen kaikkea siitä, että jokaisesta postauksestasi on huokunut tietynlainen "saaramaisuus", joka on saanut aina hymyn huulilleni. En tiedä mitä olisin tehnyt ilman tätä blogia, ainakin olisin monta niksiä ja luottotuotetta köyhempi. Kaikkea hyvää jatkossa ja vielä kerran ISO KIITOS! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Ihan hullua! Muistelin niitä juttuja, mitä itse tuli netissä tehtyä 12-vuotiaana.. Jotenkin tosi koskettavaa, että olet ollut mukana sieltä asti - kiitos! Kyllä meitä yksisarvisia onneksi löytyy melkein joka kulman takaa ja otetaan hiljalleen haltuun varmasti koko maailma.

Kaikkea ihanaa ja onnellista sun elämääsi ja toivottavasti törmätään somessa jatkossakin <3

Jennymariae (Ei varmistettu)

Heii nytkö se loppu jo tuli! Laittelin sulle viimekuussa sähköpostia jouluarvontavoittoon liittyen kun en ole saanut palkintoa niin ajattelin kysellä sen perään. Hei nyt sitten ja kiitos vielä blogivuosista :)

Saara S.
Saara Sarvas

Saan ensi viikolla liikenteeseen vielä viimeiset arvontavoitot, pistän mukaan vielä extraa viivästyksestä ;)

lllotta
Appelsiinihetkiä

Yksisarvisen mentävä aukko jää blogimaailmaan. Oot toiminut tämänkin tytön kosmetiikkaraamattuna. Mistä sitä nyt enää saa tietää ensimmäisten joukossa vähän pähkähullun kuuloisista, mutta historiaan jäävistä keksinnöistä, kuten vaikka puhelinjohtoponnareista. (Olivat muuten tässä päässä paljon ennen läpimurtoaan erään tietyn bloggarin ansiosta.)

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaha istun sellainen päässäni tälläkin hetkellä!! 

RL (Ei varmistettu)

Kaikkea hyvää sulle Saara! &lt;3

nyt on kyllä pakko vielä kysyä että mitä huulipunaa sulla on tossa ekassa kuvassa? *___*

Heippa Saara!

Uskomatonta miten haikealta yhden blogin päättyminen voikin tuntua. Oon lukenu valehtelematta sun jokaisen postauksen Tiptoesista lähtien ja vaikka oonki tosi huono kommentoimaan (oisinko jättäny ehkä kolme kommenttia kaikkien vuosien aikana) niin haluan kiittää sua sun blogista ja siitä että kun olen itsekin kampaaja niin oot toiminut valtavana inspiraationa mulle!

Silläkin uhalla että kuulostan pahimman luokan stalkkerilta, niin täytyy myöntää että oon seurannu sun uraa jo galtsuajoilta asti :D Alunperin löysin sut kun selailin Demin keskusteluja (Galtsu ja Demi, näin ne luurangot kolisee ulos kaapeista...) ja joku oli linkannu sun kuvia otsikolla "upeimmat hiukset ikinä!" (ne oli btw ne lyhyet hiukset missä oli pitkä takapiiska leteille laitettuna) ja sitä kautta löysin sun blogin mitä jäin seuraamaan ja no, loppu on historiaa :D 

Vaikka jäänkin kaipaamaan sun yleistä sekoilua ihan valtavasti ni yksi suurimmista harmituksista on tuote-esittelyjen loppuminen! Et usko kuinka monet tuotteet oon ostanu sun suosituksesta enkä oo kertaakaan joutunu pettymään. Viimeisimpänä ostin Vita Liberatan rusketusvaahdon ja huhhuh mitä tavaraa, paras itseruskettava ikinä! Oon huomannut (jos näin kammottavalla stalkkeri-linjalla jatketaan) että meillä on hyvin samankaltainen iho joten yleensä tuotteet mitkä on sulle hyviä toimii loistavasti myös mulla :D Kuka nyt suosittelee juuri mulle sopivat tuotteet?

Anyway, hyvää jatkoa sulle ja oot huippu! ♥

susann (Ei varmistettu)

Kiitos Saara sulle, ihan kaikesta. &lt;3 Itse en ole instagramissa, mutta mua on ilahduttanut sun julkinen profiili jota käyn välillä kurkkimassa (jep oon stalkkeri), joten kiva että sua voi seurata sitä kautta jatkossa. Ja tietysti YleX!
Kaikkea hyvää! T: Pitkäaikainen lukija jolla tulee superikävä.

KIITOS sulle Saara ihan huippublogista, oot kyllä inspiroivimpia ihmisiä mitä tiedän! Niin monesti oon hymyssä suin lueskellut sun juttuja, liikuttunut, hämmentynyt, nauranut ääneen. Oot ihan huikea tyyppi, jatkan seuraamista instagramissa ja viimeistään nyt vaihtuu radiokanava äksälle. Vaikkei mua ole koskaan meikki- ja hiusjutut edes kiinnostaneet, niin sun blogi on antanut ihan älyttömän paljon - tulee ikävä! Iso halirutistus ja kaikkea hyvää sulle jatkoon ♥ :)

Ruska (Ei varmistettu)

Jos sinä päätät noin lyhyesti ja ytimekkäästi niin kai sitten minäkin. Kiitos!

Myyti

Kiitos kaikista näistä vuosista <3

tiippa (Ei varmistettu)

Kiitos Saara, on ollut erittäin ihanaa seurata blogiasi jo vuosien ajan &lt;3 Olet aivan mahtava persoona, let the unicorn force be with you!

jtju (Ei varmistettu)

mikset tee niiku normi bloggarit. 1 postaus kerran viikos. ei veis aikaa eikä sitois.

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi on tosi hyvä pointti... Mietihän sitä Saara! :) toivon niin kovasti että joskus blogimaailmaan vielä palaat...

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Ja sen seitsemisen vuotta olet ollut ykkösbloggaajani... Kiitos ja kumarrus siis! Heippa!

Silmälasit Huurussa (Ei varmistettu)

Kiitos vielä kerran, vaikka en tiedä jos enään näet tätä kiitosta :(

Fanisi silmälasit päässä | http://www.silmälasitnetistä.fi/

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Tämä on myös Tuula-Äipän viimeinen kommentti tässä blogissa.
Olen lukenut kaikki postauksesi ihan alusta asti. Joskus kommentoinutkin jotain.
Olen aina ollut ihan mahdottoman ylpeä sinusta ja blogeistasi. Niitä ovat voineet lukea niin 12 kuin 85 vuotiaatkin. Kirjoitat elävää ja persoonallista tekstiä. Olet nähnyt todella paljon vaivaa ja tehnyt joskus jaksamisesi rajoilla töitä tämän ja edellisten blogiesi vuoksi, jotta voisit tarjota tärkeiksi kokemillesi lukijoille parasta mahdollista. Aina se ei ole ollut helppoa, mutta koskaan et ole mennyt yli sieltä, missä aita on matalin. En voi kuin nostaa kuvitteellista hattuani.
Mitä tahansa elämä ja työelämä eteesi tuokin, tiedän, että sinun asenteellasi tulet selviämään, ja hienosti.
Joissakin ihmisissä on valo, joka valaisee myös läheisten ja ehkä laajemmankin joukon elämää. Empatia, kyky kuunnella, innostua, ihmetellä, ilahduttaa, rakastaa. Sinussa rakas tyttöseni näen tuon valon. Mitä tahansa teetkin, älä anna sen sammua. Pidä itsestäsi huolta ja rakasta itseäsi, uskalla myös levätä ja opettele sanomaan ei. Tähän astisella työtahdillasi ei kukaan ihminen jaksa. Ei, vaikka olisi miten yksisarvinen tahansa
Mitä tahansa jatkossa teetkin, sinulla on aina minun ja läheistesi tuki, rakkaus ja luottamus. Onnea uusiin haasteisiisi. Rakastan sinua.
Äiti

Lilanna
Lilannan linna

Heippa Saara ja heippa myös Tuula-Äippä, jonka kommentteja on ollut hauska lukea. :) Olette ihania! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Tuula-äipälle kommenteista, niitä on kiva lukea...

Vierailija (Ei varmistettu)

Alkoi ihan itkettämään Tuula-äipän kommentti ! Aivan kuten itkin kun katsoin Saaran videota päätöksestä lopettaa. Miten jostain ihmisestä voikin tulla vain somen perusteella juuri tuollainen "valo"-kuva, mitä äippä kuvaili? Johanna Kurkela - Valoihminen, se sinä olet Saara &lt;3 Kuuntele biisi, sillä siinä sanotaan kaikki olennainen. Kiitos Saara näistä vuosista &lt;3

Mira P
As I See It

Kiitos näistä vuosista huippublogin parissa <3 Paljon on opittu ja inspiraatiota imetty... peilin kanssa koneen edessä huseerattu ja meikkivinkkejä testattu. Ikävä tulee... silti, kaikkea hyvää ja mahtavia kokemuksia sinulle elämässäsi!

Nelppis (Ei varmistettu)

Kiiiiitos ja onnea tulevaisuuteen!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä on nuo arskat? ♥_♥

Mitenköhän pärjätään täälläkin... paljon olen blogiltasi saanut. Kiitos ja hyvää matkaa! Uusiin seikkailuihin! 

Eyaa (Ei varmistettu)

Kiitos Saara.
Kiitos aivan mahtavasta blogista.
Kiitos inspiroivista postauksista.
Kiitos kiitos kiitos.
Ja kaikkea hyvää tulevaan :)

Roosa
Mangomalen

Onnea matkaan muru ♡

Hilleri Hiiri (Ei varmistettu)

En olisi koskaan kuvitellut että tämä olisi näin vaikeaa sanoa hyvästit... Nyyh! Olet ollut ja olet maailman ihanin yksisarvinen. Love you :) En kykene poistamaan blogiasi seurantalistaltani, saan muuten itkukohtauksen. Se tuntuu että poistaisin palan elämästäni...

Kaikkea hyvää elämään!

-Hilma

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Saara!
Kiitos kaikesta!
Kiitos sille joka opetti minut meikkaamaan.
Kiitos yksisarviselle!
Kiitos ilontuottajalle!
Kiitos jokaisesta postauksesta!
Kiitos sille, joka kirjoitti blogia jota ei kukaan, koskaan voi matkia tai tehdä parempaa!
Vielä ...
Kiitos niin paljon kuin avaruudessa on tähtiä! ;)
KIITOS!

Jenu (Ei varmistettu)

Ihan kuin sanoisi hyvälle ystävälle hyvästit, haikeaa... Mutta sen sijaan että lukisin pitkiä ja informoivia "kirjeitäsi", niin saan kuunnella nyt höpöttelyäsi radiossa. Vähän niinkuin kirjeet vaihtuisivat pitkiin puheluihin. Eli ehkä nämä eivät nyt ole hyvästit - ystävyys vaan muuttaa muotoaan. :) Kiitos hulluista pastellihiuksista, jaetusta rakkaudesta yksisarvisia kohtaan ja ihanasta iloisesta elämänasenteestasi, josta haluaisin edes palan itselleni.&lt;3

Napsukka (Ei varmistettu)

Täälläkin lukija Tiptoesin ajoilta. Ei voi tosiaan muuta tehdä kun kiittää kaikesta, ainakin omassa tuttavapiirissäni aloit olla jo eräänlainen ikoni tällä saralla :)
Jään todella kaipaamaan kaikkea sitä ihanaa hulluttelua; sulla on todella mahtava asenne maailmaa ja elämää kohtaan.

Että jos nyt sitten vielä kerran, KIITOS! :)

Nonnako (Ei varmistettu)

En ole koskaan kommentoinut, vaikka ihan alusta asti oon sun juttujasi seurannut. Nyt on sen aika. Siis kiitos! Tsemppiä mitä ikinä teetkin.

Miukkis (Ei varmistettu)

Heippa Saapra, ja kiitos huikeasta blogista! Tsemppiä jatkoon! &lt;3

HanSu** (Ei varmistettu)

Dough! No nytkö se tuli?! Se järisyttävä VIIMEINEN. Jos jossain aikojen päästä nään sinut kadulla niin hyppään kyllä kaulaan. Niin ethän sitten yksisarvisjudoile mulle mustaa silmää&lt;3 Kiitos vielä, ja Tuula-Äippä puhuu asiaa&lt;3

Jaana / Villa Beata (Ei varmistettu) http://villabeata.net

Kiitos, Saara! Usein en ole kommentoinut, mutta ahkerasti kyllä lukenut leikittelevää, hyväntuulista - ja kerrassaan inspiroivaa blogiasi.

lukiolainen (Ei varmistettu)

Kiitos aivan uskomattoman ihanasta blogista!!!!
Ensimmäiset muistot sun presoonallisista ja ihanista kirjoituksista ajoittuu ala-asteelle ja Suosikin kolumnien lukemiseen. Tätä seurasivat saapran hiusvideoilta lettien tekemisen opettelut ja lopulta maailman ihanimman blogin löytäminen! En koko yläasteaikana ollut mitenkään erityisen kiinnostunut meikkaamisesta, mutta se ei oikeastaan haitannut, sillä tapasi kirjoittaa sai kosmetiikkatohelonkin kiinnostumaan primereista, naamioista ja rajauksista :D Tämän hetken suurimpiin saavutuksiini luen omiin vanhojen tansseihini tekemääni meikkiä. Kiitos siis kaikesta! Onneksi eroahdistusta blogista lievittää YleX Aamun kuunteleminen bussissa :)

Pages

Kommentoi